zdjęcia
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mozesz to dac na innym serwerze? Bo mi sie to zacina i niem oge obejrzecKyra pisze:Ja ma zdjęcia na Fotce http://www.fotka.pl/profil/PatrykWadolkowskiX/
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A niby po co? Twoj aktualny avatar jest swietny , po co masz go zmieniac na avatar z soba zeby sie z ciebie smiali?Kyra pisze:Nie mam na innym już jak będę w domu to wkleje jako avatar
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
?krova pisze:Smiejesz sie ze wszystkich ktorzy maja w avatarze swoje zdjecie?BH Daimaouji pisze:Twoj aktualny avatar jest swietny , po co masz go zmieniac na avatar z soba zeby sie z ciebie smiali?
Potrzebujesz okularów? Napisałem ONI , ja sie nie smieje z nikogo zdjęcia (no może z wyjątkami) a szczególnie nie z zdjęcia Rav samy
1.Dobrze , szanuje to , ale pisz mi tylko BH , Daimaouji to "tylko" mój tytułBH Daimaouji ja nie wiem czy on byś się śmiał czy inni by się śmieli ale mnie to by nawet nie obchodziło bo każdy powinien patrzyć się na siebie a nie na kogoś innego.
2.Widać nie znasz przeszłości , były tutaj osoby co patrzyły sie na KOGOŚ zdjęcie i sie nabijali z tego
Heh , nie moge go widzieć , nawet na naszej klasie trzeba sie zajestrować żeby zobaczyć zdjęcie? Zal.plNo masz racje mam jeszcze zdjęcia na http://nasza-klasa.pl/profile/12408371
Ostatnio zmieniony śr lip 09, 2008 4:16 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
BH pewnie znowu coś myli super : o....
Nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek śmiał się z jakiegoś zdjęcia bo to na forum oznaczało by brak kultury osobistej, a raczej taką ma każdy (no prawie) nawet jeżeli ktoś jej nie ma to raczej bedzie próbował maskować bo zawsze człowiek powinien patrzeć najpierw na siebie, a pózniej na kogoś.
Ofc jest coś takiego.
Śmianie się z wygladu = n / c
Śmianie się z powodu zobaczenia kogoś nie śmiejesz sie z jego wyglądu tylko smiejesz się temu bo wiesz kto to jest i poprostu albo cie to bawi albo sie cieszysz albo co innego co nie ma wspolnego zazwyczaj nic z wyglądem.
Nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek śmiał się z jakiegoś zdjęcia bo to na forum oznaczało by brak kultury osobistej, a raczej taką ma każdy (no prawie) nawet jeżeli ktoś jej nie ma to raczej bedzie próbował maskować bo zawsze człowiek powinien patrzeć najpierw na siebie, a pózniej na kogoś.
Ofc jest coś takiego.
Śmianie się z wygladu = n / c
Śmianie się z powodu zobaczenia kogoś nie śmiejesz sie z jego wyglądu tylko smiejesz się temu bo wiesz kto to jest i poprostu albo cie to bawi albo sie cieszysz albo co innego co nie ma wspolnego zazwyczaj nic z wyglądem.

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Zal.pl , widac pamiec ci szwankuje Krisie , no nabijali sie z pewnego uzytkownika a ty pisesz ze nie? Moze ciebie nie bylo w tym czasie kiedy te "bestie" to robily?Kris pisze:BH pewnie znowu coś myli super : o....
No i madre slowa BTW , ale widac nie kazdy wierzy , naszczescie ja taki nie jestem
Chodzi ci o jego ostatni txt?Tu masz stu procentowo racje
Wiem ze robi sie offtopic , ale i tak ten forum juz jest martwy
Raczej rzadko kazdy moj drogi Krisie , temu tutaj nie jestem czesto , pelno tu chamow jesta raczej taką ma każdy (no prawie)
Zal.pl Jaki znowu warn? Kris wez zobacz sie w lustrze i zmierz wysokosc swoich rogowwarn za obraze userów
DO OSTATNIEGO RAZU!!!!!!!!!!! TO NIE MOJA WINA ZE ONI SA CHAMAMI
A ty pisesz cos jakby oni byli "lagodni jak baranki"
Dol : czuje tutaj chamstwo , ale e tam ten forum to wszak SSJ
Ostatnio zmieniony czw lip 10, 2008 5:48 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 11 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019