Turniej użytkowników SSJ POWER.
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Krystian - lepiej go znam od Adriana , ponadto czesciej tu bywa od Adriana i robi fajne tematy (nadal czekam na tapete z Pan)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Zostaje bez głosu jako Dae i jako moderator forum. Nie będe oceniać, kto jest lepszy, bo napewno nikt jest - są tacy sami wg Mnie.
Wg Mnie cały taki temat to głupota, po co pytać, kto jest lepszy? Może to kogoś urazić, a posty w temacie mówią same za siebie! Ja byłbym raczej za usunięciem tematu, ale skoro użytkownicy taki temat chcą...
Wg Mnie cały taki temat to głupota, po co pytać, kto jest lepszy? Może to kogoś urazić, a posty w temacie mówią same za siebie! Ja byłbym raczej za usunięciem tematu, ale skoro użytkownicy taki temat chcą...
Ta....masz rację.dae pisze:Zostaje bez głosu jako Dae i jako moderator forum. Nie będe oceniać, kto jest lepszy, bo napewno nikt jest - są tacy sami wg Mnie.
Zauważyłem to dopiero, gdy powstał temat...
Sensem tego tematu miało być "pobudzenie" forum...
Fight.
Ja tylko raz mogłem zmienic ankiete
teraz już nie moge. Ale niech ktoś zmieni na "kto wyga walke"
Zmieniona - Dae
Zmieniona - Dae
Ostatnio zmieniony czw lip 20, 2006 10:35 am przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

oki Wygrałem jupi
nastepna walka
Rav vs. Atom
a teraz głosuje hmm
1 .Rav
- Chyba najlepszy admin jakiego poznałem
2.Atom
-fajny koleś
3.Ja
-możliwe że i tak kopie sobie dół na grób
Głos oddaje na : ................................ Atoma już raz walczył z Ravem i przegrał więc moge na niego zagłosować
btw.
Teraz Rav i Atom niemogą teraz głosować
nastepna walka
Rav vs. Atom
a teraz głosuje hmm
1 .Rav
- Chyba najlepszy admin jakiego poznałem
2.Atom
-fajny koleś
3.Ja
-możliwe że i tak kopie sobie dół na grób
Głos oddaje na : ................................ Atoma już raz walczył z Ravem i przegrał więc moge na niego zagłosować
btw.
Teraz Rav i Atom niemogą teraz głosować

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >