Turniej Dragon Balla
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A o jakich stylach mowisz? Bo widzialem tylko jednego Paikuhana a Grubych Bu Bu jest duzo , wiec o jakim Bu Bu mowisz?Shuzamo pisze:Latwo sie domyslicPuscie sobie w mugenie na patrz i zobaczycie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No bo wchlonal tego Kaioshina , gdyby Bu Bu wchonal Jana Pawla II lub Guru nameczan tez bylby takidae pisze:Heh, szczera odpowiedź.Roksia10 pisze:Buu jest trochę za gruby
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
BH bez przesady w końcu JP II niebył wcale taki gruby, wg mnie wogóle niebył gruby, i proponuje żeby więcej niedawac jako przykładów ludzi, przedmiotów związanych z religią. Nie że mi to przeszkadza, gdyż jestem ateistą, ale może urazić inne osoby
BTW, to biore udział w tych ankietach, ale niebęde mówił dlaczego wybieram akurat tego wojownika
mam nadzieje że niemacie mi tego za złe 
BTW, to biore udział w tych ankietach, ale niebęde mówił dlaczego wybieram akurat tego wojownika
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ale Kaioshin to jest istota swieta (mimo iz zmyszlona) i ta JP II gruby nie jest!Bart pisze:BH bez przesady w końcu JP II niebył wcale taki gruby, wg mnie wogóle niebył gruby, i proponuje żeby więcej niedawac jako przykładów ludzi, przedmiotów związanych z religią. Nie że mi to przeszkadza, gdyż jestem ateistą, ale może urazić inne osoby
Czekam na wyniki jakby co
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Hej. Bart, coraz bardziej upewniam się, że faktycznie mogła nas rodzić jedna matka! Dokładnie tak, jak ja XDBart pisze:BH bez przesady w końcu JP II niebył wcale taki gruby, wg mnie wogóle niebył gruby, i proponuje żeby więcej niedawac jako przykładów ludzi, przedmiotów związanych z religią. Nie że mi to przeszkadza, gdyż jestem ateistą, ale może urazić inne osoby
BTW, to biore udział w tych ankietach, ale niebęde mówił dlaczego wybieram akurat tego wojownikamam nadzieje że niemacie mi tego za złe
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No bo nie patrzylem nigdy takeigo przykladu w trybie watch , ale dzieki za infoShuzamo pisze:A pusc se jakiego chcesz to juz nei moj interesBH Daimaouji pisze:A o jakich stylach mowisz? Bo widzialem tylko jednego Paikuhana a Grubych Bu Bu jest duzo , wiec o jakim Bu Bu mowisz?Shuzamo pisze:Latwo sie domyslicPuscie sobie w mugenie na patrz i zobaczycie
Hmmmm o ile w BT2 beda OBA postacie to zobacze
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jutro , lub jeszcze dzisiaj , walki trwaja jeden dzien , o ile cos sie stanie (brak Szpanera lub remis)Shuzamo pisze:Dobra kiedy nastepna postac bo juz widac ze fat wygral z tym cieniasem Paikuhanem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ok, mam dwie sprawy do napisania:
1. Karol Wojtyła nie był gruby a jedynie przez problemy z kręgosłupem mógł stwarzać takie wrażenie. Ten wspaniały człowiek do ponad 70 lat jeździł na nartach, więc takie coś jak otyłość się go nie imało.
2. Niestety, nie dam teraz następnej walki. Wpadłem na moment, by wam o tym powiedzieć ^_^. Wróce koło godziny 20, więc koło 21 możecie się spodziewać nowego starcia.
EDIT
Fat Buu bez większych problemów pokonał Paikuhana. Na macie pojawili się już dwaj podwładni Freezera; Dorian i Zamboa (Dodoria i Zarbon).

UWAGA~~Główny organizator zarządził parudniową przerwę po zakończeniu tej walki.
1. Karol Wojtyła nie był gruby a jedynie przez problemy z kręgosłupem mógł stwarzać takie wrażenie. Ten wspaniały człowiek do ponad 70 lat jeździł na nartach, więc takie coś jak otyłość się go nie imało.
2. Niestety, nie dam teraz następnej walki. Wpadłem na moment, by wam o tym powiedzieć ^_^. Wróce koło godziny 20, więc koło 21 możecie się spodziewać nowego starcia.
EDIT
Fat Buu bez większych problemów pokonał Paikuhana. Na macie pojawili się już dwaj podwładni Freezera; Dorian i Zamboa (Dodoria i Zarbon).

UWAGA~~Główny organizator zarządził parudniową przerwę po zakończeniu tej walki.
Ostatnio zmieniony pt maja 26, 2006 9:37 am przez Szpaner, łącznie zmieniany 2 razy.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22