Najsłabszy wojownik w historii Dragon Balla ?
Moderator: Moderatorzy
ja mówię o turnieju w zaświatach
między jego śmiercią na na planecie Kaito i turniejem nie trenował
więc musiał dostać nowe siły, bo pokonał kogoś kto położył Cella,a wcześniej Goku Cella pokonać nie mógł więc te siły po prostu dostać musiał
więc musiał dostać nowe siły, bo pokonał kogoś kto położył Cella,a wcześniej Goku Cella pokonać nie mógł więc te siły po prostu dostać musiał
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
No To Kontratak xDAcer pisze:ja mówię o turnieju w zaświatach
Potym Jak GOhan Ssj2 Walnoł Cellowi Cel Wypluł Cyborga Tak ?? Po Tym Cell Wybuchał xD Ale GOku Przeniósł Siebie i Cella na Planete Kaio I Wtedy BYŁO BOOM
Cell Nie Powrócil Przyszedł Ten Terażniejszy A Ten Future Zginoł.Może Masz Racje Ale Nie Zapominaj ze Na Planetach Kaio Jest Powiększona Grawitacja :] I Jak Był Ten Turniej To Minoł Gdzieś Jakiś Rok Od Śmierci GokuAcer pisze:no ciekawe
Cell powrócił bez jednego cyborga i był silniejszy od Gohana, więc w piekle też był mniej więcej mocy Gohana ssj2
i co ty na to?
tak czy siak musiał dostać ogromnego kopa energii żeby aż taka była różnica
wniosek
sayianie dostają nowe siły gdy są mocno ranni i się wyleczą oraz gdy zginą
dobra koniec tematu niech piszą kto jest tym najsłabszym, bo my tu zupełnie o czym innych gadamy xD
wniosek
sayianie dostają nowe siły gdy są mocno ranni i się wyleczą oraz gdy zginą
dobra koniec tematu niech piszą kto jest tym najsłabszym, bo my tu zupełnie o czym innych gadamy xD
Ja (1-09-2008 12:44)
- Majin Trunks
- Wojownik z Kaioukenem
WOW cell powrucil na ziemie uzywajac techniki ktora sie nauczyl od goku "Zanzoken"AnimKing pisze:Cell Nie Powrócil Przyszedł Ten Terażniejszy A Ten Future Zginoł.Może Masz Racje Ale Nie Zapominaj ze Na Planetach Kaio Jest Powiększona Grawitacja :] I Jak Był Ten Turniej To Minoł Gdzieś Jakiś Rok Od Śmierci GokuAcer pisze:no ciekawe
Cell powrócił bez jednego cyborga i był silniejszy od Gohana, więc w piekle też był mniej więcej mocy Gohana ssj2
i co ty na to?
jaki terażniejszy?? zdanie sensu niema, jaki future zginol?? niemyl pojec chyba nikojarzysz sceny wtedy juz niebylo tej planety bo cell eksplodowal LOL jaki turniej jaki rok lol czlowieku
chyba ze chodzi ci o ten w zaswiatach to sry ale i tak tam nieminol rok do tego turnieju reszta to bzdury wypisujesz albo nieumisz napisac poządnie by bylo wiadomo o co chodzi bo mi namieszales
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta scena nie byla w mandze wiec ja ignoruj (tak samo jak Jamsza pobija Rikuma , Piccolo jr niszczy statek Kakarotta itp.)Acer pisze:strasznie nie lubię się kłucić z BH, bo jemu jest nie sposób udowodnić, że nie ma racji , tylko BH zauważ, że na turnieju w zaświatach Goku walczył z Paulo Kuhanem (nie pamiętam orginalnej nazwy więc korzystam z przekładu USA) i Goku z nim wygrał! A jak polecieli do piekła uspokoić Cella i Freezę to Paulo zdjął jednym strzałem Cella!
Jego USA nazwa to Pikkon a oryginalna Paikuhan
BTW Nie mogles poprostu dac Bartek tylko dales BH?
Kamil - Terazniejszy Komorczak zostal zabity by Trunks & Krilan PRZED tym jak Gohan stal sie SSJ , ten Komorczak ktorego znamy pochodzi z czasow w ktorym zabil Tronka (Fajne rozne czasy mamy co? Ciekawe jak KKRT zabil Krola Zimna i Freeze w przyszlosci Tronka)
To byla obraza Chaoza? Bo jak pamietam , to wogle nic mu sie nie stalo (Nappie)Chaozu (...) Ładnie Potraktował Nappe Swoim Wybuchem :]
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Damianeku666
- USSJ
- Kontakt:
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Goten to syn Kakarotta a Present Trunks DBGT to kujonDamianeku666 pisze:nie rozumiem co w ankiecie robia imiona jak trunks i goten.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No i co z tego? Ale byli NAJSLABSZYMI z SSJ (Tylko jako Gotronk sa w stanie cos zrobic poprawnie)Astarot pisze:No i?? Obaj mieli SSJ, czyli nalezeli do tych silniejszych.BH Daimaouji pisze:Goten to syn Kakarotta a Present Trunks DBGT to kujonDamianeku666 pisze:nie rozumiem co w ankiecie robia imiona jak trunks i goten.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Brakuje w tym temacie tez takich merniot jak : Ryan Shinron , Kakarotto , Farmer z strzelba , Kakarotto , Cymbal , Kakarotto , Piano , Kakarotto , Armia Cz. Wstegi , Kakarotto , Freeza , Kakarotto , Goku jr , Kakarotto , o zapomnialem o Kakarottcie 
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019