Tak np. Kakarotto nie jest legendarnym super sajanem jak to mowili Ginyu i Vegeta podczas Namek sagi! Nie ma legendarnego sajana w mandze! To tylko mit i tyleRav pisze:To, że Buu tak powiedział, nie oznacza, że to prawda.Szpaner pisze:Jak już wspomniałem sam Buu uznał, że poziom mocy Gohana ani trochę się nie zmniejszył. Pozwolę sobie zacytować Super Buu: "Jak to wrócił do formy...! Co to za dziwny szczeniak...?! [to o Dende] Ale co tam, siłę ma tę samą siłę co wczesniej... Gówniarz nie zwiększył jego poziomu...przedłużył tylko jego tortury"Szpaner napisał:
ohan to Sayianin, tak? Tak. Walczy z Super Buu (ten z Gotenksem), tak? Tak. Dostawał wpierdoł, tak? Tak. Został uleczony przez Dendiego podczas walki, tak? Tak. To dlaczego po regeneracji zdrowie, gdy był w bardzo złym stanie nie podniusł mu się poziom mocy?? Nawet Buu stwierdzł że nie jest silnieszy. Ale przeciesz w tym momencie powinna zadziałać Sayiańska umiejętność zwiększania siły. Ale tak się nie stało.
Tak wyglądał w mandze przed uleczeniem: http://img152.imageshack.us/img152/5002/4116079ct.gif
Bzdura !!! Gohan się wzmocnił ,ale nie na tyle żeby móc zagrozić Super Buu (Gotenks był bardzo potężny ,prawie jak Gohan mistic )zwłaszcza ,że zaabsorbował Gotenksa i Piccolo ,więc stał się niebywale potężny .
Buu po prostu zadrwił sobie z Gohana. Nie wszystko, co mówią bohaterowie, musi być prawdą.
Dlaczego Gohanowi nie zwiększył się poziom mocy?
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
nom , gdyz pomogli mu przyjaciele , dziwny jest swiat DBbobercik pisze:gohan wtedy się wzmocnił ale nie było tego widać
ps. a legendarny super sayanin istniał był nim brolly, kolejna głupota bo legendarny wojownik powinien rozwalić kakarotta
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019