Freeza z przyszłości
Moderator: Moderatorzy
Freeza z przyszłości
Jak myslicie, jak wojownicy Z pokonali Freeze Cyborga i jego ojca King Colda ? Nikt nie miał wystarczającej mocy, dlatego mnie to zastanawia.
Zanim Goku doleciał do Ziemi, Freeza powinien zdążyć rozwalic planete...
Re: Freeza z przyszłości
Myślę że Goku mógł użyć Teleportacji, o której sam wspomniał Trunksowi.MeTeO*kSg* pisze:Jak myslicie, jak wojownicy Z pokonali Freeze Cyborga i jego ojca King Colda ? Nikt nie miał wystarczającej mocy, dlatego mnie to zastanawia.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Freeza z przyszłości
To samo tutajBobercik pisze:Myślę że Goku mógł użyć Teleportacji, o której sam wspomniał Trunksowi.MeTeO*kSg* pisze:Jak myslicie, jak wojownicy Z pokonali Freeze Cyborga i jego ojca King Colda ? Nikt nie miał wystarczającej mocy, dlatego mnie to zastanawia.
Zreszta Pan Akira robil Trunks Special (to jest w 33 tomie mangi) , wiec KKRT przybyl i zabil Freeze i jego ojca (w stroju z Yandrat rzecz jasna)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No mowie ci , Kakarotto przybyl i zabil wszystkich , ile razy trzeba ci to mowic?!MeTeO*kSg* pisze:Jeszcze jedno niedociągnięcie.
Freeza wysłał swoich żołnierzy aby zniszczyli wszystkich ziemian. W Special Trunks ludzie żyją. Jak to mozliwe ?
Ale dajesz bezsensowne pytania
No jak to mozliwe ze ciagle pisesz takie bezsensowne postyJak to mozliwe ?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
LOL z ciebie...BH Daimaouji pisze:No mowie ci , Kakarotto przybyl i zabil wszystkich , ile razy trzeba ci to mowic?!MeTeO*kSg* pisze:Jeszcze jedno niedociągnięcie.
Freeza wysłał swoich żołnierzy aby zniszczyli wszystkich ziemian. W Special Trunks ludzie żyją. Jak to mozliwe ?
Za nim przybył KKRT, Freeza i King Cold wysłali żołnierzy aby zabili wszystkich ziemian...W Special Trunks ludzie żyją. Jak to możliwe ?
- BH Daimaouji
- SSJ 5
LOL!!! Ze niby ze mnie jest LOL?MeTeO*kSg* pisze:LOL z ciebie...BH Daimaouji pisze:No mowie ci , Kakarotto przybyl i zabil wszystkich , ile razy trzeba ci to mowic?!MeTeO*kSg* pisze:Jeszcze jedno niedociągnięcie.
Za nim przybył KKRT, Freeza i King Cold wysłali żołnierzy aby zabili wszystkich ziemian...W Special Trunks ludzie żyją. Jak to możliwe ?
[Tullece ENG. version mode on]O KrolOWA wszystkich sajanow
No mowie ze Kakarotto ich zabij uzyj mozgu swojego!!!! A ty pisesz takie glupstwa , zreszta moce jego wojownikow byly male , pewnie Vegeta i inni jakos sobie z nimi poradzili jak nie Kakarotto
Wiesz Hubert twoj poziom IQ przeraza mnie czasami
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.A po co na Freezie skoro Kakarotto zajmowal sie nimi? Jak dla mnie on ich wyslal , Z wojownicy ich zlapali i zabili , a potem pojawil sie KKRT , lub KKRT pojawil sie wczesniej i zajal sie Freeza i jego ojca a inni zajeli sie jego (Freezy) wojownikami , zreszta nie wiem po co to pisze , KKRT sie zjawil i zabil ich , bla bla bla , koniec historiiMeTeO*kSg* pisze:Uważam, że Vegeta i inni skupiliby się na Freezie. A co do wojownikow Friezy mysle ze nie sa slabi. Ich przecietna moc wynosi 1500 jednostek.
2.Nie bede cytowal tego na dole bo to Spam
Ostatnio zmieniony czw sty 03, 2008 4:26 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1a.No dostawali baty od Kakarotta duh , oczywiscie masz dobra mysl (?) ale i tak nie znali pozycji ich , zapewne zanim jego ludzie by podali gdzie sa Z wojownicy , dawno by poszli droga ludziMeTeO*kSg* pisze:To co robili w tym czasie Freeza i King Cold ?Nie wierze ze stali bezczynnie...
1b.A jesli nadal nie wierzysz WIELKIEMU znawcy DB czytaj to http://dragonball.wikia.com/wiki/Alternate_timelines
2.Niech Mod lub Admin zamknie ten "temat" bo wiekszego spamu nie widzialem (poza "tematem" Ziomstera rzecz jasna)
Rozumiem ze mam sie smiac? Ponadto idzac twoimi faktami , to dla ciebie jestem Pan BartekHubert ? Dla ciebie Pan MeTeO*kSg*
Owszem masz , bo mnie obrazasz ja cie nie obrazalem tylko dalem faktyNie mam powodu do ostrzezenia...
Update
Jesli chodzi o potwierdzenie tej teorii zobacz tutaj http://www.capcorphq.com/dbfaq/b/freeza.html
Dla tych co nie umieja ang. moge potem dac tlumaczenie(...)He rushes to Earth with his father to kill off everyone there before Goku reaches Earth. In the original timeline, Goku teleports off his space capsule and kills Freeza.
Uspokoić się, bo polecą warny. pp3088
Ostatnio zmieniony śr paź 15, 2008 3:35 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Czytam post BH, ktory goraczkuje sie o sprawe sprzed roku, wydaje mi sie, ze BH w koncu wydoroslal i pisze post swojego zycia (czy pisal go przez caly rok? ; d), choc chwilami sie unosi, przez co niektorych moze zbic z tropu jest to calkiem normalny post. Na koniec tego miodzio postu czytam
Daję piątaka komuś kto rozumie ten pijaczany bełkot
pp3088
CO DO TEMATU XD:
Freeza z przyszlosci hmmm... calkowicie zgadzam sie z postem BH, ktory zawarl w nim wszystko co chcialbym wyrazic. BH Twoj post to moj post, : D.
i żal mi dupcie sciska, xd. Pepek uspokaja tlum choc przemawia jedna osoba (ktora twierdzi, ze nie jest czlowiekiem Xd!). BH po "roku" zastoju w temacie napisal post, a Piotrek musi sie bezsensownie. Sam juz nie rozumiem dlaczego mnie to zirytoiwalo, gdyz jak juz doszedlem do wtracenia sie Pepka to zapomnialem co chcialem napisac =p. Wniosek: PP smierdzisz hoyem xD (; *).pp3088 pisze:Uspokoić się, bo polecą warny. pp3088
Daję piątaka komuś kto rozumie ten pijaczany bełkot
pp3088
CO DO TEMATU XD:
Freeza z przyszlosci hmmm... calkowicie zgadzam sie z postem BH, ktory zawarl w nim wszystko co chcialbym wyrazic. BH Twoj post to moj post, : D.
...(Freeza) pedzi na Ziemie ze swoim ojcem, aby zabic wszystkich zanim Goku osiagnie (doleci na) Ziemie. W orginalnej lini czasu/w orginalnym czasie, Goku teleportuje sie ze swojej kapsuly i zabija Freezera.BH Daimaouji pisze:Cytat:
(...)He rushes to Earth with his father to kill off everyone there before Goku reaches Earth. In the original timeline, Goku teleports off his space capsule and kills Freeza.
Ostatnio zmieniony śr paź 15, 2008 8:27 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

I'll become The King of Pirates!
W sumie, zastanawiam się czy spekulacje na ten temat mają jakiś głębszy sens, oprócz obrażania się na wzajem w sposób bardziej kulturalny, przez co żaden z was nie otrzymał, wyróżnienia w postaci warna. Co prawda w mojej dobrej woli jest, że nie chce was nagrodzić, zwłaszcza, gdyż sprawa jest z przed roku.
I słowo stało się prawdą.BH Daimaouji pisze:Niech Mod lub Admin zamknie ten "temat"

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >