najsmieszniejszy wojownik Ginyu Force
Moderator: Moderatorzy
najsmieszniejszy wojownik Ginyu Force
hehe ja mysle ze to jisu
Ostatnio zmieniony ndz cze 03, 2007 4:08 pm przez MeTeO*, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jess - "Ale to nie bedzie zabawa w ciuciubabke ani w chowanego! Skopiemy wam tylki!"
Rikum - (Jego poza jak sie przedstawia przed walka z Vegeta a potem wykonuje swoja "poze" i Vegeta robi to ...)
Ogolem glosuje na mojego idola z oddzialu Ginyu , Jessa
BTW ktos musi albo
a)zmienic temat na "Najsmieszniejszy z oddzialu Ginyu"
b)dodac Kui'ego , Dodorie , Zarbona i innych slugow Freezy do ankiety
Rikum - (Jego poza jak sie przedstawia przed walka z Vegeta a potem wykonuje swoja "poze" i Vegeta robi to ...)
Ogolem glosuje na mojego idola z oddzialu Ginyu , Jessa
BTW ktos musi albo
a)zmienic temat na "Najsmieszniejszy z oddzialu Ginyu"
b)dodac Kui'ego , Dodorie , Zarbona i innych slugow Freezy do ankiety
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Mysle ze Gerudo byl najsmieszniejszym wojownikiem Ginyu (wiem ze w temacie sa wojownicy freezera, ale jak BH juz wspomnial sa tu tylko zolnierze Ginyu Force).
Co do Gerudo - wogle jak on wygladal
skrzyzowanie karlicy z zaba
. Zamiast walczyc uciekal. Zatrzymywal czas, ale szybko go to meczylo, a poza tym nie mogl robic tego dlugo (mzoe mial slabe pluca?) i walczyl jak ciota-najslabszy z Ginyu Force.
Co do Gerudo - wogle jak on wygladal

I'll become The King of Pirates!
- Damianeku666
- USSJ
- Kontakt:
Nie widziałeś nigdy parady gejów, widać. Ja też nie, ale widziałem geja nie raz (i już nie chcę), ale takich włosów jak Recom to żaden nie miał xDDamianeku666 pisze:dla mnie recom, on mial spojrzenie idioty, ryj malpiszona no i wlosy kolesia z gay parade
Żeby nie był spam:
Recom i jego jaskółka xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
- Damianeku666
- USSJ
- Kontakt:
Fakt wygladal i sie zachowywal jak umyslowo chory kretyn (jak ja to mowie... glupi kretynDamianeku666 pisze:No dobra, chodzilo mi o to, ze recom mial po prostu cudowna niepowtarzalna bujna fryzure,
co jak na nia patrzylem, to sie od razu chichotalem.
Ostatnio zmieniony wt cze 05, 2007 6:21 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A jego txt "przywitawczy" po tym ataku tez jest komiczny
Najlepiej dal podczas walki z KKRTem , pokazal mu.....srodkowy palecRikum pisze:Czesc kociaki
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Cóż ja też najbardziej polewałem z Recoma, choć z drugiej strony wszyscy byli strasznie spedaleni, te ich pozy itp... jednak jak wspomniał...
:D:D więc głosuje na Recoma
dodatkowo z tego co pamiętam to jego "ataki" zawsze poprzedzały te idiotyczne pozyDamianeku666 pisze:dla mnie recom, on mial spojrzenie idioty, ryj malpiszona

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Szczegolnie jego slawny (dzieki BT1/BT2) "Rikuma ultra walczacy , bomber!". Dobrze , ze KKRT go powstrzymalTreyu pisze:dodatkowo z tego co pamiętam to jego "ataki" zawsze poprzedzały te idiotyczne pozywięc głosuje na Recoma
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019