Zaleciało mi tu tibią xD.Kyra pisze:Pitti powiedz mi to na realu a nie przez neta jak taki kozak jesteś...Pitti pisze:Tobie najpierw mózg by dał.Kyra pisze:WireX ja nie mówię że padło Hell podtrzymuje je jedyny przy życiu no i gracze
Hell to Rav od razu niech da ci prawa J.Admina i będzie gites
Gracze Szukający Guru
Moderatorzy: Hellion, Moderatorzy
WireX pisze:Hell rzeczywiście padło to nie fortunne słowo. Chodziło mi bardziej o to, że już się nim nikt nie opiekuje. Z Rav'em w sumie nigdy nie miałem styczności, a Arti chyba już sobie dał spokój.
Padlo juz dawno temu i chodzi mi nie tylko o opieke ale takze o przyjecia do krain. Z 2 lata nie widzialem przyjecia zadnego nowego gracza. Nie liczac krainy Sinju, ktora po niedlugim czasie padla ...
skibix pisze:Zaleciało mi tu tibią xD.
Dokladnie to samo pomyslalem xDD

PrzyjedzKyra pisze:Pitti powiedz mi to na realu a nie przez neta jak taki kozak jesteś...Pitti pisze:Tobie najpierw mózg by dał.Kyra pisze:WireX ja nie mówię że padło Hell podtrzymuje je jedyny przy życiu no i gracze
Hell to Rav od razu niech da ci prawa J.Admina i będzie gites

I'll become The King of Pirates!
Pod opieką miałem na myśli, szykanie nowych guru, organizowanie jakichś turniej między krainowych i tego typu sprawy.Astarot pisze:WireX pisze:Hell rzeczywiście padło to nie fortunne słowo. Chodziło mi bardziej o to, że już się nim nikt nie opiekuje. Z Rav'em w sumie nigdy nie miałem styczności, a Arti chyba już sobie dał spokój.
Padlo juz dawno temu i chodzi mi nie tylko o opieke ale takze o przyjecia do krain. Z 2 lata nie widzialem przyjecia zadnego nowego gracza. Nie liczac krainy Sinju, ktora po niedlugim czasie padla ...
Z rok temu z Kyra staralismy sie bardzo dlugo, zorganizowac walke i nie znalazl sie ani jeden chetny guru do sedziowania .WireX pisze:organizowanie jakichś turniej między krainowych
Jedyna aktywnoscia ze strony Artiego bylo poszukiwanie guru, jednak tej aktywnosci juz nie ma .
Szczescie, ze mamy jeszcze Helliona
Niestety PBCH is dead ...

racja.... aleAstarot pisze:Z rok temu z Kyra staralismy sie bardzo dlugo, zorganizowac walke i nie znalazl sie ani jeden chetny guru do sedziowania .WireX pisze:organizowanie jakichś turniej między krainowych
Jedyna aktywnoscia ze strony Artiego bylo poszukiwanie guru, jednak tej aktywnosci juz nie ma .
Szczescie, ze mamy jeszcze Helliona
Niestety PBCH is dead ...
wy macie a my

Panowie ja poponuje przenieść DBF na inny serwer, aby można było dodawać, wyrzucać i zmieniać karty postaci. Ja mogę zająć się organizacją, ale nie sam. No i po pierwsze... Jak ja będe jedynym guru, to napewno PBCH padnie, bo co to za PBCH z jednym guru i 5 graczami. Zorganizujmy się, bo można to jeszcze naprawić.
Pitti czemu nie zostaniesz guru? Zasady poznasz szybko, a wyobraźnie też masz i np jakąś przygode wymyślisz. Astarot i Barni to samo. Też możecie startowac na guru. O reszcie graczy się nie wypowiem, bo nie znam za bardzo was. Ale wystarczy, że przeprowadził bym casting na guru jakby zgłosiło się chociaż 5 chętnych to pewnie z 4 by było już guru.
Pitti czemu nie zostaniesz guru? Zasady poznasz szybko, a wyobraźnie też masz i np jakąś przygode wymyślisz. Astarot i Barni to samo. Też możecie startowac na guru. O reszcie graczy się nie wypowiem, bo nie znam za bardzo was. Ale wystarczy, że przeprowadził bym casting na guru jakby zgłosiło się chociaż 5 chętnych to pewnie z 4 by było już guru.
Oni... ((-(-_(-_-)_-)-)) Ludzie Mafii
Nie mam cierpliwości. Poza tym nie ukrywam, że jakoś mi się specjalnie nie chce. Nie mam wiele czasu, a i z tym mam co zrobić. Poza tym nie mam takiej fantazji, ani zdolnosci jak Barni. Bylbym kiepskim guru. Chociaz jeszcze nad tym pomysle, szczegolnie jakbysmy szli w kierunku przenoszenia serwera, lub ewentualnie można pogadać z Ravem o zmianach tutaj Hell
.

I'll become The King of Pirates!
- GokugetaSS6
- SSJ 4+