Goku czy Vegeta
Moderator: Moderatorzy
Astarot znów sie mylisz Vegeta w DBGT również trenował pokazują to rózne scenki. A Vegeta chciał zebrac DB żeby byc nieśmiertelnym i poknać Tyrana Freezera a przy okazji zwładnoąć światem. Vegeta trenował dlatego że myslał że jes LSSJ i chciał to udowodnić, przescignac Goku (udało mu się), i być silny i gotowy do poswiecenia z planetę (nie chcial byc gorszy od Goku)

I znowu stwierdzasz, ze sie mylilem ne rozumiejac tego co napisalem... Czy ja napisalem, ze Vegeta w DBGT nie trenowal?? Czytaj uwaznie... Napisalem, ze nie rywalizowal z Goku za wszelka cene... Nie pisalem, ze chcal byc gorszy!! Nic nie wspominalem o Smoczych kulach (DB) wiec po co o tym piszesz?? Nastepnym razem przeczytaj posta 5 razy zanim cos palniesz!
[ Dodano: Wto Kwi 10, 2007 12:30 pm ]
Jeszcze jedno, Vegeta po i przed walka z Freerem nigdy nie przescignal Goku... Moze wtedy gdy Goku zachorowal na serce podczas walki z jednym z androidow... Ale gdy odzyskal moc znow byl potezniejszy od Vegety...
[ Dodano: Wto Kwi 10, 2007 12:30 pm ]
Jeszcze jedno, Vegeta po i przed walka z Freerem nigdy nie przescignal Goku... Moze wtedy gdy Goku zachorowal na serce podczas walki z jednym z androidow... Ale gdy odzyskal moc znow byl potezniejszy od Vegety...

Przesignął go jeszcze kiedy była walka Maijn Vegeta Vs Goku... Vegeta widzocznie prześcignął każdego bohatera w DB. Sam Goku przyznał, że wyraźnie brak mu treningu a Vegeta trenował całe 3 lata. ^_^ a co tego Twojego zdania, to się zgadzam, tylko że Goku nie był poteżniejszy od Vegety, tylko troszkę silniejszy... Jakby był potęzniejszy, nie zdołaliby stworzyć fuzji 
Dbaj o pisownię.
Dragon Fist
Dbaj o pisownię.
Dragon Fist
Ostatnio zmieniony wt kwie 10, 2007 1:46 pm przez Rocky18, łącznie zmieniany 1 raz.

Goku podczas walki z Majin Vegetą był wstanie osiągnąć ssj3, więc był o wiele silniejszy od Vegety, nie pokazywał dla Vegety pełnej mocy, bo nie chciał żeby Vegeta zrobił coś głupiego stwierdzając, że nadal jest słabszy od Goku. Takie jest moje zdanie dlaczego nie pokazał całęj swojej siły, ale nie ulega wątpliwości, że był od Vegety o wiele potężniejszy xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
- Dragon Fist
- A True Dragon
I Twoje zdanie, Acer, jest właśnie tym zdaniem, które jest nabliższe mojemu. Tylko że jeżeli bierzemy pod uwagę tylko siłę postaci, to temat powinien nazywać się "Kto silniejszy? Goku czy Vegeta? Bo niektórzy z Was prowadzą dyskusje na zasadzie "Goku jest silniejszy, więc lepszy", a drugi odpowiada mu na to "nie, to Vegeta jest lepszy, bo jest zły"... Co ma piernik do wiatraka? Ja nie oceniam tych dwóch postaci pod względem charakteru. Pod względem siły, to od przylotu Goku na Namek, jest on stale silniejszy od Vegety (nie liczę momentu w którym Vegeta wyszedł z Room of Time and Spirit). Vegeta jest silniejszy od Goku jedynie podczas ich walki na Ziemii (Od razu wyjaśniam niedociągnięcia: tak, wiem ze Goku miał równą do niego moc gdy używał Kaiouken'u x3, a wyższą gdy używał Kaioukenu x4. Właśnie na tym polega sens ich konkurencji: Goku na początku był słabszy, a potem wyprzedził Vegetę tak, że ten nigdy nie zdołał go już dogonić. W końcu Vegeta zaczął pomagać sobie oszustwami- pomoc Babidi'ego w DBZ, urządzenie Bulmy w DBGT...
Jakiekolwiek mieli charaktery i jakakolwiek była różnica pomiędzy poziomami ich mocy, nie zmienia to faktu, że obaj są wyśmienitymi wojownikami.
Jakiekolwiek mieli charaktery i jakakolwiek była różnica pomiędzy poziomami ich mocy, nie zmienia to faktu, że obaj są wyśmienitymi wojownikami.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Zrozumiec? Niepotrzebne? Glupie? Napewno jestes fanem Vegety?!Astarot pisze:Ja osobiscie lubie bardziej Vgete... Podoba mi sie jego charakter... Na poczatku dazyl do zawladniecia swiatem, a pozniej do jego ocalenia... Pod koniec DBZ zrozumial, ze wszystko co robil a w tym nienawisc do Goku sa glupie i zupelnie niepotrzebne
Moze wszak KKRT w tym czasie jest silniejszy , ale nigdy nie dorowna Vegecie w inteligencji (no moze w innym zyciu/wymiarze)Takie jest moje zdanie dlaczego nie pokazał całęj swojej siły, ale nie ulega wątpliwości, że był od Vegety o wiele potężniejszy
Nisko poziomowe szumowiny przescigaja Elity , to chyba normalne u sajanowTomek pisze:Właśnie na tym polega sens ich konkurencji: Goku na początku był słabszy, a potem wyprzedził Vegetę tak, że ten nigdy nie zdołał go już dogonić.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Vegeta jest ksieciem i sajanem , co mial robic? Spokojnie i uczciwie trenowac jak Kakarotto? Watpie
BTW Vegeta moze byc lamerem , ale za to Kakarotto to Klaun , dowcip sajana , Szumowina itp.
Update
http://www.youtube.com/watch?v=u9iIGTLhIcg teraz kazdy wie ze Vegeta >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Kakarotto
BTW Vegeta moze byc lamerem , ale za to Kakarotto to Klaun , dowcip sajana , Szumowina itp.
Update
http://www.youtube.com/watch?v=u9iIGTLhIcg teraz kazdy wie ze Vegeta >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Kakarotto
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Damianeku666
- USSJ
- Kontakt:
nie wiem czy kojazysz, ale to vegeta urodzil sie jednym z najsilniejszych, a goku 'a low level'. to goku przez to ile razy ocieral sie o smierc musial dorownywac vegecie.Damianeku666 pisze:hm, mowcie co chcecie, dla mnie zawsze vegeta bedzie silniejszy, ile on kuzwa trenowal, ile czasu, ile sil stracil probojac przewyzszyc kakarotto. goku tak latwo przychodzilo zwiekszac poziom. eh, niesprawiedliwosc ; d

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

- Damianeku666
- USSJ
- Kontakt:
- BH Daimaouji
- SSJ 5
OK oto moja wersja porownujaca ich
Najpierw jedyny , nie powtarzalny
Ksiaze Vegeta (Slychac radosc tlumow)
+Jest Ksieciem
+Ma fajnego ojca
+Jest POTEZNY
+Publicznosc smieje sie z nim
+Ma fajne txty
+Ma fajne tematy muzyczne
+Ma fajnego syna i potomka (czyt. Vegeta jr)
+Krzyczy na Kakarotta
-Czasami jego ego jest bardzo duze
A teraz czas na tego platfusa , scierwo , zwanego
Kakarotto (Tlum pokazuje srodkowy palec i krzyczy "bu!")
+Ma fajnego Ojca , Brata , Dziadka i Wnuczke
+Jako SSJ w Freeza sadze jest fajny (i jest samym zuem)
+Publicznosc smieje sie z niego
+Ma fajna zone
+Zabil Armie Czerwonej wstegi (ktorzy ponoc sa "zlymi")
+Ma fajne niektore tematy
+Jako SSJ2 i SSJ4 wyglada fajnie
-Po upadku na leb stracil cala swoja IQ (jak i zuo)
-Nie umie odroznic dziewczyny od chlopaka
-Nie wie co to "slub"
-Przynosi wstyd wszystkim sajanom
-Panicznie boi sie strzykawki
-Czesto doproadza swiat do postrzasku (najbardziej w Buu sadze)
-Ma synow nieudacznikow
(jak i potomka Goku jr)
-Jego beczenie jest denerwujace
-Thales jest znaaaaaaaaaaaaaacznie lepszy od niego
-Jako SSJ3 wyglada jak debil
Wiec Vegeta wygrywa
Najpierw jedyny , nie powtarzalny
Ksiaze Vegeta (Slychac radosc tlumow)
+Jest Ksieciem
+Ma fajnego ojca
+Jest POTEZNY
+Publicznosc smieje sie z nim
+Ma fajne txty
+Ma fajne tematy muzyczne
+Ma fajnego syna i potomka (czyt. Vegeta jr)
+Krzyczy na Kakarotta
-Czasami jego ego jest bardzo duze
A teraz czas na tego platfusa , scierwo , zwanego
Kakarotto (Tlum pokazuje srodkowy palec i krzyczy "bu!")
+Ma fajnego Ojca , Brata , Dziadka i Wnuczke
+Jako SSJ w Freeza sadze jest fajny (i jest samym zuem)
+Publicznosc smieje sie z niego
+Ma fajna zone
+Zabil Armie Czerwonej wstegi (ktorzy ponoc sa "zlymi")
+Ma fajne niektore tematy
+Jako SSJ2 i SSJ4 wyglada fajnie
-Po upadku na leb stracil cala swoja IQ (jak i zuo)
-Nie umie odroznic dziewczyny od chlopaka
-Nie wie co to "slub"
-Przynosi wstyd wszystkim sajanom
-Panicznie boi sie strzykawki
-Czesto doproadza swiat do postrzasku (najbardziej w Buu sadze)
-Ma synow nieudacznikow
-Jego beczenie jest denerwujace
-Thales jest znaaaaaaaaaaaaaacznie lepszy od niego
-Jako SSJ3 wyglada jak debil
Wiec Vegeta wygrywa
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019