Mój idol - Ronnie Coleman

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Mój idol - Ronnie Coleman

Post autor: Bart »

Temat ten poświęce mojemu idolowi czyli Ronniemu Colemanowi, może niektórym nie spodoba sie to jak wygąda, ale dla niektórych to piękne, przyznam, że Ja aż tak niechce wyglądać, ale połowa tego co ma Ronnie by mi wystarczyła ;)
teraz krótka biografia Ronniego:

RONNIE COLEMAN urodził się 13.IV.1964r. w Bastrop w stanie Louisiana. Wszystko zaczęło się od zakładu. Ronnie właśnie skończył akademię policyjną ('89) i trenował w klubie Metroflex w Arlington w Texasie.

Właściciel klubu Brian Dobson od czasu do czasu przychodził do młodego policjanta i proponował mu wzięcie udziału w zawodach, ale Ronnie lubił jeść hamburgery i nie miał być ochoty na diecie.
Dobson uparcie namawiał go do udziału w zawodach. I w pewnym momencie właściciel Metroflexu rzucił wyzwanie "Niedługo będą zawody - Mistrzostwa stanu Texas ... Jeśli przystąpisz i wygrasz, masz u mnie kartę wstępu do końca życia." Z Dobsonem podpowiadającym mu, jak ma jeść i pozować, występujący po raz pierwszy kulturysta rozgromił konkurencję i zdobył tytuł mistrza Texasu w kwietniu '90 roku. Droga upartego Texańczyka była trudnym i powolnym wspinaniem się. Ale ten cichy, ujmujący stróż prawa nie ustawał i wytrwał - pomimo natłoku zajęć i wstrząsnął światem, ze sobą włącznie, zdobywając Sandowa w paŹdzierniku '98 roku.
Ronnie jest także oficerem policji i towarzyszem życia Ms. International '99 Vicky Gates. Trenuje od 13 roku życia, zawsze uwielbiał chodzić do siłowni. Trenuje wydolnościowo dwa razy dziennie, po godzinie za każdym razem, przez dziewięć tygodni przed zawodami. Przez dwa dni je dużo węglowodanów, potem przez trzy, cztery dni je mało węglowodanów, potem znowu dużo. Jego ulubionym kulturystą był 8-krotny zdobywca "Mr. Olympia" Lee Haney.

Ma180 cm wzrostu, obwód jego ramienia to prawie 60 cm. W sezonie startowym waży około 120 kg, a poza nim do 140 kg. Jego największe osiągnięcia to niewątpliwie zdobycie już sześciokrotnie tytułu Mr. Olympia. 1998-2003
(tekst ze strony www.megamuscle.pl)

kilka filmików pokazujący osiągi Ronniego:
http://www.youtube.com/watch?v=iGm1rcSqKgU (wyciskanie na ławeczce płaskiej, 120kg obciązenie na jedną ręke)
http://www.youtube.com/watch?v=wVJo3FFKBfc (martwy ciąg 363 kg)
http://www.youtube.com/watch?v=uSNvEpH2L1o (1045 kg na nogi)

troche fotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kilka teledysków z Ronnim ;)

http://www.youtube.com/watch?v=_ZSRcEDwRko (DF w 3:38 są rozpiętki ;) rób tak samo tylko ręce opuszczaj niżej)
http://www.youtube.com/watch?v=9Gjtp8Klqxw
http://www.youtube.com/watch?v=jhA3KKfEslU
http://www.youtube.com/watch?v=YaBVZQUX4-w
Ostatnio zmieniony ndz kwie 15, 2007 1:50 pm przez Bart, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

koles jest znakomity :d niewiem jak on może miec taka pare w nogach xD
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Wow nie wiedzialem ze to murzyn , od razu go troche polubilem , ale ten bialy w drugim filmiku troche zle postapil , obrazajac go
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:Wow nie wiedzialem ze to murzyn , od razu go troche polubilem , ale ten bialy w drugim filmiku troche zle postapil , obrazajac go
to nie było obrażanie :shock: to było specjalnie po to żeby podniósł mu sie poziom adrenaliny, i żeby miła więsej sił na podniesienie tego cięzaru :P
zaraz dokończe ten topic ;)
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Prawie jak Bart. Prawie robi wielką róznice. Nobody is perfect. Bart`s second name is nobody.

BTW to koleś rozwalił mnie ta parą z nóg.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
DJos
Przeciętny wojownik

Post autor: DJos »

Taak sam chodze na gym i dobrze znam pana Collemana =] obecnie to juz conajmniej 8 krotny z niego mistrz swiata, a moze i wiecej, ale nie jestem pewien.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Koleś jest zwyczajnie brzydki. Wygląda jak Jordan po mutacji. Pierwszy raz go widzę i już mam rozbudowaną i uargumentowaną opinię na jego temat. Mógłbym być najbogatszy, a i tak nie chciałbym wyglądać tak jak on. Pewnie sobie nawet nie może sam tyłka podetrzeć.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Post autor: Rocky18 »

Arti masz racje jest podobny do Jordana po mutacji... moze ma ciało ale on chyba przez te mięsnie nie może spodni założyć a majtki to sobie zachacza na hak i ciagnie do góry , a co dopiero butów...pewnie zawsze stopy ucinają bo ich nie ma
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

a mi sie bardzo podoba ten koleś ;) wygląda prawie tak dobrze jak Ja :mrgreen:
AdeQ pisze:Bart on naprawde jest twoim idolem.Nie mógł byś mieć za idola np.50 Centa :grin: :grin:
nie :P bo 50 Cent za bardzo szczerzy zęby jak gada :mrgreen: i wyrzucił The Game'a z G-Unit :evil:
ale mógłby być bo też na siłowni ćwiczy :P
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

AdeQ pisze:może innym sie podoba,ale ty Arti i Rocky18 macie takom opinie jak ja ten koras wogle nie wyglonda on ma te muskuły dzięki sterdydom.Bart on naprawde jest twoim idolem.Nie mógł byś mieć za idola np.50 Centa :grin: :grin:
Mamy takom opinię jakom Ty ortografie.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Post autor: Rocky18 »

Może Bart...laski podobno lecą na duże miesnie ale bez przesady masz takie muskły a tu twój członek jest wielkosci detki od rowera :/ Oficjalnie facet jest jak papier toaletowy
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Rocky18 pisze:członek jest wielkosci detki od rowera :/ Oficjalnie facet jest jak papier toaletowy
Zdejmij dętkę z koła od roweru, przetnij w jednym miejscu i rozwiń, następnie porównaj ze swoim członkiem, jeżeli wynik wyszedł na Twoją korzyść, gratuluję! Dziewczynę zadowolisz, jak się postarasz to nawet dwie. xD Taka jest prawda, bo chyba nie o WIELKOŚĆ Ci chodziło. xD

Ronnie wygląda jak murzyn po sterydach, bo... bo jest murzynem po sterydach. Moim skromnym zdaniem to już jest kalectwo, przesada. Nie chciałbym tak wyglądać nawet jakby mi dopłacali, zdrowie to ma zapewne w okropnym stanie, ogółem to jest kalcectwo.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Acer pisze:
Rocky18 pisze:członek jest wielkosci detki od rowera :/ Oficjalnie facet jest jak papier toaletowy
Zdejmij dętkę z koła od roweru, przetnij w jednym miejscu i rozwiń, następnie porównaj ze swoim członkiem, jeżeli wynik wyszedł na Twoją korzyść, gratuluję! Dziewczynę zadowolisz, jak się postarasz to nawet dwie. xD Taka jest prawda, bo chyba nie o WIELKOŚĆ Ci chodziło. xD
z tym to sie akurat zgodze :mrgreen:
Acer pisze:zdrowie to ma zapewne w okropnym stanie, ogółem to jest kalcectwo.
Gdyby naprawde miał zdrowie w okropnym stanie to nigdy nie zostałby oficerem policji... :mrgreen:
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Bart pisze:
Acer pisze:zdrowie to ma zapewne w okropnym stanie, ogółem to jest kalcectwo.
Gdyby naprawde miał zdrowie w okropnym stanie to nigdy nie zostałby oficerem policji... :mrgreen:
On ma takie wpływy, że po prostu musieli go przyjąć xD
Ma zbyt wiele znajomości żeby nie mieć takiej pracy jakby chciał xD
A poza tym, to on tam tylko pączki żre i bąki zbija zapewne... Ale to jest Twój idol nie mój i ja o nim praktycznie nic nie wiem, więc to Ty wiesz najlepiej w jakim on jest stanie xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
ODPOWIEDZ