Krystian pisze:Najsilniejszym atakiem jest Genki Dama ,a najbardziej widowiskowy Pięść Smoka
A czy nie przypadkiem , to Piesc Smoka jest najsilniejszym atakiem?
Tak, tutaj racja... Pięść Smoka to był atak ostatniego podmuchu... Freezerowi udało się przeżyć Genki Damę, a z pewnością nie przeżyłby Ryuken'u... Zresztą nikt nie byłby w stanie... Super C17 też uległ Goku po tym jak zdewastował go Pięścią Smoka...
Niekoniecznie. NA to mozna roznie patrzec. Np takiego BUU Piesc Smoka by nie zabila. Zas Genki Dama tak. Wiec? to zalezy z jakiego punktu widzenia. Cell'a piesc smoka takze by nie zabila więc nad tym mozna dyskutowac.
No tak, ponieważ ich ciała miały zdolnośc regenracji A przeciwnika bez tej zdolności by powaliła...
Sorry że piszę w Twoim poście, ale nie chciałem po prostu robić zbędnego offtopu
Dragon Fist
Ostatnio zmieniony ndz lip 30, 2006 3:09 pm przez Mr.Atom, łącznie zmieniany 2 razy.
Hmmm, szczerze mówiąc, choć nie lubie większości DBGT to moge powiedzieć, że tam też jest świetny atak, mianowicie(nie nie chodzi Mi o Jubei Kamehameha!) ostateczny atak małego Son Goku - Genki Dama. Nigdy nie była robiona tak świetnie, jak w walce z Li Shenlongiem! Takie fajne fale energii leciały do tej kuli, to było świetne ^^
Hmmm, tak sobie właśnie uświadomiłem, że bardzo silnym atakiem, a raczej techniką jest Instant Transsmision. Przecież ta technika wymiata! Pozwala osiągnąć szybkość wg formuły [szybkość światła x szybkość biegu]! Używając tej techniki można wygrać prawie każdą walke, ale dlaczego tak nie było? Nie wiem...