Niepokojąco rozpleniający się idiotyzm
Moderator: Moderatorzy
Oceniam to co widzę. Mam do tego prawo. Skąd wiesz dlaczego pije młodzież. Porozmawiaj z jakimiś ludźmi na ten temat, a nie piszesz Ku^$%wa w co drugim zdaniu(na gadu). Piją bo często przejmują wzorce od rodziców, czyli to problemy są jednak. Może dla Ciebie każdy pije bo nie widzi innych rzeczy do robienia w życiu(jest sporo takich). Młodzież mnie zbyt nie obchodzi, bo połowa to gównażeria pokroju pittiego, a kolejna to panowie w krokiem w spodniach. Dramatyzuję, co nie zmienia faktu, że jest takich sporo. Znam sporo przypadków dorosłych ludzi, co przechodzą kryzys wieku i wpadają w alkoholizm. No i nie gadaj, ale większość dzieci zamożnych rodziców robiących kariery wpada w nałóg, bo nie maja miłości i chcą czyjejś akceptacji. Bo ktoś kto ma wszystko czego chce(nie, nie pieniędzy) to nie musi szukać czegoś for fun.krova pisze:A ty znasz definicje najczesciej? To conajmniej ponad polowa. Mlodziez pije dla rozrywki, a zagubiony to jest zul pod sklepem. To nie jest dla mnie najczesciej.
Małe podsumowania: ja mam kłopoty i nie piję. Ty nie masz ich i pijesz. Tak więc, zależy od człowieka, ale są powody sprzyjajcego sięgnięciu po jakąkolwiek używkę.
Nic mi do tego, co nie znaczy, że musi mi się to podobać. Potem są efekty jak w Holandii, gdzie każdego Polaka traktują jako pijaka, złodzieja. Tak mam tam kogoś z rodziny i zatrudnienie Polaka równa się startom. Tak więc przez to, że należe do tego zasranego narodu mam prawo go oceniać, bo ponoszę konsekwencje czynów jego obywateli.A nawet jak jest zagubiony i sobie pije... to co Wam do tego? Niech se pije, niech sie nawet zabije, puki nie robi nic zlego innym to co Wam to przeszkadza... ŻAL!:?
Lepiej nic nie pisz, tak jak kiedyś.
Haha. Zupłenie nie odnosisz się do tego co napisał Barni.Pitti pisze:Nie koniecznie. Jesli ktos to lubi to co Ci to przeszkadza jesli na Ciebie to i tak nie wplywa. Jeden lubi sledzie drugi jak mu z mordy jedzie, jeden lubi sie zjarac, drugi zachlac...Mówimy o idiotyźmie, a picie takie żeby się zachlać jest idiotyzmem xd
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Sam lepiej kur.. nic nie pisz. Bede sobie pisal co bede chcial. Zupelnie to Ty jestes cenzura. Mogles to wyjasnic grzecznie. Porazka...
Ja I o hobby wyjechalem?Barni pisze:Pitti, to nie jest temat o Hobby... xD
Ostatnio zmieniony ndz sty 27, 2008 7:17 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.
Ponoszisz konsekwencje tego co robisz.Pitti pisze:Sam lepiej kur.. nic nie pisz. Bede sobie pisal co bede chcial. Zupelnie to Ty jestes cenzura. Mogles to wyjasnic grzecznie. Porazka...
Ja I o hobby wyjechalem?Barni pisze:Pitti, to nie jest temat o Hobby... xD
pp3088 pisze:Skąd wiesz dlaczego pije młodzież.
Ty mi wciskasz swoj filozoficzny kit, a ja tobie nie moge? Ha. Smieszne.pp3088 pisze:Piją bo często przejmują wzorce od rodziców, czyli to problemy są jednak.
Jak ty wszystko dobrze wiesz o swiecie. Kolejna g*wno prawda imo. Ile znasz takich osob? Bo ja nie znam zadnej i nie bede sie wypowiadal w ciemno.pp3088 pisze:większość dzieci zamożnych rodziców robiących kariery wpada w nałóg, bo nie maja miłości i chcą czyjejś akceptacji.
Polakow wszedzie tak traktuja, bo czesc z nas faktycznie taka jest.pp3088 pisze:w Holandii, gdzie każdego Polaka traktują jako pijaka, złodzieja.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Zobacz po gwiazdach wspaniałych. Te wszystkie Hiltonki, Britneyki, Lohany ćpają i rozmieniają sie na drobne. Sporo piłkarzy, sportowców, muzyków.krova pisze:pp3088 napisał/a:
większość dzieci zamożnych rodziców robiących kariery wpada w nałóg, bo nie maja miłości i chcą czyjejś akceptacji.
Jak ty wszystko dobrze wiesz o swiecie. Kolejna g*wno prawda imo. Ile znasz takich osob? Bo ja nie znam zadnej i nie bede sie wypowiadal w ciemno.
Jak kogoś hobby to granie w golfa to znaczy, że napieprza kijem w tą piłeczkę dzień w dzień? Ciekawa teoria.AnimKing pisze:Nie zawsze.Mi piwo smakuje i co ?? nie piję go codziennie.Pije tylko jak jest jakaś imprezka, urodziny itp.itd. TO znaczy że alkohol jest moim Hobbym ??Barni pisze: No... jak ktoś lubi pić, to by znaczylo, że to jego hobby xD
W taki wypadku moim hobby jest między innymi: sikanie, spanie czy mruganie (to ostatnie to juz w ogóle hardkor, bo parę razy na minutę).
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy