Wg mnie to obojętne w jakim pokoju sie gra, byle by doszło do meczu bo to jest najwazniejsze....
a co do nowej wersji sooka to mi sie to nie podoba bo ta wersja nie ma w sobie tego uroku który jest w zwykłej wersji... wg mnie powinno sie grać w starą wersje snooka, albo przynajmniej ustalić z przeciwnikiem w którego gramy
Bober pisze:Zasady:
wyniki partii będą zapisywane (więc zapiszcie jak będzie 82:14 itp.)
poco podawać te wyniki skoro i tak liczy sie tylko wygrane frejmy czyli np 2:1 2:0 itp....
możemy co najwyżej zapisywac najwyższe break'i
Wg mnie to obojętne w jakim pokoju sie gra, byle by doszło do meczu bo to jest najwazniejsze....
a co do nowej wersji sooka to mi sie to nie podoba bo ta wersja nie ma w sobie tego uroku który jest w zwykłej wersji... wg mnie powinno sie grać w starą wersje snooka, albo przynajmniej ustalić z przeciwnikiem w którego gramy
Bober pisze:Zasady:
wyniki partii będą zapisywane (więc zapiszcie jak będzie 82:14 itp.)
poco podawać te wyniki skoro i tak liczy sie tylko wygrane frejmy czyli np 2:1 2:0 itp....
możemy co najwyżej zapisywac najwyższe break'i
1.Więc przeciwnicy zdecydują między sobą czy w NEW czy w OLD. I tak mam więcej partii w starego rozegranych xD
2.Też racja, więc pamiętac swoje break'i, za największy będzie nagroda xD
Dobra zmiana bo się doczekac nie mogę. Od teraz do środy pary mają czas by się umówic, zagrac i napisac post z wynikiem. Jak wam się nie uda to bardzo mi przykro xD W takim przypadku dalej przejdzie ktoś z przegranych. Oto jak macie sformuowac post:
Zawodnicy: Raditz SSJ4 vs. Bobercik
Wynik: 0:2 dla Bobercika
Naj. break Raditza SSJ4: 14
Naj. break Bobercika: 22
Możecie już dziś grać tylko podajcie wyniki tak jak ja
Podajcie tez date i godzine o której będziecie grać to sobie popatrze jakl gracie bo nie udało mi sie pokonac boba a mialem szanse
Ja narazie nie mam czasu grać w snookera, ponieważ do końca tygodnia muszę skończyć 2 style do forum, poza tym skończyły mi się ferie i muszę się na dodatek uczyć, więc mój wolny czas równa się 0. Pojutrze może uda mi się znaleźć godzinkę, więc wtedy stoczę pojedynek z Thalesem, proszę o przeniesienie terminu.
razz pisze:Ja narazie nie mam czasu grać w snookera, ponieważ do końca tygodnia muszę skończyć 2 style do forum, poza tym skończyły mi się ferie i muszę się na dodatek uczyć, więc mój wolny czas równa się 0. Pojutrze może uda mi się znaleźć godzinkę, więc wtedy stoczę pojedynek z Thalesem, proszę o przeniesienie terminu.
Nie zgadzam się!!! Przenigdy!!! Żart xD Oczywiście chętnie bym termin przesunął, ale zależy to też od Thalesa, niech on się wypowie. Oki Thales?
Wczoraj napisałem do Thalesa na PW, aby jak będzie napisał do mnie i byśmy zaczęli grać.
[ Dodano: Pią Mar 02, 2007 8:25 pm ]
Thales nie napisał, więc aby nie przeciągać oddaje mu zwycięstwo, gdyż myślę, że i tak nie mam szans z wami oraz czas mi na granie nie pozwala.
razz pisze:Wczoraj napisałem do Thalesa na PW, aby jak będzie napisał do mnie i byśmy zaczęli grać.
[ Dodano: Pią Mar 02, 2007 8:25 pm ]
Thales nie napisał, więc aby nie przeciągać oddaje mu zwycięstwo, gdyż myślę, że i tak nie mam szans z wami oraz czas mi na granie nie pozwala.
Jeśli Thales nie odpisał to on powinien być usunięty z turnieju. Więc ostateczne pytanie: oddajesz zwycięstwo, czy nie? Bo jak nie to przechodzisz walkowerem dalej.
Jeśli Thales nie odpisał to on powinien być usunięty z turnieju. Więc ostateczne pytanie: oddajesz zwycięstwo, czy nie? Bo jak nie to przechodzisz walkowerem dalej.
Oddaje zwycięstwo, ponieważ nie miałem okazji się z nim zmierzyć.