to do mnie ?BH Daimaouji pisze:Michaś
jesli tak, to pierwszy raz widze jak ty, Bartku, sie pomyliles
a czego ci brakuje do scenariusza? "camera zoom-in, kadr na twarz, potem zoom-out na kadr 3/4"
Moderator: Moderatorzy
Nie to do Acera (Michala) czy myslisz ze jestem glupi zeby pomylic twoje imie? Wiem , ze jestes Maciek a nie Michal (Mackow znam tu 2-3 a Michalow tez chyba 2-3) , wiec tak , ty sie pomyliles myslac takkrova pisze:to do mnie ?BH Daimaouji pisze:Michaś
jesli tak, to pierwszy raz widze jak ty, Bartku, sie pomyliles
E ale to nie ma byc film z zywymi aktorami tylko animowany (jakby co we flashu)a czego ci brakuje do scenariusza? "camera zoom-in, kadr na twarz, potem zoom-out na kadr 3/4"
Tego nie wiem i tak teraz nie chcem tego robickrova pisze:a w kreskowkach nie ma pracy kamery?
Napisałem BH, bo taki masz nick i wolisz żeby mówić do Ciebie samo BH niż pełnym nickiem. Nie robi mi to różnicy czy mówię do Ciebie imieniem czy też BH, a każdy wie, że jesteś Bartkiem (Bartusiem?), więc wszyscy i tak sczailiby o co chodzi. To tyle.BH Daimaouji pisze:Michaś - Dzieki ale znowu popelniles ten sam blad , po co pisesz BH skoro mozesz Bartek lub Bartuś (BH)? Pewnie nie pisesz to zeby dac moje imie neurtalnie tylko po to zeby uzytkonicy wiedzieli do kogo pisesz masz racje?