sesja miała być, ale od piątku do niedzieli nie miałem neta a w niedziele dopiero po południu był tak więc to wypadek losowy był. W tym tyg terminy obojętne w godzinach od 15:30-17 (w tygodniu) i poranne pory w weekend.
Sory zapomnialem ...xd. Teraz mam czas tak, ze jestem od 10 do 16 na praktykach(od pon do pt), beda mi wpadac jakies jazdy eLka nie wiem kiedy a sobota ta calkiem zajeta, nastepna wieczor raczej wolny. Niedziela, ta moze nie byc wolna, ale nastepna juz raczej tak.
W tygodniu raczej nie, bo jestem po prostu nieżywy na ogół i po powrocie ze szkoły śpię do około 17 XD Ale w weekend mi pasuje rano i sobota i niedziela. Jak Pitti mówi, że są szanse, ze tę niedzielę będzie miał wolną, to ja jestem za niedzielą. Bo to chyba jedyny termin, który pasuje i mnie i - być może - jemu. A inni nie mówią kiedy co gdzie i jak, to ich strata xD
Panowie jak idzie zauważyć to nie mam neta od niedzieli. Nie wiem co się dzieje, ale narazie puki się nie pojawie na gg tzn, że nadal go nie mam. Tak więc prosze o Cierpliwość! Jak wróce, to zaczne myśleć poważnie nad przeniesieniem strony na inny serw, aby sesje mogły się odbywać.
Gokugeta, ty w ogóle jesteś w Barsawii? Asahan, czy jakoś tak? Czy to nie ty. Bo jak to nie ty, to ja nie wiem, czemu ty się tu wypowiadasz. xD
Niedziela o piętnastej mi raczej nie podchodzi, jestem za ranem, bo tak było zawsze i już przywykłem do tego, że rano mam zajęte sesją a reszta dnia czym innym, więc podtrzymuję niedzielę rano. XD