Imie waszego zwierzęcia
Moderator: Moderatorzy
Kenyan pisze:Nie jest to jeden z największych pająków. Ja obecnie dysponuję trochę mniej jadowitym(Paraphysa scrofa), ale to bez różnicy, aby sie dowiedzieć, że z każdym zwierzęciem można żyć w przyjaźni.[/url]BH Daimaouji pisze:Bartek pisze:Ptasznik czerwono-nogi - PuszekBartek , nie boisz sie ze trzymasz tak wielkie pajaki w domu?
dokładnie, Ja tego pajączka bardzo lubie i on mnie chyba też (w sumie powinienem powiedzieć ona bo to samica
i nieboje sie go trzymać bo to jest jeden z najłagodniejszych ptaszników na świecie, wybrałem ten gatunek specjalnie bo można go bz obaw brać na ręce, a że jestem też początykującym terrarystom to niebęde musiałsie bać że mi sie coś stanie
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Skoro to ona , to czemu jej imie to Puszek a nie Puszka?Bartek pisze:dokładnie, Ja tego pajączka bardzo lubie i on mnie chyba też (w sumie powinienem powiedzieć ona bo to samicaKenyan pisze:Nie jest to jeden z największych pająków. Ja obecnie dysponuję trochę mniej jadowitym(Paraphysa scrofa), ale to bez różnicy, aby sie dowiedzieć, że z każdym zwierzęciem można żyć w przyjaźni.[/url]BH pisze:Bartek , nie boisz sie ze trzymasz tak wielkie pajaki w domu?
)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
no bo to jest pająk czyli Puszek 
nazwałem tego pająka tak bo większosc nierozróżnia płci pająków i Puszek lepiej brzmi od Puszka
nazwałem tego pająka tak bo większosc nierozróżnia płci pająków i Puszek lepiej brzmi od Puszka
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ciekawy spam Plys , nic nie wnoszacy do pytania , graturujemyPlys bakane pisze:Bo ładna pogoda jest!!BH ouji pisze:Skoro to ona , to czemu jej imie to Puszek a nie Puszka?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
O odezwal sie ten co pisze wnoszace cokolwiek posty ... chowaj sie.
I nie jestem zbakany noobie
I nawet nie znasz zapisu fonetycznego mojego pseudo bYhY. I naucz sie pisac graturujemy ci rowniez
I nie jestem zbakany noobie
I nawet nie znasz zapisu fonetycznego mojego pseudo bYhY. I naucz sie pisac graturujemy ci rowniez
Ostatnio zmieniony wt lip 04, 2006 9:46 pm przez Bliz, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Aha dzieki za info Bartek , rzadzisz! BTW wszak Puszka kojarzy m isie z zenskim pojeciem "puszek" ale to brzmi jak to cos gdzie sie chowa cos (Puszka)Bartek pisze:no bo to jest pająk czyli Puszek
Tak , istny piecAj Pogoda jest ładna ^^
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019