zdjęcia
Moderator: Moderatorzy
A spier... wcale z Toba nie musze, poza tym w rl kazdy wyglada inaczej, przyklad Boba, na zdjeciach ciota w rl cfel (jk) ;pkrova pisze:Piti, ty wygladasz na podstawowke. Ja mam z toba alkohol pic?
Treyu, ja mam dosc dluzsze wlosy teraz xD, potem jak je... i zrobie foto to zobaczysz ;p.
Tak Wolvepit owni

I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Co bral? Pewnie glupote ludzka w proszkuBarni pisze:Ależ robaczku, Skibix dobrze mówi.
Son Goku.. co brałeś? huahuauhauy ? Takie rzeczy to tylko w erze..
[Garlic jr mode on]Co to kurde mialo byc?! Chcecie go trzepac bezemnie?[Garlic jr mode off]
Dobra kto usunal moj post i czemu? (mowie o tym tutaj)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Przedawkowałeś. Pora na odwyk. Następny.BH Daimaouji pisze:Co bral? Pewnie glupote ludzka w proszkuBarni pisze:Ależ robaczku, Skibix dobrze mówi.
Son Goku.. co brałeś? huahuauhauy ? Takie rzeczy to tylko w erze..
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*

Tak dla rozrywki xD.
-_-' Skibix? DAJESZ!!! XDskibix pisze:Wyglądasz gdzieś na 17. Niedługo powinienem ja wrzucić swoje fotki
ANIM
Nie nie mam cenzura pod okiem, tak tylko wyglada xD, jakos tego nie zauwazylem wczesnie, ale faktycznie tak wygladac to moze xD
Ostatnio zmieniony pt lut 08, 2008 6:41 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

Pitti 09.04.08 chcial napisac, ale mu sie nie chcialoPitti 29.03.08 pisze:
>< sry za slaba jakosc ><
btw. ogolnie mam na glowie duzo wlosow wiecej niz przecietny czlowiek >< sasiadce sie dzis spodobaly nawet ;p ><

To lukajcie tera xD

xD
Jakby kogos interesowaly bardzo moje zdjecia to zapraszam na moja klase tam mam wiecej ; d (http://nasza-klasa.pl/profile/707610). Zdjecia robione dzis 23.04.08.

- SonGohan
- Golden Oozaru
Moje zdjecia: http://nasza-klasa.pl/profile/9613512/gallery (mam tylko na naszej klasie...)
Kris, szles na kasting do filmu ¨Straszny Film¨ale cie nie wzieli bo poszles w dresach?
Kris, szles na kasting do filmu ¨Straszny Film¨ale cie nie wzieli bo poszles w dresach?
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.