Rocky18 pisze:Hehe...idź na StrongMana :DU mnie w miescie były ostatnio zapisy do klubu
a tam być strong manem to wcale nie jest takie fajne
kulturyści są lepsi zobacz sobie topic mój idol Ronnie Coleman to zobaczysz że kulturysta lepiej wygląda i jest silniejszy od strong mana
krova pisze:Bart napisał/a:
Rocky18 napisał/a:
Hehe...idź na StrongMana U mnie w miescie były ostatnio zapisy do klubu
a tam być strong manem to wcale nie jest takie fajne
kulturyści są lepsi zobacz sobie topic mój idol Ronnie Coleman to zobaczysz że kulturysta lepiej wygląda i jest silniejszy od strong mana
kulturysta jest silniejszy od strong mana? O_o
moze byc lepiej zbudowany ale sily miec wiekszej nie bedzie. Kulturysta cwiczy dla figury, ksztlatow, nie dla sily.....
Co do ulubionego sportu = kosz. Poprostu lubie grac w kosza. Sprawia mi to przyjemnosc. Czasem gdy mi sie nudzi to nawet sam wychodze grac, po chwili wychodza kumple i jazda , czesto ide po kumpli sam albo oni po mnie. Sami sobie zrobilismy kosza na naszej ulicy. Mielismy z nim duzo problemow... juz nie bede przyblizal wojny z sasiadami
Moim ulubionym sportem jest pilka nozna:D haaa gram w lidze "W" z doroslymi i nawet mam 1bramke i 1asyste po 4kolejkach.
Drugim sportem, ktory lubie sa biegi krotkodystansowe czyli max 400m. Najlepiej mi wychodza jednak na 100m gdzie mam rekord budy:D
Trzecim bardzo lubianym przezemnie sportem jest siatkowka, bylem na zawodach ze szkoly ale nic z tego zabardzo nie wyszlo:PP ale dzisiaj na dzien dziecka przegralismy z nauczycielami tylko 2:1 w setach(nie gralismy wiecej bo czasu nie bylo:P)
Siata, noga, tenis ziemny, tenis stołowy, koszykowka, streetball, pływanie (nie wazne jaki dystans), jazda na łyżwach, gra na gitarze, jazda na rowerze. Gdybym mial wiecej czasu to pewnie bym mial wiecej czasu na sport ale tak to klasa maturalna. I sie nie bede rozpisywal.