Bajki z dzieciństwa
Moderator: Moderatorzy
- GalacticWarrior
- Oozaru
- Kontakt:
Bajki z dzieciństwa
Jaką bajke najbardziej lubicie/lubiliście ?

Nobody is perfect, my name is nobody
Krteka.
Nie wazne, ze odpowiedzialem w 100% na pytanie zadane w temacie, i tak trzeba napisac ~~~>>>czemu<<<~~~.
Bo jest czarny.
Nie wazne, ze odpowiedzialem w 100% na pytanie zadane w temacie, i tak trzeba napisac ~~~>>>czemu<<<~~~.
Bo jest czarny.
Ostatnio zmieniony śr paź 17, 2007 7:25 am przez krova, łącznie zmieniany 1 raz.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

- GalacticWarrior
- Oozaru
- Kontakt:
- Drake
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Kaczora Donalda za humor,jego niezdarność no i oczywiście za ten super głos
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
Jak byłem mały lubiłem myszkę miki, kaczora donalda, struś pędziwiatr, tom and jerry i pare innych tytułów, których nie pamiętam, lecz niestety bardzo rzadko to oglądałem, ponieważ miałem bardzo mało kanałów, dopóki rodzice kupili dekoder i miałem potocznei znaną "satelitę". Gdy umierałem z nudów oglądałem co było, obrady sejmu i wywiady.. strasznie nużące, zawsze przy tym usypiałem. Nienawidziłem bajek z kukiełkami, ulica sezamkowa itp, przy ich oglądaniu odechciewało mi się wszystkiego.
W dzieciństwie lubiałem bardzo Tekkaman'a, którego miałem okazję wtedy obejrzeć. Oprócz tego pierwszych Transformerów w wielu wersjach i Yattamana. Były to moje początki z Anime, dlatego bardzo mi się podobały. Te efekty specjalne... Brakowało mi tego w innych animacjach.
Oprócz tego lubiałem Tom'a & Jerry'ego, ze względu na różnorodność odcinków i zabawne sceny, które potrafiły mnie rozśmieszyć, gdy byłem młodszy.
No i najbardziej to chyba podziwiałem Captain'a Tsubase, gdy tylko wyszedł. I tu nie chodzi mi o Road to 2002, bo jakieś odcinki były wcześniej, przed tą datą. Jak chodziłym do podstawówki, to oglądałem go. To było pierwsze anime, które przedstawiało piłkę nożną, kompletnie zabrało mi życie na kilka chwil.
[Update]
No i Pszczółke Maję
Po prostu, jak nie leciało nic innego w TV to oglądałem przygody Gucia i reszty.
Oprócz tego lubiałem Tom'a & Jerry'ego, ze względu na różnorodność odcinków i zabawne sceny, które potrafiły mnie rozśmieszyć, gdy byłem młodszy.
No i najbardziej to chyba podziwiałem Captain'a Tsubase, gdy tylko wyszedł. I tu nie chodzi mi o Road to 2002, bo jakieś odcinki były wcześniej, przed tą datą. Jak chodziłym do podstawówki, to oglądałem go. To było pierwsze anime, które przedstawiało piłkę nożną, kompletnie zabrało mi życie na kilka chwil.
[Update]
No i Pszczółke Maję
Dae mi przypomnial o Tsubasie, pamietam wyczesana bajke o pilkarzach, ale nie jestem pewien czy to Tsubasa. Pamietam jeden odc. jak zginal jeden z nich i jego koszulke nosil ktos inny (duzo nie? XD). to byla swietna bajka.
Transformerzy... chyba najnowsze, albo przednajnowsze, to bylo cos, XD, podobalo mi sie strasznie, caloksztalt.
Transformerzy... chyba najnowsze, albo przednajnowsze, to bylo cos, XD, podobalo mi sie strasznie, caloksztalt.

I'll become The King of Pirates!