Gazetka o anime i mandze?

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Zgłaszam się i ja!
Obrazek

.
Awatar użytkownika
NETskill
Oozaru

Post autor: NETskill »

Barni pisze:Zgłaszam się i ja!
A w czym ty mozesz pomóc śmiertelniku ? :razz:
Mam ten dar yO, Pan mi go dał, Skill jak z mikrofonu strzał :cool:
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Na pewno nie graficznie, recki pisać albo co.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
NETskill
Oozaru

O właśnie !
Ja się jeszcze na grafice znam :D Zapomniałem xD
Mogę zrobić layouta albo jakie logo :P
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Ogolnie, to moim zdaniem, każdy kto sie zgłasza powinen dać próbke, czegoś co mogłby robić -_-
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Mogę pisać od czasu do czasu recenzje różnych anime, robić nisko i średnio-poziomowe grafiki, koordynować pracę, razem z kimś(np.: cenię sobię DF'a i Kris'a w te klocki) mogę porządny artykuł napisać. Ja wogóle jestem dosyć wszechstronny, zależy mi na tym, by to jakoś wygląało i było dobre, bo mi pomysł się podoba. Oprócz tego już podobno za niedługo mam mieć stałe łącze na swoim kompie, więc miałbym troszkę więcej czasu dla gazetki. Wcale nie zły pomysł, ale wymaga pełno pracy.

Kris, co mam napisać przykłądowy artykuł? Nie chce mi się, wejdź sobie na www.ssjpower.net i zobacz sobie jakiś mój artykuł, mam kilka akurat tam.

No, jeżeli chodzi o grafikę, to za dobry nie jestem, ale to przez to, że nie uczyłem się wogóle w grafice. Można zobaczyć moje sygnaturki lub avatar - wszystko robiłem sam(prócz Naruto-Arena)
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Mnie też możesz dodać. Chętnie napiszę o takich tytułach jak Gundam Wing, Full Metal Alchemist czy Kenshin, które chyba mało osób zna (no może prócz FMA). Oczywiście mogę też dorzucić coś z Dragon Ball'a, ponieważ pełna kolekcja mangi robi swoje ;p mogę np. opisywać w gazetce pojedynczo każdy tom DB ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

No to moj poziom grafiki jest taki, jaki jest. :P

A widac go tutaj: http://tgilewski.waw.pl/krv/homepage.html

(BTW: Potrzebuje pomocy, co mam tam wpisac... bo pisac nie potrafie ;/ )
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
SSK
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: SSK »

Popieram pomysł krisa żeby kazdy dał jakaś próbkę oraz żeby napisał jakie mangi i anime moze opisywać, chociaż pasowało by żeby nie dotyczylo to tylko jednej M&A tylko kilku. Ja mogę się zajac działem rysowania mangi bo mam w domu dwie ksiązki a pozatym można na necie znależć dużo, tylko ktoś musiałby obrabiać skany. A dzisiaj dowiedziałem się że mogę dostać książke do nauki japońskiego więc można porobić lekcje. Jak dostanę jakieś artykuły w miarę dobre to wyślę do krovy i krowa tam jakoś wrzuci na neta. Projekt strony podoba mi się bardzo tylko te zawartośći podstron mnie wkurzają ponieważ są widoczne z ukosa i trochę ramka mnie odstrasza. Można by zrobić ramkę ciemno-szarą a kartke tak bardzo jasno szara jak bede miał czas to pokaże jakby to mogło wyglądać i kartkai mogłyby być widoczne z przodu, jakiś fajny kursor, oraz zamiaśt gwiazdek to jakieś "chińskie bazgroły". No to tyle mam narazie do powiedzenia, czekam na próbne artykuły (wyslać najlepiej na PW). Nie dotyczy Dae bo tylko jego artykuły widziałem a DF ani nikt z redakcji nie pisał że się zglasza.
Awatar użytkownika
NETskill
Oozaru

No więc ja się znam na :

Dragon Ball ( wszystkie 3 części )
Full Metal Alchemist
Naruto
Slayers
Yaiba
Saint Seiya
Łowcy Dusz.

Prócz tego, jeszcze znam się na grafice.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

:arrow: Dragon Ball/Dragon Ball Z - prawie wszystkie tomy mangi (ostatnie już idą pocztą, więc za jakieś 3 dni będę miałą kolekcję)
:arrow: Full Metal Alchemist - także manga, mam kilka tomów, oraz dostęp do wszystkich pozostałych.
:arrow: Naruto - tutaj już mniejsza wiedza, aczkolwiek coś o mandze mogę napisać
:arrow: Gundam Wing - dwa tomy trudno dostępnej mangi oraz wysoka znajomość Anime
:arrow: Kenshin - o mandze.
:arrow: Aoki Densetsu Shoot! - tutaj chyba większego specjalisty łatwo nie znajdziesz ;p

Więc ja raczej mogę pisać artykuły o mniej znanych przez ogół tytułach. Piszę się też na redaktora od mangi Dragon Ball ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Elfen Lied
Green Green (A co?! xD)
Poluję na Death Note.

To tyle z tych mniej znanych zdaje mi się ;d
Obrazek

.
ODPOWIEDZ