Wymien gdzie , bo poza transformowaniem sie , nie widze oznak jego inteligencjiRocky18 pisze:Frezer był dość iteligenty
Czemu nie lubicie Frezera?
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
To bardziej glupota , za ktora zaplacilRocky18 pisze:Wiedział że trzeba zabic wszystki Sayanów bo moga go zniszczyć...
Radim sam polecial (szukac brata zeby pomogl im) , a Vegeta i Nappa "polecieli na chama" bez pozwolenia od Freezy zeby zdobyc niesmiertelnosc , nie wiem co z Thalesem , pewnie tez zrobil to samo jak inniNastępna sprawa, wysłał podładnych Saiyanów, aby zniszczyli Ziemię, gdzie znajdował się Goku, którego za "zdradę" mieli też zabić (wiem upraszczam).
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
hmm, ja uważam, że dobrze zrobił, może nie, nie tyle dobrze co mądrze. Bo nie nazwę dobrego mordu kilkutysięcy, jakby nie patrzył, żywych istot. Był pewien, że zabezpiecza się na przyszłość (taka prezerwatywa), że nikt mu nie zagrozi i to było mądre posunięcie. Ale okazało się, że został jeszcze jeden z nich który jest wstanie mieć większą moc niż on.Rocky18 pisze:Wiedział że trzeba zabic wszystki Sayanów bo moga go zniszczyć...
Wiem, zostało ich więcej ale tylko Goku (Kakarotto) był wstanie pokonać Freezę w tamtym czasie.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Pięknie to ująłeś.Acer pisze:Był pewien, że zabezpiecza się na przyszłość (taka prezerwatywa),
Frezer był jednak mądry. Utrzymanie w ryzach całej gromadki swoich wojaków stanowiło tego dowód. Ktoś mógłby zaprzeczyć, że był silniejszy od nich, no ale gdyby wszyscy się zbuntowali przeciw niemu to by poległ w końcy, a Frezer wiedzial jak do tego nie dopuscić. Po za tym posiadał pewną ważne cechę, umiał dostrzec słąbe strony przeciwnika, co przejawia się eliminacja najsłabszych ogniw i Dendiego zaraz po transformacji, Bubu zlekceważyłby Dendiego, a w czasach sagi Frezera uzdrowienie dawało jakąś tam przewagę.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nic dziwnego Piotrek "kun" wszak Freeza mialby duzy problem gdyby "maly ogorek" ciagle leczyl jego wrogow (szczegolnie Gohana , Vegete i KKRTa , ktorzy sa sajanami i ich moc wzrasta gdy sa blisko smierci a sie wylecza)pp3088 pisze:a w czasach sagi Frezera uzdrowienie dawało jakąś tam przewagę.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Właśnie każdy ogladal Film Kinowy To chyba z Janemba było jak Freezer wszysedł z piekła a Gohan go rozwalił jednym ciosem. I każdy wie że efek siły dał mu trening w Kabinie Czasu( daltego tak uważam bo on zbytnio nie trenował) to jagby oni przed walką weszli to Kabiny czasu byłby taki sam efekt
Szczególnie Goku z Gohanem 

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.On nie wyszedl z piekla , Janemba zapanowal nad zaswiatami i kazda zmarla istota wrocila do "zycia" (Choc nie widzialem tam Bardocka , Krola Vegete , Radima i Nappe a tym bardziej Broli'ego)
2.Dokladnie to "Pokoj ducha i czasu" (Room of Spirit & Time) choc dobrze , ze nie dales tego "Hiper biolicznego (?) pokoju czasu" gowna od FUNimation
3.I ta mial moc stad i to byl JEDYNY raz gdzie Freeza widzi Gohana osobiscie jako nastolatka
2.Dokladnie to "Pokoj ducha i czasu" (Room of Spirit & Time) choc dobrze , ze nie dales tego "Hiper biolicznego (?) pokoju czasu" gowna od FUNimation
3.I ta mial moc stad i to byl JEDYNY raz gdzie Freeza widzi Gohana osobiscie jako nastolatka
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Damianeku666
- USSJ
- Kontakt: