Czemu nie lubicie Frezera?

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Didix pisze:Freeza byl cykorem z pewnoscia...sraczki malo nie dostal jak zobaczyl gdy KKRT sie zmienil..
No , ech ta rasa "Changelingow" jest podobna do "ludzi" , sa mocni tylko w gebie , a gdy widza kogos silniejszego , boja sie jak koty :lol:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

BH Daimaouji pisze:
Didix pisze:Freeza byl cykorem z pewnoscia...sraczki malo nie dostal jak zobaczyl gdy KKRT sie zmienil..
No , ech ta rasa "Changelingow" jest podobna do "ludzi" , sa mocni tylko w gebie , a gdy widza kogos silniejszego , boja sie jak koty :lol:
uuuu...to ja nie jestem juz chyba do konca czlowiekiem...tym bardziej kotem.... :roll:
Fight.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Czepiacie się. Przecież nie uciekł z pola walki. Wiedział, że przegra, ale próbował. Didix mam kilka zastrzerzeń. 1. Skąd znasz budowe Frezera i wiesz, że przeprowada proces defekacji???2. Niby Cell nie zabijał bezbronnych??Powiedz to Ginger Town i miastom podobnym. A Buu ludzi też ubił, a potem nawet w zaświatach się znęcał. 3??? Możesz.......tak.............nie...............pisać...............do.........jasnej......cholery................??? Z drugiej strony masz wrogów, którzy po pewnym czasie mogą okazać się silniejsi niż ty co robisz??? Wybijasz ich. Prawo polityki. Do Vegety nie maice pretensji jak w #8 stał jak debil i nic nie robił??? a to tylko LSSJ, słabszy od Buu, SSJ3-4.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

zalozysz temat o Vegecie to ci powiem 100 powodow dlaczego bym go wysmial....a skad wiesz np. ze ziemianie robili kupke?...tego tez nie ujawnili w DB...
Fight.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

PP3088 - Vegeta kun dobrze zrobil , Broli to Legendarny Super sajan! Wiesz co te postrachy kosmosu moga zrobic?! Ja tez sie boje gdy w mugenie walcze z Brolim by Necromancer :shock: Ponadto co sie spodziewasz? Skoro Paragas nagadal mu ze JEGO syn zniszczy wszystko!

Ponadto filmy to "Co by bylo gdyby" wiec chyba Vegeta NIGDY by sie nie bal przedstawiciela swojej rasy

Zreszta i tak twierdze ze on jest grozniejszy od Bu Bu , Sajanowie wszak sa jedna z najpotezniejszych ras we wszechswiecie!

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:PP3088 - Vegeta kun dobrze zrobil , Broli to Legendarny Super sajan! Wiesz co te postrachy kosmosu moga zrobic?! Ja tez sie boje gdy w mugenie walcze z Brolim by Necromancer :shock: Ponadto co sie spodziewasz? Skoro Paragas nagadal mu ze JEGO syn zniszczy wszystko!

Ponadto filmy to "Co by bylo gdyby" wiec chyba Vegeta NIGDY by sie nie bal przedstawiciela swojej rasy

Zreszta i tak twierdze ze on jest grozniejszy od Bu Bu , Sajanowie wszak sa jedna z najpotezniejszych ras we wszechswiecie!
No i to byla wypowiedz na poziomie:D
Fight.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

pp3088 pisze:Czepiacie się. Przecież nie uciekł z pola walki. Wiedział, że przegra, ale próbował.
Trzeba byc glupim zeby stac do walki z SSJ , ja na jego miejscu bym uciekl gdzie pieprz rosnie , denerwowanie postracha kosmosu to NIE jest dobry pomysl , nie wiadomo co moze ci zrobic

Didix - Mowisz prawde czy to sarkazm?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:
pp3088 pisze:Czepiacie się. Przecież nie uciekł z pola walki. Wiedział, że przegra, ale próbował.
Trzeba byc glupim zeby stac do walki z SSJ , ja na jego miejscu bym uciekl gdzie pieprz rosnie , denerwowanie postracha kosmosu to NIE jest dobry pomysl , nie wiadomo co moze ci zrobic

Didix - Mowisz prawde czy to sarkazm?
1.On wiedzial co robi..byl pewni swiadom tego ze nie ucieknie...to chyba jasne...a po co chcial rozwalic Namek...zeby spieprzyc tam gdzie KKRT nie moglby przetrwac...
2.To bylo stwierdzenie... :wink:
Fight.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Śmiejecie się tak z Frezera a to on zniewolił wszystkich sayan :D i zrobił to bez najmniejszego problemu
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:Śmiejecie się tak z Frezera a to on zniewolił wszystkich sayan :D
Nie zniewolil tylko oferowal im oferte , oczywiscie szef czasami moze denerwowac wiec trzeba zrobic bunt , co do Freezy to tak mu sie zdawalo ze ma ich pod kotrola :twisted: Freeza bal sie ssj , wiec wybil ich , ale i tak dostal za swoje , od dwoch Super Sajanow , potomkow Bardocka (Kakarotto) i Krola Vegety (Tronk)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Naprawdę? Może pokonał go Goku i Trunks ale nie mógł tego zrobić ani król ani książe Vegety
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:Naprawdę? Może pokonał go Goku i Trunks ale nie mógł tego zrobić ani król ani książe Vegety
No bo nie byli SSJ , i nie byli wystarczajaco silni , choc wazne ze probowali

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze:
Oj zakręciłeś się. Uciekł byś bo byś się bał.

BH Daimaouji pisze:No wiesz dla niektorych z nas Freeza wyglada dziwnie jako wrog , a jesli chodzi o cykora , to bac sie SSJ? Freeza musi miec nasrane we lbie :lol:
i to
BH Daimaouji pisze:
Kolejna sprawa

By BH
PP3088 - Vegeta kun dobrze zrobil , Broli to Legendarny Super sajan! Wiesz co te postrachy kosmosu moga zrobic?! Ja tez sie boje gdy w mugenie walcze z Brolim by Necromancer Ponadto co sie spodziewasz? Skoro Paragas nagadal mu ze JEGO syn zniszczy wszystko!

W takim razie najlepiej dać się zabić. Ponoć Freezer,Cell,Buu mieli być niepokonani, a wyszło inaczej. Broliego ubiliby za jakiś czas, bo atakował jak czołg mocno i bez namysłu. ktoś by umarl i ktoś by się przemienił. Vegeta był paskudnym tchórzem w ty filmie, a ty go bronisz. Myślałem, że nie lubisz tchórzy.
Ostatnio zmieniony pt cze 02, 2006 1:58 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

No z poczatka tak myslalem , az zobaczylem Broli'ego , ale ta trzeba miec odwage do wyzwania diabla , nie wazne jaki jest silny
Vegeta był paskudnym tchórzem w ty filmie, a ty go bronisz.
mowilem ze filmy to "co by bylo" , a co nie mam go bronic? wszak to moj idol i kazdy ma prawo sie bac!
Broliego ubiliby za jakiś czas, bo atakował jak czołg mocno i bez namysłu.
sajanowie nie mysla najpierw gdy atakuja , najpierw atakuja , nie sa rasa od myslenia (co nie dowodzi ze sa glupi!)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

dla mnie ten temat robi sie bez sensu..i tak nic sobie nim nie wyjasnimy...
Fight.
ODPOWIEDZ