No , ech ta rasa "Changelingow" jest podobna do "ludzi" , sa mocni tylko w gebie , a gdy widza kogos silniejszego , boja sie jak kotyDidix pisze:Freeza byl cykorem z pewnoscia...sraczki malo nie dostal jak zobaczyl gdy KKRT sie zmienil..
Czemu nie lubicie Frezera?
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
uuuu...to ja nie jestem juz chyba do konca czlowiekiem...tym bardziej kotem....BH Daimaouji pisze:No , ech ta rasa "Changelingow" jest podobna do "ludzi" , sa mocni tylko w gebie , a gdy widza kogos silniejszego , boja sie jak kotyDidix pisze:Freeza byl cykorem z pewnoscia...sraczki malo nie dostal jak zobaczyl gdy KKRT sie zmienil..
Fight.
Czepiacie się. Przecież nie uciekł z pola walki. Wiedział, że przegra, ale próbował. Didix mam kilka zastrzerzeń. 1. Skąd znasz budowe Frezera i wiesz, że przeprowada proces defekacji???2. Niby Cell nie zabijał bezbronnych??Powiedz to Ginger Town i miastom podobnym. A Buu ludzi też ubił, a potem nawet w zaświatach się znęcał. 3??? Możesz.......tak.............nie...............pisać...............do.........jasnej......cholery................??? Z drugiej strony masz wrogów, którzy po pewnym czasie mogą okazać się silniejsi niż ty co robisz??? Wybijasz ich. Prawo polityki. Do Vegety nie maice pretensji jak w #8 stał jak debil i nic nie robił??? a to tylko LSSJ, słabszy od Buu, SSJ3-4.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
PP3088 - Vegeta kun dobrze zrobil , Broli to Legendarny Super sajan! Wiesz co te postrachy kosmosu moga zrobic?! Ja tez sie boje gdy w mugenie walcze z Brolim by Necromancer
Ponadto co sie spodziewasz? Skoro Paragas nagadal mu ze JEGO syn zniszczy wszystko!
Ponadto filmy to "Co by bylo gdyby" wiec chyba Vegeta NIGDY by sie nie bal przedstawiciela swojej rasy
Zreszta i tak twierdze ze on jest grozniejszy od Bu Bu , Sajanowie wszak sa jedna z najpotezniejszych ras we wszechswiecie!
Ponadto filmy to "Co by bylo gdyby" wiec chyba Vegeta NIGDY by sie nie bal przedstawiciela swojej rasy
Zreszta i tak twierdze ze on jest grozniejszy od Bu Bu , Sajanowie wszak sa jedna z najpotezniejszych ras we wszechswiecie!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
No i to byla wypowiedz na poziomie:DBH Daimaouji pisze:PP3088 - Vegeta kun dobrze zrobil , Broli to Legendarny Super sajan! Wiesz co te postrachy kosmosu moga zrobic?! Ja tez sie boje gdy w mugenie walcze z Brolim by NecromancerPonadto co sie spodziewasz? Skoro Paragas nagadal mu ze JEGO syn zniszczy wszystko!
Fight.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Trzeba byc glupim zeby stac do walki z SSJ , ja na jego miejscu bym uciekl gdzie pieprz rosnie , denerwowanie postracha kosmosu to NIE jest dobry pomysl , nie wiadomo co moze ci zrobicpp3088 pisze:Czepiacie się. Przecież nie uciekł z pola walki. Wiedział, że przegra, ale próbował.
Didix - Mowisz prawde czy to sarkazm?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
1.On wiedzial co robi..byl pewni swiadom tego ze nie ucieknie...to chyba jasne...a po co chcial rozwalic Namek...zeby spieprzyc tam gdzie KKRT nie moglby przetrwac...BH Daimaouji pisze:Trzeba byc glupim zeby stac do walki z SSJ , ja na jego miejscu bym uciekl gdzie pieprz rosnie , denerwowanie postracha kosmosu to NIE jest dobry pomysl , nie wiadomo co moze ci zrobicpp3088 pisze:Czepiacie się. Przecież nie uciekł z pola walki. Wiedział, że przegra, ale próbował.
Didix - Mowisz prawde czy to sarkazm?
2.To bylo stwierdzenie...
Fight.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie zniewolil tylko oferowal im oferte , oczywiscie szef czasami moze denerwowac wiec trzeba zrobic bunt , co do Freezy to tak mu sie zdawalo ze ma ich pod kotrolabobercik pisze:Śmiejecie się tak z Frezera a to on zniewolił wszystkich sayan
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No bo nie byli SSJ , i nie byli wystarczajaco silni , choc wazne ze probowalibobercik pisze:Naprawdę? Może pokonał go Goku i Trunks ale nie mógł tego zrobić ani król ani książe Vegety
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Oj zakręciłeś się. Uciekł byś bo byś się bał.BH Daimaouji pisze:Trzeba byc glupim zeby stac do walki z SSJ , ja na jego miejscu bym uciekl gdzie pieprz rosnie , denerwowanie postracha kosmosu to NIE jest dobry pomysl , nie wiadomo co moze ci zrobicpp3088 pisze:Czepiacie się. Przecież nie uciekł z pola walki. Wiedział, że przegra, ale próbował.
i toBH Daimaouji pisze:No wiesz dla niektorych z nas Freeza wyglada dziwnie jako wrog , a jesli chodzi o cykora , to bac sie SSJ? Freeza musi miec nasrane we lbie
Kolejna sprawaBH Daimaouji pisze:No , ech ta rasa "Changelingow" jest podobna do "ludzi" , sa mocni tylko w gebie , a gdy widza kogos silniejszego , boja sie jak kotyDidix pisze:Freeza byl cykorem z pewnoscia...sraczki malo nie dostal jak zobaczyl gdy KKRT sie zmienil..
By BH
PP3088 - Vegeta kun dobrze zrobil , Broli to Legendarny Super sajan! Wiesz co te postrachy kosmosu moga zrobic?! Ja tez sie boje gdy w mugenie walcze z Brolim by Necromancer Ponadto co sie spodziewasz? Skoro Paragas nagadal mu ze JEGO syn zniszczy wszystko!
W takim razie najlepiej dać się zabić. Ponoć Freezer,Cell,Buu mieli być niepokonani, a wyszło inaczej. Broliego ubiliby za jakiś czas, bo atakował jak czołg mocno i bez namysłu. ktoś by umarl i ktoś by się przemienił. Vegeta był paskudnym tchórzem w ty filmie, a ty go bronisz. Myślałem, że nie lubisz tchórzy.
Ostatnio zmieniony pt cze 02, 2006 1:58 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No z poczatka tak myslalem , az zobaczylem Broli'ego , ale ta trzeba miec odwage do wyzwania diabla , nie wazne jaki jest silny
mowilem ze filmy to "co by bylo" , a co nie mam go bronic? wszak to moj idol i kazdy ma prawo sie bac!Vegeta był paskudnym tchórzem w ty filmie, a ty go bronisz.
sajanowie nie mysla najpierw gdy atakuja , najpierw atakuja , nie sa rasa od myslenia (co nie dowodzi ze sa glupi!)Broliego ubiliby za jakiś czas, bo atakował jak czołg mocno i bez namysłu.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019