Oscary 2007!
Moderator: Moderatorzy
Oscary 2007!
Oceniamy najlepszych w kilku kategoriach:
Najlepszy temat: - czyli temat, który wzbudził największe poruszenie, albo był najbardziej popularny.
Najlepsze posty: - użytkownik, który pisał lub pisze najładniej na forum.
Najlepszy pisarz: - czyli autor najlepszego fan ficka.
Najlepszy grafik: - czyli kto robi najlepsze avki, sygny itp.
Najlepszy z władających: - czyli kto odwalił najwięcej EFEKTYWNEJ pracy na forum z moderacji i administracji.
Wzór: - czyli kto zasłużył sobie na miano wzoru?
Największy debiut: - który z userów zarejestrowanych w 2007 zrobił najwięcej dla forum?
Najlepszy użytkownik: - tutaj chyba wiadomo. Najważniejsza kategoria xD
Głosować można na jednego usera/jeden temat. Głosy do mnie na PW. Wyniki 1 stycznia.
Najlepszy temat: - czyli temat, który wzbudził największe poruszenie, albo był najbardziej popularny.
Najlepsze posty: - użytkownik, który pisał lub pisze najładniej na forum.
Najlepszy pisarz: - czyli autor najlepszego fan ficka.
Najlepszy grafik: - czyli kto robi najlepsze avki, sygny itp.
Najlepszy z władających: - czyli kto odwalił najwięcej EFEKTYWNEJ pracy na forum z moderacji i administracji.
Wzór: - czyli kto zasłużył sobie na miano wzoru?
Największy debiut: - który z userów zarejestrowanych w 2007 zrobił najwięcej dla forum?
Najlepszy użytkownik: - tutaj chyba wiadomo. Najważniejsza kategoria xD
Głosować można na jednego usera/jeden temat. Głosy do mnie na PW. Wyniki 1 stycznia.

Najlepszy temat: Samobójstwo Walczyło z tematem "Przyjaźń." Jednak okazało się lepsze.
Najlepsze posty: pp3088 Minimalnie przed Adeqiem. Żart...xD PePao wygrał z dużą przewagą.
Najlepszy pisarz: Dae Łatwa wygrana.
Najlepszy grafik: Dyakou Kris i Krova deptali mu po piętach, ale ostatecznie Dyak najlepszy.
Najlepszy z władających: Rav Pokonał Arti'ego w zaciętym pojedynku. Moderatorzy daleko z tyłu xD
Wzór: Rav Rav pokonał wszystkich!
Największy debiut: Acer Także łatwa wygrana xD
Najlepszy użytkownik: pp3088 i Bobercik Tutaj to była walka. Walczyło z ośmiu userów!
Za rok następne oscary!
Najlepsze posty: pp3088 Minimalnie przed Adeqiem. Żart...xD PePao wygrał z dużą przewagą.
Najlepszy pisarz: Dae Łatwa wygrana.
Najlepszy grafik: Dyakou Kris i Krova deptali mu po piętach, ale ostatecznie Dyak najlepszy.
Najlepszy z władających: Rav Pokonał Arti'ego w zaciętym pojedynku. Moderatorzy daleko z tyłu xD
Wzór: Rav Rav pokonał wszystkich!
Największy debiut: Acer Także łatwa wygrana xD
Najlepszy użytkownik: pp3088 i Bobercik Tutaj to była walka. Walczyło z ośmiu userów!
Za rok następne oscary!

Najlepszy temat: - Hmmm... może być. Chociaż w temacie o chrześcijaństwie też rozwinęła się spora dyskusja 
Najlepsze posty: - nie będę faworyzował
Najlepszy pisarz: - z pewnością Dae
Najlepszy grafik: - nie mam pojęcia, nikt mi nie zrobił
Ufam jednak Waszej ocenie sytuacji.
Najlepszy z władających: - Rav ?
Toż on mi cały czas mówi, że nie ma czasu i nic na forum nie robi ^^ No, ale niech mu będzie.
Wzór: - jw.
Największy debiut: - może i chyba Acer. Trudno powiedzieć.
Najlepszy użytkownik: - patrz punkt drugi ;]
Komentujcie wyniki.
Najlepsze posty: - nie będę faworyzował
Najlepszy pisarz: - z pewnością Dae
Najlepszy grafik: - nie mam pojęcia, nikt mi nie zrobił
Najlepszy z władających: - Rav ?
Wzór: - jw.
Największy debiut: - może i chyba Acer. Trudno powiedzieć.
Najlepszy użytkownik: - patrz punkt drugi ;]
Komentujcie wyniki.
Najlepszy temat: No ^.^ Jak najbardziej się zgadzam.
Najlepsze posty: pp3088. Owszem, zasłużył xD
Najlepszy pisarz: Ah.. głosowałem na Treysona, ale Dae też dobrze pisze: )
Najlepszy grafik: ; P Wsio ryba.
Najlepszy z władających: A tutaj inaczej, niż myślałem xD Mimo wszystko głosowałem na Artiego. Ale skoro tak wyszło, to luz xD
Wzór: Rav? Zabawny, indżeligent. Ale wzór? Nie wiem. Może.
Największy debiut: Acerniasty, jasne!
Najlepszy użytkownik: Aj! Zupełnie nie tak jak miało być! Miałem ja wygrać, ja ! Barni! A nie jakiś kurde ktoś!
Najlepsze posty: pp3088. Owszem, zasłużył xD
Najlepszy pisarz: Ah.. głosowałem na Treysona, ale Dae też dobrze pisze: )
Najlepszy grafik: ; P Wsio ryba.
Najlepszy z władających: A tutaj inaczej, niż myślałem xD Mimo wszystko głosowałem na Artiego. Ale skoro tak wyszło, to luz xD
Wzór: Rav? Zabawny, indżeligent. Ale wzór? Nie wiem. Może.
Największy debiut: Acerniasty, jasne!
Najlepszy użytkownik: Aj! Zupełnie nie tak jak miało być! Miałem ja wygrać, ja ! Barni! A nie jakiś kurde ktoś!
.