Dlaczego Gohanowi nie zwiększył się poziom mocy?

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Rav pisze:
Szpaner pisze:
Szpaner napisał:
ohan to Sayianin, tak? Tak. Walczy z Super Buu (ten z Gotenksem), tak? Tak. Dostawał wpierdoł, tak? Tak. Został uleczony przez Dendiego podczas walki, tak? Tak. To dlaczego po regeneracji zdrowie, gdy był w bardzo złym stanie nie podniusł mu się poziom mocy?? Nawet Buu stwierdzł że nie jest silnieszy. Ale przeciesz w tym momencie powinna zadziałać Sayiańska umiejętność zwiększania siły. Ale tak się nie stało.

Tak wyglądał w mandze przed uleczeniem: http://img152.imageshack.us/img152/5002/4116079ct.gif

Bzdura !!! Gohan się wzmocnił ,ale nie na tyle żeby móc zagrozić Super Buu (Gotenks był bardzo potężny ,prawie jak Gohan mistic )zwłaszcza ,że zaabsorbował Gotenksa i Piccolo ,więc stał się niebywale potężny .
Jak już wspomniałem sam Buu uznał, że poziom mocy Gohana ani trochę się nie zmniejszył. Pozwolę sobie zacytować Super Buu: "Jak to wrócił do formy...! Co to za dziwny szczeniak...?! [to o Dende] Ale co tam, siłę ma tę samą siłę co wczesniej... Gówniarz nie zwiększył jego poziomu...przedłużył tylko jego tortury"
To, że Buu tak powiedział, nie oznacza, że to prawda.
Buu po prostu zadrwił sobie z Gohana. Nie wszystko, co mówią bohaterowie, musi być prawdą.
Tak np. Kakarotto nie jest legendarnym super sajanem jak to mowili Ginyu i Vegeta podczas Namek sagi! Nie ma legendarnego sajana w mandze! To tylko mit i tyle :lol: (gdyby Kakarotto BYŁ nim w mandze (a to falsz!) no to LOL z Kakarotta)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

gohan wtedy się wzmocnił ale nie było tego widać
ps. a legendarny super sayanin istniał był nim brolly, kolejna głupota bo legendarny wojownik powinien rozwalić kakarotta
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

bobercik pisze:gohan wtedy się wzmocnił ale nie było tego widać
ps. a legendarny super sayanin istniał był nim brolly, kolejna głupota bo legendarny wojownik powinien rozwalić kakarotta
nom , gdyz pomogli mu przyjaciele , dziwny jest swiat DB
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ