Najsilniejszy i najbardziej widowiskowy atak

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Dragon Fist pisze:Dla mnie najbardziej efektywne i zarazem najsilniejsze w całym Dragon Ball było Big Bang Kamehame(nie wiem czemu wiele osób pisze Big Bang Kamehameha, to nie jest nazwa ataku- żółwia fala to kamehame, bez końcowego ha!). W końcu kiedy Gogetta (USSJ4) chciał wykonać ten atak(miał on wtedy 100-krotnie większą moc niż zwykle), to zmiatały Omega Shenron'a już same fale KI, które wydobywały się z ataku przed wystrzeleniem. To tylko moje takie zdanie, oczywiście jako fan wiem, że nic nie przebije Genki Damy, ale dlatego nie wliczyłem jej do klasyfikacji. No to tyle, pozdro for BH.
I ta technika była użyta zarówno w grze jak i w serialu, oczywiście mam tą grę i to moja ulubiona sposród gier. Budokai 3 nic nie zdoła przebić ,bo jest najlepsze(no, chyba, że wyjdzie Budokai 4)...
1.Ehem USSJ4 to (gdyby istnial) 5 poziom SSJ1 a nie SSJ4 po dopalaczu! Tak samo USSJ2 to nie SSJ2 po dopalaczu , co z wami jest? -_-'

Update

Wg mojej teorii inne wlosy u Gogety sa spowodowane ze jest fuzja (tak samo klon Bardocka ktorego wymyslilem ma zlote wlosy jako ssj4) , wiec to nie koniecznie chodzi o wlosy (Kakarotto i Vegeta maja czarne i jako ssj4 tez czarne , Gogeta (gruby) ma czarne a potem czerwone , wiec jego kolor wlosow jako ssj4 jest tajemnica)

2.Hmmmmmmmmm wiele osob mowi ze Budokai 4 to Sparking choc sam nie wiem

3.Ha to znaczy fala! Wiec Kamehameha znaczy Zolwiowa (...) fala choc nie wiem co znaczy Hame , bo kame oznacza Zolw
Ostatnio zmieniony czw paź 13, 2005 8:53 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

BH Daimaouji pisze:
Dragon Fist pisze:Dla mnie najbardziej efektywne i zarazem najsilniejsze w całym Dragon Ball było Big Bang Kamehame(nie wiem czemu wiele osób pisze Big Bang Kamehameha, to nie jest nazwa ataku- żółwia fala to kamehame, bez końcowego ha!). W końcu kiedy Gogetta (USSJ4) chciał wykonać ten atak(miał on wtedy 100-krotnie większą moc niż zwykle), to zmiatały Omega Shenron'a już same fale KI, które wydobywały się z ataku przed wystrzeleniem. To tylko moje takie zdanie, oczywiście jako fan wiem, że nic nie przebije Genki Damy, ale dlatego nie wliczyłem jej do klasyfikacji. No to tyle, pozdro for BH.
I ta technika była użyta zarówno w grze jak i w serialu, oczywiście mam tą grę i to moja ulubiona sposród gier. Budokai 3 nic nie zdoła przebić ,bo jest najlepsze(no, chyba, że wyjdzie Budokai 4)...
1.ehem USSJ4 to (gdyby istnial) 5 poziom SSJ1 a nie SSJ4 po dopalaczu! Tak samo USSJ2 to nie SSJ2 po dopalaczu , co z wami jest? -_-'

3.Ha to znaczy fala! Wiec Kamehameha znaczy Zolwiowa (...) fala choc nie wiem co znaczy Hame , bo kame oznacza Zolw
Użylem określenia USSJ4 dla oddania poziomu mocy Gogetty, a "ha" to okrzyk. Nie wdawajmy się w to głębiej... Tak przy okazji to "hame" oznacza fala, więc wygrałem tę małą sprzeczkę...
Awatar użytkownika
Majin Vegeta
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: Majin Vegeta »

a byl ussj2 broly go osiagnal.
A najfajniejszy atak to byl chyba cios gotronka (gotenks) super ghost kamikaze atack.
A taki zajefajny to byl jeszcze jak goku ktoregos tam smoka wyjechal z podwojnej kamehame.
A te ataki co mowicie tez ale powtarzanie nie ma sensu a to co napisalem tez jest fajne
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Majin Vegeta pisze:a byl ussj2 broly go osiagnal.
Brolly osiagnal poziom ktory wyglada jak mix ussj2 i ssj2 , i jest nazywany poziomem legendarny super sajan! Gdyby osiagnal ussj2 by sie poruszal jak zolw!

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Dragon Fist pisze:
BH Daimaouji pisze:
1.ehem USSJ4 to (gdyby istnial) 5 poziom SSJ1 a nie SSJ4 po dopalaczu! Tak samo USSJ2 to nie SSJ2 po dopalaczu , co z wami jest? -_-'

Użylem określenia USSJ4 dla oddania poziomu mocy Gogetty, a "ha" to okrzyk. Nie wdawajmy się w to głębiej... Tak przy okazji to "hame" oznacza fala, więc wygrałem tę małą sprzeczkę...
Atak nazywa się Big Bang Kamehameha, bo to połączenie Big Bang Attack i Kamehamy w jedność. Bodajrze to też ku czci generałą japońskiego Kamehamy. A Genki Dama to przecierz wcale nie jest taki dobry atak, przewyższa go wiele ataków, a jakby Brolly miał Genki Dame to by ją robił w 0,5 sekundy z własnej mocy, a nie porzyczał od kogoś... Przykłady technik lepszych od Genki Damy:
- Instant Transmission
- Final Kamehameha
Genki Dama była też słąba, bo każda postać, któa miała w sobie choć troche dobra mogła ją odbić lub przeżyć jej wybuch(przykłady: Gohan, Freeza)
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

dae pisze:Genki Dama była też słąba, bo każda postać, któa miała w sobie choć troche dobra mogła ją odbić lub przeżyć jej wybuch(przykłady: Gohan, Freeza)
Ale , przeciez Freeza nie byl dobry :?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

No fakt, ale jakoś przeżył...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Bo Kkrt zebrał za mało energi żeby Genki Dama uzyskała odpowiednią moc
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

genki dama i big ban kamehameha
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

kris13 pisze:sprint bomb
To jest Spirit bomb, czyli Genki Dama... Wporzo atak, w sumie dobrze że Freezy nie zmiotło, bo mogłby KKRT wtedy SSJ nie osiągnąć...
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Kris pisze:sprint bomb
tzw. szybka bomba-hehe

Widowiskowe to napewno Zanzoken, Final Explosion, Destructo disc, Atack Super Buu(ten co mial ludżi wybić, no i zrobil to).
Przydatne na pewno były laser z oczu.Weźmy sytuacje łapie cie jakiś gośc i nie możesz się wyswobodzić to go laserkami po łapie, Bukujutsu no i of kors Body Change i Opanowywanie ciała.

Pozdro
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Hej Szpaner czemu usunales moja wypowiedz , za krotka? Wiec rozwijam. :)

Big Bang Attack Wego no bo , wygalda fajnie , i ten efekt wiru nad woda , miod , bylo by tez fajnie gdyby pokazal Kule Genki lub Dzialo czosnkowe :)

No już lepiej :P - Szpaner

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

mnie się podobał final flash vegety i pięść smoka goku
Obrazek
Awatar użytkownika
tymbarg
Silniejszy Saiya-jin