Ulubiony Android

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Który najlepszy i najfajniejszy?

Androidy 1-7
0
Brak głosów
Android 8
1
4%
Androidy 9-12
0
Brak głosów
Androidy 13-15
2
7%
Android 16
3
11%
Cyborgi 17 i 18
11
41%
Cyborgi 19 i 20
0
Brak głosów
Cell
7
26%
Frezer
3
11%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Ulubiony Android

Post autor: Bobercik »

Proszę zagłosować i wyjaśnić w poście czemu on.

Androidy 1-7: modele nieudane
Android 8: Ósemek :D
Androidy 9-12: modele nieudane
Androidy 13-15: i udane i nie
Android 16 - 100% Android
Cyborgi 17 i 18 - Waleczny Siedemnastka i piękna Osiemnastka :)
Cyborgi 19 i 20 - Sam Dr.Gero i jego pomocnik
Cell - chyba wiadomo kto to
Frezer jako android - chodzi o tego który przyleciał na Ziemię. (dopisane później)

Ja najbardziej lubię Cella, Frezera, 17 i 18, ale stawiam na 17 i 18(silni, 18 ładna)
Obrazek
Awatar użytkownika
Bardock
SSJ

Post autor: Bardock »

ja uwielbiam Super 17, nie wiem czemu go tu nie dałeś ??
Obrazek
Awatar użytkownika
Shuzamo
Oozaru

Post autor: Shuzamo »

Fajny Frezer bo fajnie wygladal :) hehe i takze fajnie wygladal jak go rozcial Future Trunks :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Traktuj C-17 jako Super 17
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Numer 19 to nie cyborg!

A moje ulubione to Super 17 , Dr. Gero , #16 i rzecz jasna #8 jak i Komorczak (w swojej 1 robaczkowatej formie , wyglada wszak okropnie (taki wielki karaluch) , ale nie wyglada glupio jak forma 2 :lol:) moze potem zaglosuje na jednego z nich gdyz nie wiem na kogo oddac glos , mozecie pomoc?

BTW jak mozna wybrac #1-7 i #9-12 skoro ich nie widzielismy?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Głosuje na cella Gdyz wedłóg mnie był najbardziej dopracowany i myśle że gdyby doczekal do czasów super c17 to by go zjadł i byłby niepokonany :twisted: [/url]
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Rudi pisze:Głosuje na cella Gdyz wedłóg mnie był najbardziej dopracowany i myśle że gdyby doczekal do czasów super c17 to by go zjadł i byłby niepokonany :twisted:
Aktualnie Komorczak spotkal Super 17 w BT na PS2 , ale i tak Super 17 nie byl dla niego wyzwaniem (?)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
.:Sasuke:.
SSJ 2

Post autor: .:Sasuke:. »

c18 ładna :twisted:
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:Numer 19 to nie cyborg!
Nie? moim zdaniem tak
Obrazek
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

Mylicie dwa pojęcia...

Cyborg jest to człowiek z pewnymi elementami maszyny, czyli jakby "przerobiony człowiek". Jego przedstawicielami są #1-15, #17-20. (w tym dr Gero.)
Z innych światów... Cyboriem był nawet Darth Vader... :wink:

Android jest to w pełni maszyna wyglądająca jak człowiek, przypominająca z wyglądu człowieka. Jedynym androidem jest # 16.
Podobnym przykładem jest C-3PO z Star Wars.

Problemem jest tu Cell. Niby jest to maszyna, lecz wychodowana organicznie, jako embrion. Nie jest w pełni człowiekiem, lecz przypomina go, co nasuwało by Androida. Z kolei żyje, więc bliżej mu do Cyborga... Myślę jednak, że można go uznać za Cyborga z pewnymi elementami maszyny. Mimo, iż jego pochodzenie jest sprzeczne z definicją (człowiek przerobiony w częściową maszynę, a nie wychodowany już jako takowa), lecz przecież musimy go jakoś skasyfikować.

Także nie wiem co tu robi Freezer... Jest on postacią humanopodobną, a nie androidem!
Ostatnio zmieniony wt maja 30, 2006 7:46 pm przez Szpaner, łącznie zmieniany 1 raz.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 :wink:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.Cyborgi -> 17-18 i Dr. Gero
2.Androidy -> 16 i moze 19 (info o #19 bylo o tym pisane na infie o tworach Dr. Gero na stronie o #18 , ale tam juz nie wchodze) oraz piekielny #17 (?) jak i Metal Cooler (jak wiadomo to NIE Cooler , tylko jego mechaniczne klony)
3.Komorczak to klon , nie wiem czemu cyborg :? I nie , bardziej przypomina jakiegos robaka niz czlowieka (w fomie 1 i 3 ma skrzydla , wiec to jakis robak)
4.Co do Freezy , to Krol Zimna odbudowal go , zreszta nawet jego oficjalna nazwa to "Mecha Freeza"
5.Nie wiem jak z #8 , #13-15 , ale 15 to chyba poprostu robot , gdyz nie przypomina wogle czlowieka , podobnie jak z Super 17 , powstal od #17 starego i #17 nowego (piekielnego) a ten nowy to Android

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze:
Robert kun pisze:Chyba każdy wiedział BH kun :)
Poza chyba Szpanerem
Szpaner wie, pewnie sie zmylil, że nie było napisane Mecha Freezer. Dla mnie najlepsza była 3 czyli #16,17,18 i powinna być taka opcją w ankiecie.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

eh....

Napisane jest "Freezer jako android". Androidem jest jednak w pełni maszyna wyglądająca jak człowiek, zaś Mech Freezer jest cyborgiem. Pomijając fakt, iż nie napisaliście, że chodzi o Cybernetycznego Chengelinga, to ponownie pomyliliście pojęcia.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 :wink:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

No to Robert kun popelnil "blad" (wytlumaczenie po przeczytaniu fragmentu po tym zdaniu) , zreszta nie tylko on , nawet Amerykanie popleniaja bledy nazywajac Numer 18 "Androidem". Dobrze ze byl u nas nadawany francuski dubbing i bylo "C" a nie "Android" :)

BTW Android to istota przypominaja zywa istote (zreszta wg mnie , z czego mozna wnioskowac ze mechaniczne ziwerzeta ktore wygaldaja na zywe to androidy , takim anrodiem ludzkim jest Aralka , Megaman , jego siostra i Miria (z wiadomo jakiej gry) , a zwierzecym.....te mechaniczne pieski co sprzedaja jak i (psi) pomocnik Megamana) , Cyborg to zywa istota z mechanicznymi czesciami (czesto cyborgami sie staja ci ktorzy sa blisko smierci : Robocop , ten Misiu z Dr. Slumpa , Freeza)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

komurczak i super 17 wymiatały
ODPOWIEDZ