Turniej Dragon Balla
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
Ta, Tommy, myślisz, że to jest ot tak zrobić grafikę? Albo, że nie mam nic innego do roboty tylko cały dzień siedzieć przed kompem? To jedynie moja dobra wola, iż wrzucam grafiki i zajmuje się tym wszystkim. Staram się to robić w miarę szybko i sprawnie, lecz nie zawsze życie mi na to pozwala. Photoshop to także nie taka prosta sprawa, znalezienie fotek, przerobienie, zapisanie i wrzucenie do internetu także trwa paręnaście minut.

Ostatnio zmieniony śr maja 31, 2006 11:01 am przez Szpaner, łącznie zmieniany 2 razy.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 
- BH Daimaouji
- SSJ 5
C 18? No co ty , przeciez Bido mial walczyc z Songotenem , zobacz jeszcze raz druga strone!
Szkoda, że inną wersje przesłał mi Bobercik (pisze RR vs Goten, Bido vs Li Shenron) a inną dał tu. Kierowałem się tą z PW. Zamieniłem RR na #18 a więc powstała mi walka #18 vs Goten. - Szpaner
OK dzieki , i tak chcialem dac taki pomysl , ze Bido bedzie walczyl z Ii Shenronem BTW popraw grafike walki , Tenshin nie jest czarnobialy jak reszta "Przegrancow"
Szkoda, że inną wersje przesłał mi Bobercik (pisze RR vs Goten, Bido vs Li Shenron) a inną dał tu. Kierowałem się tą z PW. Zamieniłem RR na #18 a więc powstała mi walka #18 vs Goten. - Szpaner
OK dzieki , i tak chcialem dac taki pomysl , ze Bido bedzie walczyl z Ii Shenronem BTW popraw grafike walki , Tenshin nie jest czarnobialy jak reszta "Przegrancow"
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Glosuje na #18 bo:
Wyglada jak starsza siostra
Zachowuje sie jak starsza siostra (przynajmiej ta z przyszlosci)
Jej jedne ubranie wyglada czasami jak ubranie Pan z GT
Songoten to wykapany Kakarotto
Pokonalaby Songotena
Wyglada jak starsza siostra
Zachowuje sie jak starsza siostra (przynajmiej ta z przyszlosci)
Jej jedne ubranie wyglada czasami jak ubranie Pan z GT
Songoten to wykapany Kakarotto
Pokonalaby Songotena
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
#18:
-ładna
-silna
-uwielbiam jej komentarze:D
Czemu nie Goten
-olewactwo nie jest dobrym sposobem na życie
Kiedyś Goten przgrałby w moim rankigu z kretesem teraz jednak pod względem cudownego ff pdt DB AZ zmieniłem postawę do niego.
-ładna
-silna
-uwielbiam jej komentarze:D
Czemu nie Goten
-olewactwo nie jest dobrym sposobem na życie
Kiedyś Goten przgrałby w moim rankigu z kretesem teraz jednak pod względem cudownego ff pdt DB AZ zmieniłem postawę do niego.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Poprzednia walka byla o 19:00 wiec zaraz powinein dac nowa
Bo przeczytaniu dzisiaj tomu 12 , to moze przeciwnikiem Tapiona bedzie Tamburin?
Bo przeczytaniu dzisiaj tomu 12 , to moze przeciwnikiem Tapiona bedzie Tamburin?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Wejdz na "Images Google" wiele jest takich zdjec jego
Update
Masz cala rodzine Nameczanska , teraz bedziesz wiedzial ktory to

2.Hmmmmmm poza Bra albo Tamburynem , to moze Sansho albo "zla" Lunch (z poczatka DB z tym sexy ubraniem a'la Misty z Pokemona)
Update
Masz cala rodzine Nameczanska , teraz bedziesz wiedzial ktory to

2.Hmmmmmm poza Bra albo Tamburynem , to moze Sansho albo "zla" Lunch (z poczatka DB z tym sexy ubraniem a'la Misty z Pokemona)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bido bo:
-Ma bardziej widoczne wasy
-Zabil tlustego czlowieka od sumo
-Jest podwladnym Bojacka
-Ii Shenrona zbytnio nie lubie
-I tak Ii Shenron wygra , wiec dalem glos na Bido zeby bylo mi milo (no choc moze wygrac nawet i Bido , mam nadzieje ze to bedzie prawda)
Update
OMG Bido ma 2 glosy?!
, myslalem ze wszyscy oddaja glos na Ii Shenron bo jest slawny
-Ma bardziej widoczne wasy
-Zabil tlustego czlowieka od sumo
-Jest podwladnym Bojacka
-Ii Shenrona zbytnio nie lubie
-I tak Ii Shenron wygra , wiec dalem glos na Bido zeby bylo mi milo (no choc moze wygrac nawet i Bido , mam nadzieje ze to bedzie prawda)
Update
OMG Bido ma 2 glosy?!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019