Turniej userów - edycja czwarta.

Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy

Kto zostanie zwycięzcą turnieju?

Czas głosowania minął sob mar 03, 2007 6:25 pm

Bobercik
10
50%
Dragon Fist
10
50%

Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Dzieki DF xD:D

Bobalaka pozwolisz że zajme twoje miejsce jak już jestem xD:D więc tak.

Prosze Państwa stało się coś nieoczekiwanego użytkownik Kris wygrał wynikiem 11:2 :D gratulujemy i przechodzimy do next walki.W której zmierzą się nasz jr.admin Arti i najlepszy komik jakiego spotkaliśmy w życiu :D mr.... Wolak :D (i jego filmy przyrodnicze xD)

:arrow: Arti Vs Wolak

kto wygra niewiadomo , lecz ja oddaje głos na Wolaka ze względu że znam go już kawał czasu nieraz płakałem przy nim oczywiście ze śmiechu :D wspólne zainteresowania jak hmm SS i inne xD zbliżyly nas do siebie i ponadto jest to user który znakomicie sie udziela i pisze długie i (niemozliwe ze to powiem) sensowne (wow) posty xD Dziekuje za uwage oddaje głos do studia ... Bobercie czy chcesz coś powiedzieć xD

Troche się rozpisałęm :D ale oki xD

*----------
BH- tylko w tym poscie xD
Ostatnio zmieniony pt sty 19, 2007 1:04 pm przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Krystian - Od kiedy mowisz o sobie w liczbie trzeciej? :?
Oddaje glos na Krzysia za jego dobroc i fajnosc
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Mój głos idzie dla Artiego .Nie miałem okazji poznać go bliżej ,tylko składanie życzeń z różnych okazji ,ale dało się wyczuć ,że chłopak wiec co to dobra zabawa .W pamięci także utkwiła mi jego niechęć do piractwa (to jest piractwo -ten tekst zapamiętałem do dziś). Wydał mi się także człowiekiem z którym można pożartować .Mam nadzieję ,że będę miał chwilę czasu by go trochę pomęczyć na gg ; )
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Też mam nadzieję, że się bliżej poznamy (jeśli wiesz co mam na myśli) :D Głos na przeciwnika ;)
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Kris, Kris, Kris. Anikety możesz zmieniać oczywiście. Jestem Ci za to bardzo wdzięczny, ale możliwość ogłaszania zwycięzcy to tylko moja przyjemność :twisted:

A co do ankiety. Walczą dwaj znakomici userzy, Wielki Junior Admin Arti oraz Znawca Filmów Przyrodniczych Wolak. Na kogo oddać głos? Krzysiu był trzecią osobą na forum z którą zaczerpnęłem kontakt zaraz po BH i Didixie. Nasze rozmowy są zazwyczaj długie i śmieszne. Niestety mamy problemy by na siebie trafić. Za to Arti...dopiero ostatnimi czasy zaczerpnęłem z nim kontakt. Rozmowy nasze w przeciwieństwie do tych z Wolakiem zazwyczaj są krótkie, ale wyciąga się z nich wszystkie potrzebne rzeczy. I kogo ja mam wybrać??? Dobra, jestem dobry w losowaniu par do turniejów więc i teraz oddam się temu. Rzucimy se kostką xD parzyste Arti. Gramy do 3 :lol:

I runda - 2 - czyli Arti (Arti - Wolak 1-0)
II runda - 6 - czyli Arti (Arti - Wolak 2-0)
III runda - 3 - czyli Wolak (Arti - Wolak 2-1)
IV runda - 4 czyli Arti (Arti - Wolak 3-1)

Chyba dobrze, bo ostatnio to z Artim gadam, jest wyżej w liście naj userów i ma narazie mniej głosów (tak wynikia z postów). Ale Wolak Ciebie też uwielbiam xD
Obrazek
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

oddaje głos na wolaka
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Po zakończeniu walki nie zmieniać ankiety, nie ogłaszać zwycięzcy itp. czekać na mnie :cool:
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Do tego pierwszego to sie martw , bo i tak trzeba "troche" czekac jak ktos zmieni ankiete
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Głosuję na Wolaka, gdyż przypomina mi mojego kolegę, Matixa :wink:
Na Arti`ego zagłosowałbym, gdyby nie walczył z Wolakiem. (Tylko np. z SonGohanem)
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Jedna z najtrudniejszych decyzji w turnieju... chętnie oddałbym głos na obu, ponieważ obu lubię :) Z Artim jest trochę wspólnych tematów, mimo że dawno nie rozmawialiśmy i jest jednym z najlepszych użytkowników (w końcu funkcja młodszego admina do czegoś zobowiązuje :D ). Ale dokładnie to samo mogę powiedzieć o Wolaku, dlatego też nie oddam glosu na żadnego spośród tych dwóch zawodników :]
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Arti 5 - 9 Wolak. Krzyś wygrał.

Ankiete można zmienić. Ukryty wynik. Trzy dni. Sami sobie zobaczcie jaka walka. Nie będę wszystkiego sam robił :razz:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Zmieniona.... :D Więc tak głosuje oczywiście na Dragona ze względów jasnych jest to osoba z która jako pierwszą się zaprzyjaźnilem na forum i która bardzo cenie . Pisze on długie i ciekaw posty i nie jedną przygode z nim przeżyłęm prawda " braciszku:D"
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Oczywiście mój głos idzie do epickiej postaci DragonFista(Lorda) .Znam go już od niepamiętnych czasów ,często rozmawialiśmy o tym i owym ,ale ostatnimi czasy rzadko mam okazję z nim porozmawiać ,ale mam nadzieję że nadrobię te zaległości jak i z resztą moich comrades .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Dzięki :) Ja głosuję oczywiście na mojego przeciwnika ze znanych wszystkim powodów- tak karze honor :D
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Jest tu zdecydowany faworyt: DF, dlatego głosuję na niego. Gdybym znał AnimKinga, to kto wie.
Zablokowany