Hehehehehe respect dla Pana xD. Od niedawna na forum, a już ma ostrzeżenia ;]. Najpierw dostań się na pbch, potem możesz szukać guru. Więc dobrze, że gonisz Artiego, w końcu to on jest od dodawania nowych graczy, inna sprawa, że pewnie 3/4 nie przechodzi.
Weż jakiś potwór lub wszechmocny przyjdź na Marsarkę :/ nie chcę mieć samemu sesji .... mój poziom jest "troszkę" większy od pozostałych i samemu się włóczę po planetce ....posłuchajcie mnie ktoś i kaman ................ .....
"Wojna To Śmierć Młodych I Gadanie Starych" - Odyseusz, Wojna Trojańska
"O to Hektor, głupiec,który myślał,że zabił Achillesa..." - Achilles, Wojna Trojańska
Dokładnie Jest Guru Mouri (Znam jego styl prowadzenia i bardzo mi się podoba- szczerze polecam) i jest Guru Sinju (Niestety nie miałem okazji grać, ani widzieć jak prowadzi sesje). Więc dlaczego akurat do mnie?
Settan pisze:nie wiem czemu XD ale jak nowi guru mnie wezmą to oki a jakie to krainy ?
Wystarczy wejść w zakładkę na Głównej Stronie www.sspower.net i tam masz Krainy i Gracze i możesz wybrać do której chcesz należeć Orion Odpada kraina nie czynna Barsawia Hellion się nie zgadza (chyba) MarSara Tu też nie wiem nasz Benorn-Ronin nie wiem czy da rade z tyloma graczami Lijath nie czynna Antilia czynna wiec napisz do Sinju No i Black and White nowy Guru więc na pewno szuka nowych graczy