+dla BH za "Halo to Pitti!!!???" xD
3 Edycja (+) (-)
Moderator: Moderatorzy
Ja tam sie dostalem do kazdej szkoly w miescie z iloscia pkt 76 po podzieleniu na 2
. Jak to bylo 100 pkt max z jednego ale i tak dzielone przez 2 tak? niedawno pisalem a juz nie pamietam xD. Rafał, ja tam nie wiem jakie jest najlepsze. Ale dziwie sie, ze tam nie poszedles skoro mogles. No, ale to juz Twoj wybor. Ja tez moglem isc do najlepszej szkoly w miecsie (fakt ze Ty w Polsce z tego co mowisz), ale wolalem isc do innej
( i jestem zadowolony a jak
). Uwazam, ze w szkolach ponadgimnazjalnych jest lepiej jesli chodzi o zachowanie. W gim. to byl dzicz, a tutaj prawie jak cywyilizowani ludzie
. Bojki jeszcze nie widzialem, a w gim. na jednej przerwie jak nie bylo przynajmniej 10 to cud. Moze to wiek, sprawil ze kazdy spowaznial
, ale i tak jest smiesznie. Dobra koniec kloccie sie dalej
(no dobra Arek, prowdzcie zacieta konwersacje
)

I'll become The King of Pirates!
Gówno gównem pozostanie. Tyle w tym temacie. Ja tam wykładam na ludzi, którzy nie umieją nic innego niż wyzywać innych. Reszta też na nich wykłada. Więc ok. To różni gim od liceum, że ludzie mają swoje zdaniePitti pisze: W gim. to byl dzicz, a tutaj prawie jak cywyilizowani ludzie .
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Dobrze gada! Wódki mu nalać!pp3088 pisze:Ta 13 jest najlepsza w polsce, potwierdzam. Ja jakbym mógł to bym i tak do niej nie poszedł. Znalem jedna osobe, która ciągle siedziała przed ksiażkami całe noce i nie mogła sie wyrobić. Wole mieć normalne życie. Zresztą i tak w życiu nie przyda mi się zastosowanie adenozynotrójfosforanów i tym podobnym gówienek jak kapsyd, wirnik etc.
+ Kris - a bo to kawał frycka jest
+ PP - za rozmowy, które mają swój urok
+ Barni - za koczkodana (pamiętasz to jeszcze? :p)
A więcej nie powiem.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Nie wiem jak w duzych miastach ale na prowincji gdzie sa 2 gimnazja chodzilo sie z kompletnymi debilami, wiec tez takie rozne nieciekawe rzeczy sie dzialy, a do LO poszli normalni (no... w miare) podczas kiedy ciemna masa wyladowala w technikach gdzie nadal probuja kontynuwac stary tryb nauki, ale jest gorzej bo mocno interwenjuje policja.Pitti pisze:Bojki jeszcze nie widzialem, a w gim. na jednej przerwie jak nie bylo przynajmniej 10 to cud. Moze to wiek, sprawil ze kazdy spowaznial

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

W samochodówce to się akcje dzieją. Podpalili nauczycielce włosy(w gimie u mnie też). Stłukli ją. I potem idzie chołota na błonia z transparentem "Samochodówka: pokolenie Jana Pawła 2". Najgorsi sa tekno pacani, w koszulkach w paski po solarze, którzy uwazają się za super macho. Ojć jak tego nie cierpie. Każdy ich wyzywa od piz$ ale oni uważają, że są piekni. Zresztą zawitał do naszego liceum totalny emo. Ciekawy tylko czy to chłopak czy dziewczyna...
I są na wolności?pp3088 pisze:Podpalili nauczycielce włosy. Stłukli ją.
Nie kieruj sie stereotypami. Ja mam taka zasade: nie znam - 'staram sie' nie oceniac. Nie zawsze sie co prawda udaje...pp3088 pisze:Najgorsi sa tekno pacani, w koszulkach w paski po solarze, którzy uwazają się za super macho.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

1. Są na wolności. Nauczycielka się wypisała.krova pisze:I są na wolności?pp3088 pisze:Podpalili nauczycielce włosy. Stłukli ją.
Nie kieruj sie stereotypami. Ja mam taka zasade: nie znam - 'staram sie' nie oceniac. Nie zawsze sie co prawda udaje...pp3088 pisze:Najgorsi sa tekno pacani, w koszulkach w paski po solarze, którzy uwazają się za super macho.
2. Generalizuje, uogulniam, używam stereotypów. Znam kilka takich osób i wszystkie spełniają taki standart(do Ciebie nic nie mam, do techno-słuchaczy też nie).
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No co przeciez slabo slyszalem na poczatkuPitti pisze:+dla BH za "Halo to Pitti!!!???"
+
(Wszyscy ktorych dalem w dziale ulubionych uzytkownikow)
Igor kun - Fajny kolega z Serbii ktorego poznalem na forum Bardocka
Bardock - Fajny kolega z nickiem fajnej postaci z DB (i to jest jego ulubiona postac)
Beniu - Stary dobry kolega , takze fan Bardocka , ostatnio doszedl do szeregu "lowcow krwi"
KKRTFan - Fajny kolega i posiada forum o CN
Kg Daro - Fajny kolega i za to -> "Koleś który wypowiedział słowa "niejaki BH" padł na ziemię w kawałeczkach."
Krzyś - Mimo bycia KKRTem jest fajny , czekam na twoj powrot Krzyś! Ponadto byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera
MeTeO*kSg* - Lubi Radima , Piccolo jra , Thalesa i Coolera
Pete-Best (aka Pete Be(a)st) - Znam go z forum Bardocka i stad zaprosilem go tutaj , dodatkowo fan Radima , Piccolo jra i Vegety
=>Vegeta<= - Jedyny prawdziwy Vegeta na tym forum
Mongol (Lukasz) - Polak z forum Bardocka , fan Amigi , robi czasami fajne sprite'y
Tworca DB CG - Ale ten ktos jest genialny
0
Razz - Rozdwojenie osobowosci
-
Barni - (No comment)
Bliz - (No comment)
Dyakou - Gdyz to Kapitan cienki gosc
Mark - Czlowiek kipiacy zuem
Ziomster (Bakayaro) - Czarna owca forum
Wszyscy co przeklinaja - Czytaliscie uwaznie regulamin Rafala?
Dol
Co?! Znowu opcja you , no chociaz przez chwile myslalem ze ktos mysli ze pisze ladnie
Rafal - w szkole podstawowej u mnie na religii to dopiero sie zle zachowywali nie to ze napisali "Januszek Pawelek II" to jeszcze jeden zm oim kolegow napisal na tescie o ksiedze liczb....liczby
Ostatnio zmieniony wt wrz 04, 2007 10:42 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 5 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ja chodze do technikum i nie uwazam ze moja klasa to ciemna masa. Moze z wyjatkiem 1 idioty ktory nie wiem jakim cudem sie dostal(po prostu kretyn i juz nawet nie chodzi o wiedze(pod tym wzgledem to przedszkole powinno go przywitac), a o jego zachowanie, ale jak bedzie trzeba to go ustawieKrova pisze:do LO poszli normalni (no... w miare) podczas kiedy ciemna masa wyladowala w technikach gdzie nadal probuja kontynuwac stary tryb nauki, ale jest gorzej bo mocno interwenjuje policja.
A mnie wkurza takie myslanie jak Twoje(nie cale ale czesc tak a po czesci sie zgodze).pp3088 pisze: Najgorsi sa tekno pacani, w koszulkach w paski po solarze, którzy uwazają się za super macho. Ojć jak tego nie cierpie. Każdy ich wyzywa od piz$ ale oni uważają, że są piekni. Zresztą zawitał do naszego liceum totalny emo. Ciekawy tylko czy to chłopak czy dziewczyna...
Nie wiem co masz do koszulek w paski przecierz to teraz "modne", a poza tym przecierz to normalny ubior, paski czy kwadraty. Faceci co laza na solare to fakt idioci, no chyba ze czasem se pojdzie ktos tak sobie, ale nie zeby co tydzien facet na solare latal, to jest porazka. Kazdy ich wyzywa mowisz, a ci co wyzywaja wlasnie kogos z powodu tego jak wyglada sa jeszcze gorsi. Co wy sobie pomidor myslicie, ze co pempkiem swiata jestescie, to ze ktos inaczej sie ubiera jak wy to niby gorzej ._. . Moze ten "emo" ma wiecej hormonow damskich a jest chlopakiem no i co, od razu go zlejesz? wlasnie kogos takiego jak Ty bym pral, zebym tylko zobaczyl, ze komus ubliza, albo slabszego dreczy bez powodu, jesli tamten nic mu nie zrobil. Wk... mnie takie cos ze jak facet jest zadbany to od razu pedal czy cos, to ze ktos ma wlosy na zel, dlugie czy krotkie, dobrze ubrany i pachancy, fajnie wyglada a taki tylko zazdrosci i przez to wyzywa itp. Po wygladzie raczej nie oceniam negatywnie ludzi, jak juz to pozytywnie, no chyba ze faktycznie ktos ubierze sie jak pedal (nie ze zadbany tylko ze faktycznie jak pedal przykladowo obcisle sliskie swiecace dresy mnie odstraszaja jakos od takiego
Tu sie zgadzam raczej.Krova pisze:Nie kieruj sie stereotypami. Ja mam taka zasade: nie znam - 'staram sie' nie oceniac. Nie zawsze sie co prawda udaje...
A co do podpalania to moj "kolega" podalil kolezance wlosy "przypadkowo" i ta kolezanka miala wieksze opieprz niz on xd.
Jak cos wam nie pasuje albo czegos nie rozumiecie co napisalem to pisac, moze cos zle sprecyzowalem, nie jestem robotem.
+dla Bartka(BH) za "Halo czy to Pitti?!"(chodzi mi o to ze powiedziales ze zadzwonisz i zadzwoniles no i rozmawialismy troche dluzej niz np jak Adeq dzwonil (minutka Adeq))
Always

I'll become The King of Pirates!
Dobra podam dokładniej. Wchodzi koleś, oczywiście mp3 na uszach, komórka przy uchu, bluzka w pasku uwydatniająca mięsnie, obcisła. Włosy na żel, obcisłe dzinsy, piekne buty, z uwydatnionym logo adidasa. Idzie z pogardliwym wzorkiem patrzy na innych od siebie. Czasem rzuci komentarz: Eh co za debil, nie wie nawet jak się ubrać. Idzie dalej wożąc się. Przed lustrem spędza z 2 godziny, oczywiście solar, kremy do rąk(rozumiem jak ma problemy, ale jak jest po prostu przewrażliwiony na swoim punkcie to n/c, kosmetyki, perfumy rozumie, bo pachniec ładnie trzeba). Więc prosta konkluzja: Jeżeli taki człowiek nie okazuje szacunku reszcie, reszta nie okazuje mu go. No i oczywiście nie oceniają go za ubiór, ale za całokształt. On uważa, że jest boski, piękny, każda laska na niego leci i, że wzbudza tym zazdrość. No cóz... ja tego tolerować nie będę.Pitti pisze:pp3088 napisał/a:
Najgorsi sa tekno pacani, w koszulkach w paski po solarze, którzy uwazają się za super macho. Ojć jak tego nie cierpie. Każdy ich wyzywa od piz$ ale oni uważają, że są piekni. Zresztą zawitał do naszego liceum totalny emo. Ciekawy tylko czy to chłopak czy dziewczyna...
A mnie wkurza takie myslanie jak Twoje(nie cale ale czesc tak a po czesci sie zgodze).
Nie wiem co masz do koszulek w paski przecierz to teraz "modne", a poza tym przecierz to normalny ubior, paski czy kwadraty. Faceci co laza na solare to fakt idioci, no chyba ze czasem se pojdzie ktos tak sobie, ale nie zeby co tydzien facet na solare latal, to jest porazka. Kazdy ich wyzywa mowisz, a ci co wyzywaja wlasnie kogos z powodu tego jak wyglada sa jeszcze gorsi. Co wy sobie pomidor myslicie, ze co pempkiem swiata jestescie, to ze ktos inaczej sie ubiera jak wy to niby gorzej ._. . Moze ten "emo" ma wiecej hormonow damskich a jest chlopakiem no i co, od razu go zlejesz? wlasnie kogos takiego jak Ty bym pral, zebym tylko zobaczyl, ze komus ubliza, albo slabszego dreczy bez powodu, jesli tamten nic mu nie zrobil. Wk... mnie takie cos ze jak facet jest zadbany to od razu pedal czy cos, to ze ktos ma wlosy na zel, dlugie czy krotkie, dobrze ubrany i pachancy, fajnie wyglada a taki tylko zazdrosci i przez to wyzywa itp. Po wygladzie raczej nie oceniam negatywnie ludzi, jak juz to pozytywnie, no chyba ze faktycznie ktos ubierze sie jak pedal (nie ze zadbany tylko ze faktycznie jak pedal przykladowo obcisle sliskie swiecace dresy mnie odstraszaja jakos od takiego ). Wlasciwie to nawet mam to gdzies czy ktos farbuje wlosy czy chodzi na solarium, jak dla mnie idiotyzm solarium, ale to ze ktos to robi to nie znaczy ze jest idota pedalem itp.
Pępek, nie pempek.
Co do emo, byłem jedyną osobą, która go nie zbrechtała praktycznie. Reszta smiała mu się w twarz. Nikogo nie biję, chyba, że w obronie własnej, ale sprowokać mnie trudno.
Nie no gość, który poświeca wiecej pieniędzy tygodniowo na kosmetyki niż dziewczyne i analogicznie do tego wiecej czasu w łazience nie jest metroseksualistą. A dresów też nie toleruję, gdyż to miernota intelektualna, co nie znaczy, że spisuję ich od razu na straty jak Ty. Nie szata zdobi człowieka, małpa odziana w bawełnę małpą pozostanie. Co do dręczenia, to mnie przeważnie dręczono w podstawówce, bo jako, że nie miałem ojca(umarł przed urodzeniem) to byłem inny niż reszta. No cóż teraz nie daję sobię w kasze dmuchać, ale nie zaczepiam innych. Więc uraziłeś mnie tym.
EDIT: Pamiętasz swój jeden z tematów? dotyczył chyba honorów. No i popisywania się o tym jak prześladowałeś jakiegoś "Żyda". No cóż pochwalający czyn, jakże odmienny z Twoimi wartościami. Winszuję.