Heh.... cholercia, poczta pantoflowa działa lepiej niż przypuszczałem.
Tak więc wróciłem, z kilkoma pomysłami do zasad i całkiem nową sagą. Tak zgadza się, ostatni wątek był totalną porażką i przeciąganiem na siłę poprzedniego wątku, zatem podliczę wam wasze bp za 9 sesjowy wątek (jak będę liczył M.Z jeszcze pomyślę), WireXowi przysługuje 3 sesjowy wątek. Proszę również wszystkich aktywnych członków mojej planety, aby przekazali informacje o moim powrocie tym ,którzy tu nie zaglądają. No i.... ustalcie terminy kiedy chcecie sesje.
Tak więc witam z powrotem w świecie "żywych".
"Człowiek, to brzmi tak dumnie" A tu biją cię w mordę i mówią żeś sukinsyn
W chwili obecnej ja moge zawsze, bo wsumie sa świete i siedze w domu nic nie robiac
3 sesjowy watek juz chyba wiem jak go wykorzystam, jesli podejmiesz moja gre
Choc nie wiem czy go wykorzystac teraz czy pozniej
Ronin pisze:Heh.... cholercia, poczta pantoflowa działa lepiej niż przypuszczałem.
Tak więc wróciłem, z kilkoma pomysłami do zasad i całkiem nową sagą. Tak zgadza się, ostatni wątek był totalną porażką i przeciąganiem na siłę poprzedniego wątku, zatem podliczę wam wasze bp za 9 sesjowy wątek (jak będę liczył M.Z jeszcze pomyślę), WireXowi przysługuje 3 sesjowy wątek. Proszę również wszystkich aktywnych członków mojej planety, aby przekazali informacje o moim powrocie tym ,którzy tu nie zaglądają. No i.... ustalcie terminy kiedy chcecie sesje.
Dla mnie wszystkie terminy oprócz piątku, soboty po 18.00 a w resztę dni godzina 21.00 mi najlepiej pasuje. Jak coś 16.04.09 jadę na wycieczkę na 4 dni więc wtedy będę niedostępny