na pewno największe emocje budzi para 1 i 4, głosujcie ja oddam głos na końcu
Szpaner zaproponował inną rzecz. Wasze głosy narazie są nieważne, umieszczam ankietę z pierwszą walką. Organizatorem turnieju opróćz mnie stał się Szpaner. Ankiety będzie zmieniał albo on, albo ja.
ps. Szpaner podaj swoje gg, dam ci walki jakie wylosowałem
Ok, napiszę Ci walki na PW.
Więc organizatorzy:
Bobercik - losuje walki
Szpaner - kończy walki
BH - kończy walki(gdy uznasz to za stoswne to po prostu napisz post a ja lub Szpaner zakończymy
Piszę drugi post pod rząd żeby został zauważony, PROSZĘ UZASADNIAĆ SWOJĄ DECYZJĘ:
Ja głosjue na Son Gohana ponieważ:
1.Pokonał Cella.
2.Nie jest dla niego najważniejsza walka.
3.Ma fajny charakter.
4.Fajnie wygląda jako Mistic Gohan.
5.Lubię go tak samo jak Piccola, ale głosuje na syna Son Goku z powodu 4 pierwszych punktów.
1.Jest moim idolem
2.Lubie jego technike Makankosappo
3.Zabil Kakarotta
4.Jest Demonem
5.Jego celem jest Kakarotto
6.Jest emocjonalny w pozniejszych czesciach serii
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Groku pisze:Ale my nie muwimy tu chyba o DB kiedy on miał 5latek tylko jak już był bardziej dorosły no i napewno by rozwalił Szatanka
Tak , nie odwazy sie , oczywiscie nie liczac Oozaru wszak zachowal sie jak diabel jako SSJ2 (film 9 , Cell jr) , ale watpie zeby przeslignal tego ow diabla
A czy Gohan pojawil sie w DB? Nie , nie liczac oryginalnego Gohana , i nie nie ma tutaj podanej o jakiej formie wiekowej Gohanie mowicie , pewnie o kazdym wieku , sadzac post Bobercika (gdyz mial 10-11 lat gdy pokonal Komorczaka , wiec byl dzieckiem wtedy)
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Rudi pisze:No widzisz był dzieckiem i rozpykał tego z którym piccolo nie miał szans. a z tym db to pomyłkazapomniałem ze Z sie rozpoczelo po przylocie radima
Ale po wscieklosci , jego przecietna moc to 1 w tym czasie , zreszta Goku jr by osiagnal ssj3 gdybym zabil jego babcie , Vegete jr i "Dziadka" (zreszta tak zrobie) OK koniec offtopicu , glosujemy dalej