3 Edycja (+) (-)
Moderator: Moderatorzy
Bana już miałem wczoraj czy przedwczoraj przez krótki czas.krova pisze:Chcesz mnie zaskoczyc to daj sobie bana
Kto co lubi. Ale wiedz, że w LO XIII uczysz się tylko tego, czego chcesz (zwłaszcza w klasie olimpijskiej - uczysz się dużo z tego, co lubisz i przygotowujesz się na olimpiady, a z pozostałyh przedmiotów masz luzy, nie ma kartkówek, nie pytają - oczywiście jeśli chcesz, nikt Ci nie broni się ich też uczyć).pp3088 pisze:Ta 13 jest najlepsza w polsce, potwierdzam. Ja jakbym mógł to bym i tak do niej nie poszedł. Znalem jedna osobe, która ciągle siedziała przed ksiażkami całe noce i nie mogła sie wyrobić. Wole mieć normalne życie.
Nie trzeba iśc akurat do bio-chem...pp3088 pisze:Zresztą i tak w życiu nie przyda mi się zastosowanie adenozynotrójfosforanów i tym podobnym gówienek jak kapsyd, wirnik etc.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Ja nie jestem w biochemie a i tak mialem to w drugiej klasie.Rav pisze:Nie trzeba iśc akurat do bio-chem...
Heh, kabaret z mojej klasyBarni pisze:motyla noga
www.nocinq.fbl.pl

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

No tak, ale raczej naukę trudno lubić. Można ją tolerować, może nie być obojętna. Bo robienie czegoś na siłe przyjemnością byc nie możę moim zdaniem.Rav pisze:pp3088 napisał/a:
Ta 13 jest najlepsza w polsce, potwierdzam. Ja jakbym mógł to bym i tak do niej nie poszedł. Znalem jedna osobe, która ciągle siedziała przed ksiażkami całe noce i nie mogła sie wyrobić. Wole mieć normalne życie.
Kto co lubi. Ale wiedz, że w LO XIII uczysz się tylko tego, czego chcesz (zwłaszcza w klasie olimpijskiej - uczysz się dużo z tego, co lubisz i przygotowujesz się na olimpiady, a z pozostałyh przedmiotów masz luzy, nie ma kartkówek, nie pytają - oczywiście jeśli chcesz, nikt Ci nie broni się ich też uczyć).
Miałem to w gimnazjum... W 1 liceum też...Rav pisze:pp3088 napisał/a:
Zresztą i tak w życiu nie przyda mi się zastosowanie adenozynotrójfosforanów i tym podobnym gówienek jak kapsyd, wirnik etc.
Nie trzeba iśc akurat do bio-chem...
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
"Non scholae, sed vitae discimus"."Uczymy się nie dla szkoły, lecz dla życia". No cóż wiem z doświadczenia znanych mi osób, że olimpiady to pełno zawalonych nocy książkami. Mi cos takiego nie odpowiada, ale jak ktoś chce to niech idzie do XIII. Ja na przykład nie widzę sensu dokształcania się z biologii o jakis mało ważnych głupotachRav pisze:Jak nie lubisz nauki, to się nie ma co dziwićpp3088 pisze:No tak, ale raczej naukę trudno lubić.A jak ktoś np. lubi matematyką i informatykę, chce się z nich rozwijać i startować w olimpiadach, to LO XIII, klasa olimpijska to IMHO bardzo dobry wybór.
Olimpiady matematyczne i informatyczne to nie tyle noce zawalone nad książkami ile trening, trening i jeszcze raz trening poprzez rozwiązywanie zadań (gdy już się opanuje podstawy). Niektórzy to po prostu lubią.pp3088 pisze:"Non scholae, sed vitae discimus"."Uczymy się nie dla szkoły, lecz dla życia". No cóż wiem z doświadczenia znanych mi osób, że olimpiady to pełno zawalonych nocy książkami. Mi cos takiego nie odpowiada, ale jak ktoś chce to niech idzie do XIII. Ja na przykład nie widzę sensu dokształcania się z biologii o jakis mało ważnych głupotachRav pisze:Jak nie lubisz nauki, to się nie ma co dziwićpp3088 pisze:No tak, ale raczej naukę trudno lubić.A jak ktoś np. lubi matematyką i informatykę, chce się z nich rozwijać i startować w olimpiadach, to LO XIII, klasa olimpijska to IMHO bardzo dobry wybór.
Informatyka to już trochę inaczej. Matma raczej jest na pojmowanie, a kucie z biologii na olimpiade. No cóż, wolny wybór...
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
No to właśnie jest ogólna konkluzja wynikająca z mojego postu.Rav pisze:Olimpiady matematyczne i informatyczne to nie tyle noce zawalone nad książkami ile trening, trening i jeszcze raz trening poprzez rozwiązywanie zadań (gdy już się opanuje podstawy). Niektórzy to po prostu lubią.pp3088 pisze:"Non scholae, sed vitae discimus"."Uczymy się nie dla szkoły, lecz dla życia". No cóż wiem z doświadczenia znanych mi osób, że olimpiady to pełno zawalonych nocy książkami. Mi cos takiego nie odpowiada, ale jak ktoś chce to niech idzie do XIII. Ja na przykład nie widzę sensu dokształcania się z biologii o jakis mało ważnych głupotachRav pisze: Jak nie lubisz nauki, to się nie ma co dziwićA jak ktoś np. lubi matematyką i informatykę, chce się z nich rozwijać i startować w olimpiadach, to LO XIII, klasa olimpijska to IMHO bardzo dobry wybór.
Informatyka to już trochę inaczej. Matma raczej jest na pojmowanie, a kucie z biologii na olimpiade. No cóż, wolny wybór...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Daje liste
+
(Wszyscy ktorych dalem w dziale ulubionych uzytkownikow)
Igor kun - Fajny kolega z Serbii ktorego poznalem na forum Bardocka
Bardock - Fajny kolega z nickiem fajnej postaci z DB (i to jest jego ulubiona postac)
Beniu - Stary dobry kolega , takze fan Bardocka , ostatnio doszedl do szeregu "lowcow krwi"
KKRTFan - Fajny kolega i posiada forum o CN
Kg Daro - Fajny kolega i za to -> "Koleś który wypowiedział słowa "niejaki BH" padł na ziemię w kawałeczkach."
*new* King Cold - Coola to Freeza no chichi ponadto kolejna osoba z nickiem ojca postaci z DB
Krzyś - Mimo bycia KKRTem jest fajny , czekam na twoj powrot Krzyś! Ponadto byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera
*new* Mark - Za smieszny fanfik
MeTeO*kSg* - Lubi Radima , Piccolo jra , Thalesa i Coolera
Pete-Best (aka Pete Be(a)st) - Znam go z forum Bardocka i stad zaprosilem go tutaj , dodatkowo fan Radima , Piccolo jra i Vegety
*new* Radeon - Fajny fanfik
=>Vegeta<= - Jedyny prawdziwy Vegeta na tym forum
Mongol (Lukasz) - Polak z forum Bardocka , fan Amigi , robi czasami fajne sprite'y
Tworca DB CG - Ale ten ktos jest genialny
0
Razz - Rozdwojenie osobowosci
-
Barni - Dziwny jest
Bliz - (No comment)
Dyakou - Gdyz to Kapitan cienki gosc
Mark - Czlowiek kipiacy zuem
Ziomster (Bakayaro) - Czarna owca forum
Wszyscy co przeklinaja - Czytaliscie uwaznie regulamin Rafala?
+
(Wszyscy ktorych dalem w dziale ulubionych uzytkownikow)
Igor kun - Fajny kolega z Serbii ktorego poznalem na forum Bardocka
Bardock - Fajny kolega z nickiem fajnej postaci z DB (i to jest jego ulubiona postac)
Beniu - Stary dobry kolega , takze fan Bardocka , ostatnio doszedl do szeregu "lowcow krwi"
KKRTFan - Fajny kolega i posiada forum o CN
Kg Daro - Fajny kolega i za to -> "Koleś który wypowiedział słowa "niejaki BH" padł na ziemię w kawałeczkach."
*new* King Cold - Coola to Freeza no chichi ponadto kolejna osoba z nickiem ojca postaci z DB
Krzyś - Mimo bycia KKRTem jest fajny , czekam na twoj powrot Krzyś! Ponadto byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera
*new* Mark - Za smieszny fanfik
MeTeO*kSg* - Lubi Radima , Piccolo jra , Thalesa i Coolera
Pete-Best (aka Pete Be(a)st) - Znam go z forum Bardocka i stad zaprosilem go tutaj , dodatkowo fan Radima , Piccolo jra i Vegety
*new* Radeon - Fajny fanfik
=>Vegeta<= - Jedyny prawdziwy Vegeta na tym forum
Mongol (Lukasz) - Polak z forum Bardocka , fan Amigi , robi czasami fajne sprite'y
Tworca DB CG - Ale ten ktos jest genialny
0
Razz - Rozdwojenie osobowosci
-
Barni - Dziwny jest
Bliz - (No comment)
Dyakou - Gdyz to Kapitan cienki gosc
Mark - Czlowiek kipiacy zuem
Ziomster (Bakayaro) - Czarna owca forum
Wszyscy co przeklinaja - Czytaliscie uwaznie regulamin Rafala?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
+Adeq, bo lach z nim 
+Bartuś (BH), bo jest spoko
+Astarot, bo to moj najwiekszy ziomal
+Kayl, bo jest normalny i idzie z nim pogadac
+Trey, bo ze mna rozmawia
+Acer, bo ze mna rozmawia i slucha zajefajnej muzy
+Ciastek, bo zawsze jak jest to pogada i smiesznie moje zdjecia przerobil
+Damianeku, bo jest fajowy
+Filo1, robi zajefajne teledyski i dobrze sie z nim gada, zawsze pogada
+Krövka, bo lach
+MeTeO, idzie pogadac z nim
+Nealhon, jak jest to pogada
+RedKai, ziom i tyle
+Sinjulinka, bo to Sinjulinka co mowi(l) na mnie Pittulinka ;*
+/- Arti, dawno nie gadalismy jakos
+/- Barni, bo lamus wogle nie pisze, i zrobil mi swinstwo-ogladnal bleach szybciej niz ja
+/- Bobert, jakos ostatnio mnie olewa
, albo czasu nie ma...
+/- Dae, nie wiem czy go nigdy nie ma czy nie pisze
+/- Gracek, kiedys rozmawialismy o wszystkim, a teraz...
+/- Krisu, lama ;p, blokuje mnie i nie chce gadac ;p
+/- Pepek, jakos slabszy kontakt, znudzilem sie?
+/- Rav, dluuuuuuuugo nie rozmawialismy
+/- Tommy, troche jak wyzej
-Pitti, bo to cieć
+Bartuś (BH), bo jest spoko
+Astarot, bo to moj najwiekszy ziomal
+Kayl, bo jest normalny i idzie z nim pogadac
+Trey, bo ze mna rozmawia
+Acer, bo ze mna rozmawia i slucha zajefajnej muzy
+Ciastek, bo zawsze jak jest to pogada i smiesznie moje zdjecia przerobil
+Damianeku, bo jest fajowy
+Filo1, robi zajefajne teledyski i dobrze sie z nim gada, zawsze pogada
+Krövka, bo lach
+MeTeO, idzie pogadac z nim
+Nealhon, jak jest to pogada
+RedKai, ziom i tyle
+Sinjulinka, bo to Sinjulinka co mowi(l) na mnie Pittulinka ;*
+/- Arti, dawno nie gadalismy jakos
+/- Barni, bo lamus wogle nie pisze, i zrobil mi swinstwo-ogladnal bleach szybciej niz ja
+/- Bobert, jakos ostatnio mnie olewa
+/- Dae, nie wiem czy go nigdy nie ma czy nie pisze
+/- Gracek, kiedys rozmawialismy o wszystkim, a teraz...
+/- Krisu, lama ;p, blokuje mnie i nie chce gadac ;p
+/- Pepek, jakos slabszy kontakt, znudzilem sie?
+/- Rav, dluuuuuuuugo nie rozmawialismy
+/- Tommy, troche jak wyzej
-Pitti, bo to cieć

I'll become The King of Pirates!