1.Ehem USSJ4 to (gdyby istnial) 5 poziom SSJ1 a nie SSJ4 po dopalaczu! Tak samo USSJ2 to nie SSJ2 po dopalaczu , co z wami jest? -_-'Dragon Fist pisze:Dla mnie najbardziej efektywne i zarazem najsilniejsze w całym Dragon Ball było Big Bang Kamehame(nie wiem czemu wiele osób pisze Big Bang Kamehameha, to nie jest nazwa ataku- żółwia fala to kamehame, bez końcowego ha!). W końcu kiedy Gogetta (USSJ4) chciał wykonać ten atak(miał on wtedy 100-krotnie większą moc niż zwykle), to zmiatały Omega Shenron'a już same fale KI, które wydobywały się z ataku przed wystrzeleniem. To tylko moje takie zdanie, oczywiście jako fan wiem, że nic nie przebije Genki Damy, ale dlatego nie wliczyłem jej do klasyfikacji. No to tyle, pozdro for BH.
I ta technika była użyta zarówno w grze jak i w serialu, oczywiście mam tą grę i to moja ulubiona sposród gier. Budokai 3 nic nie zdoła przebić ,bo jest najlepsze(no, chyba, że wyjdzie Budokai 4)...
Update
Wg mojej teorii inne wlosy u Gogety sa spowodowane ze jest fuzja (tak samo klon Bardocka ktorego wymyslilem ma zlote wlosy jako ssj4) , wiec to nie koniecznie chodzi o wlosy (Kakarotto i Vegeta maja czarne i jako ssj4 tez czarne , Gogeta (gruby) ma czarne a potem czerwone , wiec jego kolor wlosow jako ssj4 jest tajemnica)
2.Hmmmmmmmmm wiele osob mowi ze Budokai 4 to Sparking choc sam nie wiem
3.Ha to znaczy fala! Wiec Kamehameha znaczy Zolwiowa (...) fala choc nie wiem co znaczy Hame , bo kame oznacza Zolw