Turniej Anime
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ech glos na GTO bo sam nie wiem jak..........to "anime" z ktorym konkuruje GTO doszlo tak daleko
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
krova pisze:Jak ja tego nienawidze... Jak mozesz cos porownywac nie majac pojecia o drugiej szali wagi?Rav pisze:Naruto, bo widziałem 1 odcinek, a GTO w ogóle nie widziałem.
I, ze to ty Rav... nom ;<
Nie widzialem GTO, nie glosuje.
Wiesz, może Rafał chce pomóc swojemu ulubionemu Anime wygrać?! xD
Nie głosuję, bo nie znam GTO xD choć w sumie widziałem jedną scenkę...więc głos na GTO xD

Ale wiesz...trochę dziwnie brzmi zachowanie nie fair wobec anime...krova pisze:Co z tego? Takie zachowanie jest bardzo nie fair wobec drugiego anime...
Nawet jesli ta na ktore glosujesz jest wyrabane w kosmos i najlepsze na swiecie, nie majac pojecia o drugim mozesz nie wiedziec, ze to jest jeszcze lepsze.
Nie myśl, że się z Tobą nie zgadzam jak co. Dobra, koniec, bo Rav i Arti nas zjedzą ;<

Owszem, nikomu sie krzywda nie dzieje i wszyscy zyja. Chodzi mi jednak o sam fakt, ze podczas oceny dwoch rzeczy nie mamy chyba (??) prawa wlaczac sie do dyskusji znajac tylko jedna z nich, prawda?Bobercik pisze: Ale wiesz...trochę dziwnie brzmi zachowanie nie fair wobec anime...

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Rav przepros Naruto.krova pisze:Co z tego? Takie zachowanie jest bardzo nie fair wobec drugiego anime...
Nawet jesli ta na ktore glosujesz jest wyrabane w kosmos i najlepsze na swiecie, nie majac pojecia o drugim mozesz nie wiedziec, ze to jest jeszcze lepsze.
Hmm... ale popatrz ktos pyta Cie o zdanie o dwoch anime mowisz ze jedo jest pro elo elo, a ze drugiego nie znasz co oznacza, ze to jedno jest pro elo elo i mozna ogladac xD. Jesli bys powiedzial, ze znasz jedno, a ze jest do dupy to wtedy nie warto ogladac. Chodzi mi o to, ze to co znasz i wiesz, ze jest dobre jest lepsze niz nieznane :>.krova pisze:Owszem, nikomu sie krzywda nie dzieje i wszyscy zyja. Chodzi mi jednak o sam fakt, ze podczas oceny dwoch rzeczy nie mamy chyba (??) prawa wlaczac sie do dyskusji znajac tylko jedna z nich, prawda?Bobercik pisze: Ale wiesz...trochę dziwnie brzmi zachowanie nie fair wobec anime...

I'll become The King of Pirates!
Czyżbym odbiegł od standardów tego tematu?krova pisze:Jak ja tego nienawidze... Jak mozesz cos porownywac nie majac pojecia o drugiej szali wagi?
Drake pisze:Bleach bo jest jednym z lepszych anime a CT nie pamiętam
Sinju pisze:Głos na "Blicza", nie oglądałem przeciwnika tego anime więc...
Bobercik pisze:Bleach za mało znam, głos na Tsubase.
skibix pisze:Saint Seiya Rox . Yu-gi-oh to było to coś co w karty grali ? Jak Duel Masters ? Ale i tak rycerze są ......... NAJLEPSI !
AnimKing pisze:Ja głosowałem... Nie widziałem żadnego odcinka Rycerzy Zodiaku ;D A na Lekcjach WOS'u gram z kumplami w Yu-Gi-Oh albo Duel MasterMeTeO*kSg* pisze:Rycerze Zodiaku, jedno z pierwszych anime, które oglądałem.
P.S.
Ktoś głosuje na Yugioh ?
Pitti pisze:Glos na Gundama, chyba nie ogladalem ale cos z robotami ogladalem fajnego a to pewnie podobne xD, a digimony po niemiecku ogladalem i srednio mi sie to widzi
skibix pisze:Oddaję głos na Digimony ponieważ tego drugiego nie oglądałem
Bliz pisze:JA jak przedmowca...
Beniu pisze:i ja tak samo...
Barni pisze:GW bo mi się z Guild Warsem kojarzy
Bobercik pisze:Oczywiście Pokemony! Genialne Anime ze znakomitą fabułą i fantastycznymi postaciami! Pokemony muszą wygrać!!!
A tak serio, to tego drugiego nie znam xD
skibix pisze:Pokemony bo to najlepsze Anime na świecie. Dobra, przyznaje się nie oglądałem tego 2
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
XD usmialem sie przy tym. Ze tez Ci sie chcialo Rav
.
Kazdy moze podac jaki chce powod lub nawet go nie podawac. Nie kazdy musi robic to jak krova, ale moze. Wolnosc slowa i wyboru ;x. Nie ma takiej zasady, ze jak nie znasz drugiego anime to nie glosuj. Celem tego turnieju jest wylonienie najbardziej/lubianego popularnego anime z wszystkich wystepujacych
. Jesli np. moj faworyt walczylby z anime, ktorego nie znam to jasne, iz oddalbym na niego glos
.
Tak wiec imo Rav nie odbiegasz od zadnych standardow, gdyz ich nawet nie ma
.
Rav mnie zniszczyl xD.
Kazdy moze podac jaki chce powod lub nawet go nie podawac. Nie kazdy musi robic to jak krova, ale moze. Wolnosc slowa i wyboru ;x. Nie ma takiej zasady, ze jak nie znasz drugiego anime to nie glosuj. Celem tego turnieju jest wylonienie najbardziej/lubianego popularnego anime z wszystkich wystepujacych
Tak wiec imo Rav nie odbiegasz od zadnych standardow, gdyz ich nawet nie ma
Rav mnie zniszczyl xD.

I'll become The King of Pirates!
Wszystkie te teksty podzialaly na mnie tak samo, ale reszta autorow nie sprawila na mnie wrazenia takiego 'kontrastu' miedzy postem pisanym tu a reszta swoich wypowiedzi na forum. Bez obrazy dla reszty prosze, ale wydajesz mi sie najbardziej z cytowanych rozgarniety.
Dlatego tez, na twoj post reagowalem, a na ich nie.
Btw. to, ze inni tak robia ciebie nie tlumaczy. "Wysoki sedzio, wiele osob jezdzi po pijanemu, a naprawde spora wiekszosc ktora ma wypadki zabija trojke dzieci przechodzacych przez pasy. Jestem uniewinnony?"
:D
Dlatego tez, na twoj post reagowalem, a na ich nie.
Btw. to, ze inni tak robia ciebie nie tlumaczy. "Wysoki sedzio, wiele osob jezdzi po pijanemu, a naprawde spora wiekszosc ktora ma wypadki zabija trojke dzieci przechodzacych przez pasy. Jestem uniewinnony?"

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.