Brolly VS Gogeta?
Moderator: Moderatorzy
Brolly VS Gogeta?
Widziałem w kilku teledyskach urywek jak Gogeta walczy z Brollym. Chciałbym się dowiedzieć w którym filmie następuje ten pojedynek czy lub może to urywek stworzony przez fanów?
- BH Daimaouji
- SSJ 5
W zadnym (o ile Toei stworza DBZ Movie 14 po tych latach)
Jedyny taki pojedynek , to w intrach do DBZ ("Budokai") 3 lub do Sparking! Meteor (aka "Budokai Tenkaichi" 3) , wiec to sa oficjalne zrodla
Jedyny taki pojedynek , to w intrach do DBZ ("Budokai") 3 lub do Sparking! Meteor (aka "Budokai Tenkaichi" 3) , wiec to sa oficjalne zrodla
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Gogeta przeciez , jego moc jest rowna Vegetto (a nawet wieksza) a ten drugi jest silniejszy od Broli'ego a Mike "Vegettoex" wyraznie ujal ze KKRT jako SSJ2 ma szanse pokonac Broli'egoGohan-san pisze:A kto waszym zdaniem wygrał by ten pojedynek?? Gogeta SSJ2 czy Brolly LSSJ??
czyli
Vegetto >/= Gogeta > Kakarotto SSJ2 > Broli
Jednakze skoro Gogeta jest w czesci KKRTem (Jak i Vegetto) , Broli moglby osiagnac SSJ2 (lub wyzej) i walczyc z nim
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Jednak Brolly w formie LSSJ podobno nie odczuwał bólu i jego moc była nie ograniczona. Więc można powiedzieć że był niezniszczalny a jedynym jego słabym punktem był brzuch a dokładnie rana. Gdzieś też czytałem "niby" początek "dragon ball AF". Bylo tam napisane że goku SSJ4 nie mógł pokonać Brollego i dzięki temu przemienił się w SSJ5. Nie pamiętam jak to dokładnie było. Jeśli jest coś nie tak to sorry 

- BH Daimaouji
- SSJ 5
No racja , widze 3 rzeczy "nie cos"Gohan-san pisze:Gdzieś też czytałem "niby" początek "dragon ball AF". Bylo tam napisane że goku SSJ4 nie mógł pokonać Brollego i dzięki temu przemienił się w SSJ5. Jeśli jest coś nie tak to sorry
Nie byl brzuch , skad ten pomysl ze byl to brzuch? Kakarotto zapewne losowo uderzyl Broli'ego kuna w brzuchWięc można powiedzieć że był niezniszczalny a jedynym jego słabym punktem był brzuch a dokładnie rana
I o jakiej ranie ci chodzi? Te co mial w filmie 10?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
Miał w 10 kinówce ranę na brzuchu, a to po finałowym uderzeniu Goku w filmie 8... Temat jest bezsensowny. Jak chcesz się wdawać w niekończące się dyskusje, które dodatkowo do niczego nie prowadzą, to shoutbox jest na to lepszym miejscem. Jak chcesz zobaczyć fanowski rezultat walki Brolly vs. Gogeta, to czytaj uważnie DBZ Multiverse, wypuszczają po jednej stronie w środy i niedziele każdego tygodnia. http://www.dragonball-multiverse.com/en/page-1.htmlGohan-san pisze:chodzi mi o słabe miejsce Broll'ego, które zrobił mu jakiś Saiyan godząc go nożem na rozkaz króla Vegety
Zamykam temat.