Czemu nic nie piszecie?
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Czemu nic nie piszecie?
No co z wami? Czemu nic nie piszecie na tym forum?! Nudno tu! 
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Jeśli mam być szczery to w moim przypadku będzię to tak :
1.Wchodzę na forum codziennie i sprawdzam posty .
2.Nie odpisuję prawie na żaden ,bo ja odpisuję tylko na te które mnie interesują i ciekawią .
3.Nie mam tu już nic do roboty .Staram się ,dwoję i troję by rozwinąć i wypromowac forum Dragon Fista ,a nawet powiem forum wszytkich jego użytkowników .
4.To forum stało się twoim wirtualnym domem ,dla mnie nie będzie nigdy .
5.Chciałbym podziękować wszystkim za miłe chwile i rozmowy .Rav stworzył bardzo dobre forum i życzę mu szczęścia i powodzenie w dalszej edukacji i wszelkiego rodzaju konkursach i olimpiadach
Jako ,że to mój ostatni post na forum to wszytkiego dobrego koledzy ,będzie mi was brakować .Jest takie powiedzenie ,że '' Nigdy nie mów nigdy '' ,więc może i to nie jest mój ostatni post .Do zobaczenia w przyszłości ...
1.Wchodzę na forum codziennie i sprawdzam posty .
2.Nie odpisuję prawie na żaden ,bo ja odpisuję tylko na te które mnie interesują i ciekawią .
3.Nie mam tu już nic do roboty .Staram się ,dwoję i troję by rozwinąć i wypromowac forum Dragon Fista ,a nawet powiem forum wszytkich jego użytkowników .
4.To forum stało się twoim wirtualnym domem ,dla mnie nie będzie nigdy .
5.Chciałbym podziękować wszystkim za miłe chwile i rozmowy .Rav stworzył bardzo dobre forum i życzę mu szczęścia i powodzenie w dalszej edukacji i wszelkiego rodzaju konkursach i olimpiadach
Jako ,że to mój ostatni post na forum to wszytkiego dobrego koledzy ,będzie mi was brakować .Jest takie powiedzenie ,że '' Nigdy nie mów nigdy '' ,więc może i to nie jest mój ostatni post .Do zobaczenia w przyszłości ...
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ale to byl emocjlonalny post Krzyś , jednakże , na forum Tomka nic nie ma , już wole wchodzić na te lub na inne forum
BTW Cześć Krzyś i zobaczenia na innych forach!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Wolak będzie mi Ciebie brakowało na tym forum
Ale na gg zawsze możemy pogadać
Ale na gg zawsze możemy pogadać
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Rozmyślałem sobie ostatnimi czasy dość długo i doszdłem do wniosku ,że jak się żegnać to w wielkim stylu ,więc postanowiłem ,że zniknę jak licznik moich postów osiągnie równy 1000 .Na razie nie mam zbyt wielu pomysłów jak trochę rozruszać tłum ,ale może się znajdą .
PS.Bart w najbliższym czasie będziemy rozmawiać czesto z paru powodów .Odezwę się do ciebie w najbliższym czasie i dam ci wskazówki .
PS.Bart w najbliższym czasie będziemy rozmawiać czesto z paru powodów .Odezwę się do ciebie w najbliższym czasie i dam ci wskazówki .
Uwertura...

mówisz że do tysiąca dociągniesz?? No to zawsze o te 261 postów więcej będzie
Jakby co to ostatnio często jestem na 'niewidoczny', więc napisz żeby sprawdzić czy akurat jestem
Jakby co to ostatnio często jestem na 'niewidoczny', więc napisz żeby sprawdzić czy akurat jestem
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dziwne , jaki miales poprzedni nick , bo zmieniles tak ze nie pamietam ciebieGroku pisze:Może teraz ja troche pomogebyłem tu już kiedys ale zniknołem lecz teraz pragne powrócić
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta wiem , przedchwila przeczytalem w innym twoim poscie , ale dzieki za info , fajnie ze wrociles
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
HehReaven pisze:Do szpanera/Dae
Kaujcie posty Wolaka żeby nie dobił do 1000
Do Rava
Skasuj konto Reavena zeby nie przeszkodzil w uzyskaniu 1000 postu Krzysia
Masz posmakowac wlasnej medycyny
BTW to byl zart (mam nadzieje ze jego post to tez zart)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019