Kabaret Dragon Eggs !!

Jeśli stworzyłeś coś ciekawego i chcesz się tym podzielić, zamieść swoją pracę w tym dziale.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Kabaret Dragon Eggs !!

Post autor: Kris »

kABARET Składa się z przedewszystkim dialogów. :D

Kabaret Dragon Eggs presents :

Scena 1 : Wulionerzy

:arrow: Narrator1 : Witamy na codziennym spotkaniu Wołów w teleturnieju WULIOOONERZY !!
:arrow: Narrator2: Do studia wchodzi jakiś żul... e to jest nowy uczestnik xD
:arrow: Narrator1: ten <ksztusi się> uczestnik przesedł zawody i został typem do wygrania nagrody *jak to było* niespodzianki !
:arrow: Narrator2: Ma naprawdę duże szanse, bo przygłup jest prawie tak wielki jak nasz prowadzący
:arrow: Narrator1: Uczestnik siada na krześle, a teraz przywitajmy naszego prowadzącego.
:arrow: Narrator2: Do studia wbiega Kris nasz prowadzący, siada naprzeciwko uczestnika.

:arrow: Kris: Tak dziękuje za oklaski ! Nie trzeba. Witam !

:arrow: Narrator2: Tłum robi wymowną minę, bo nikt nie klaskał

:arrow: Kris: Więc na czym skączyłem ?, a tak Witam franie i chamowie znaczy się ten panie i panowie

:arrow: Acer: skończyłem chyba, proszę księdza prowadzącego

:arrow: Narrator1: Śmiech na sali

:arrow: Narrator2: Kris widocznie się zbulwersował, zaś nasz gość lekko się zarumienił

:arrow: Kris: Możemy zaczynać?

:arrow: Acer: <kiwa głową>

:arrow: Kris: Więc Pierwsze pytanie <patrzy w komputer> WoW Total Hardkor. Więc zadaje "Czym się pan zajmuje ?"

:arrow: Acer: <drapie się w głowę i myśli "o kurde, od razu takie trudne"> yyy no... pracuję w zakładzie tapicerskim i wynoszę tapczany na lewo...

:arrow: Narrator1: Przypominamy, że pytania są układane przez psychologa

:arrow: Kris: A więc, kto z panem przyjechał?

:arrow: Acer: <Rozgląda się po sali> Mój .. żółw

:arrow: Acer: <po namyśle> i czesio z ciechanowa

:arrow: Kris: Brawa dla żółwia i Czesia z Ciechanowa!!!

:arrow: Narrator1: przypomnij mi Stachu, co za debil pozwolił na produkcję tego teleturnieju ?

:arrow: Kris: Dobrze więc w takim razie zaczynamy pytania punktowane

:arrow: Narrator2: Tłum klaska, wyje, wiwatuje, skanduje imię i nazwisko Romana Giertycha ogólnie robi istny burdel

:arrow: Kris: Przypomne że mamy 5 pytań 6 jest dodatkowe

:arrow: Acer: Dobrze, powiedzmy, że rozumiem

:arrow: Kris: 1 pytanie. Jak Brzmi Imię i Nazwisko Premiera IV RP, teraz podpowiedzi
A.Roman Giertych
B.Zbigniew Włodecki
C.Krzyszof W.
D.Kaczyński Jarosław

:arrow: Narrator2: Tłum krzyczy Giertych! Giertych!

:arrow: Kris: Proszę nie podpowiadać

:arrow: Acer: <bardzo niepewnie> J- Jaros- sław K- Kaczyńsk - ki

:arrow: Kris:<stuka w komputrze> <pika coś> GOL , znaczy się dobrze

:arrow: Acer: <nie spodziewałem się że to będzie takie trudne!> Czy t-t-to może b-być D?

:arrow: Narrator2: Tłum krzyczy, śpiewa tańczy, cieszy się, bawi się!

:arrow: Kris: Czy to możliwe ?! Poprawną odpowiedź dowiemy się po reklamach

:arrow: TV1: Nie masz pomysłu na seks? Kup go! Kamasutra!

:arrow: TV2: Tylko u nas, tylko tanio kupisz żółwia wraz z akwarium

:arrow: Kris: No dobrze, sprawdzamy, <zerka do komputera> niestety windows się zawiesił. Jak zwykle zresztą, ale odpowiedź jest dobra, sam to wiedziałem

:arrow: Kris: Brawo panie Acer. Następne pytanie.
Lech Kaczyński jest:
a)gejem
b)debilem
c)aktualnym prezydentem Polski
d)wszystkie powyższe

:arrow: Acer: D!

:arrow: Narrator1:Nasz uczestnik brnie po pytaniach jak kaczka po maśle !

:arrow: Acer, Kris i Tłum: nic nie zrozumieli z tego co powiedział narrator

:arrow: Kris: ekhm głupi dowcip narratora, więc idźmy dalej. Trzecie pytanie brzmi!

:arrow: Narrator: Tłum w napięciu nadstawia uszy

:arrow: Kris:
Ile ojców ma dziecko Anety K.
A.1
B.10
C.Cały Parlament
D.Żadnego

:arrow: Acer: Proste moja koleżanka odpowiedź brzmi Cały Parlament!

:arrow: Kris: Nieźle... Ale czemu mnie nie uwzględnili w odpowiedziach? No nieważne, odpowiedź w każdym razie poprawna

:arrow: Narrator1 : Mamy tutaj polityka ?

:arrow: Tłum: NIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

:arrow: Acer : A z jakiej dziedziny?

:arrow: Kris: Ginekologia

:arrow: Kris: Przez co może dojść do zapłodnienia?
a) uprawianie seksu
b) podanie ręki
c) pocałunek
d) granie w klasy

:arrow: Acer: odpowiedź D znajomo brzmi, ale <coraz trudniej ale to przed ostatnie pytanie!> A!

:arrow: Narrator2: Skąd on to wiedział? Geniusz jakiś czy co?

:arrow: Narrator1:Wiem, że psycholog układał pytania, ale kto cholera odpowiedzi ?

:arrow: Stachu: Ejnsztejn chyba!

:arrow: Kris: Ta Dicaprio, dobrze wrócmy do pytań ostanie pytanie podstawowe ! Brzmi Następująco.
Co to jest jak pingwin się wyłożył?
A.Drugi mu podcioł
B.Zapomniała podnieść sutanny
C.Zgubiła okulary
D.Był Pijany

:arrow: Acer, Tłum, Narratorzy i Stachu złapali się za głowy. Co to za pytania? Toż to poziom na minimum 190 IQ!

:arrow: Stachu: Żółw w między czasie zasnął

:arrow: Acer: eeee... no ten tego... stawiam na... na.... na b!

:arrow: Kris: Niesamowite nawet Kononowicz nie wiedział ! bravo!!

:arrow: Stachu: Autentyczny gieniusz!

:arrow: Kris:Jesteś tak mądry jak ja

:arrow: Narrator1: cisza na sali

:arrow: Kris: No koniec komplementów. Ostatnie pytanie! Najtrudniejsze i najważniejsze! Oto ono:

:arrow: Narrator1: Tłumy czekają tylko na to !

:arrow: Kris: No koniec komplementów. Ostatnie pytanie! Najtrudniejsze i najważniejsze! Oto ono:
Frania to:
a) zdrobnienie imienia Franciszka
b) niania
c) pierwsza polska pralka
d) sklep w Ciechocinku

:arrow: Acer: Pytanie jest tak trudne, moge prosić o pół na pół ?

:arrow: Kris: Dobrze. Prosimy pół na pół. (zniknęły imię i pralka)

:arrow: Acer: <jak dobrze a chciałem pralkę> wybieram B!

:arrow: Kris: Wspaniale! Wspaniale! Wygrałeś zestaw flamastrów (8 kolorów) i szprychę od komara!

:arrow: Narrator1: Bravo najgłupszy teleturniej zakończony. Zapraszamy jutro gdzie wygraną będzie Nowy Fort Mustang GT

UWAGA!
NIE KONIECZNIE NICK PISAŁ WŁAŚCICIEL, KAŻDY PISAŁ CO INNEGO :D

UWAGA2!
JEST TO PISANE WSPÓLNIE WIĘC NP. CZASEM JA TO NIE JA, A ACER :D PISAŁ. WIĘC WSZYSTKO JEST WSPÓLNE
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

O ty je*aku leśny xD ja to chciałem wrzucić na forum xD dziadu ty jeden xD pożałujesz tego xD w następnym odcinku to ja jestem prowadzący xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Post autor: Rocky18 »

xDDD Jesteś Dajcie Mi Żyć Już Dawno Się Tak Nie Usimiałem... kurka kontynoujcie to bo to dobre
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Treyu
SSJ 2

Post autor: Treyu »

mam tylko jedno słowo do powiedzenia - po-le-wam xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Mathew
Silniejszy Saiya-jin
Kontakt:

Post autor: Mathew »

Jednym słowem
SUPER.. Jak Acer mi na gg likna przesłał to skonczyłem to czytać po wstaniu z podłogi... chłopaki - wymiatacie :D :shock:
Na błędach człowiek uczy się rozumu.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Szczerze? Nie uśmiałem się totalnie. Czemu? Bo za dobrze znam Wasze poczucie humoru i byłem przygotowany na to co tutaj napiszecie xD Jest mozliwość dołączenia? Stworzylibyśmi taki "sexy trójkąt" xD Co Wy na to? xD
Obrazek
Acer
SSJ 5

Co to będzie? Trzech chłopaków, dwóch wielbicieli Richiego jeden Chrisa. Sexy trójkąt? Toż to armagedon xD Ale ok xD będziemy pisać we trzech xD
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Nie no cisnie sie przekleństwo na usta, ale nie moge przeklinać przy Richim, :<

Ogólnie nawet fajne, czekam na następne.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Nie no Ale To Jest Pafajdane xDDPodoba Mi Się :D
Dawaj Więcej Kris/Acer Lepsze Niż Ani Mru Mru ;)
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Szczerze mówiąc to nie jest śmieszne...Może byłoby gdyby było nagrane.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Fajnie się czytało, bardziej głupie, niż śmieszne, ale przecież to miał być najgłupszy teleturniej - i w tej kategorii wygrał. Może zróbcie Flash'a z tym skeczem? ^^
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Rocky18 pisze:Już Dawno Się Tak Nie Usimiałem
Ja tez dobre Krystian "kun" daj wieciej (hmmmm moze tez zrobie parodie Milionerow? Mam juz nawet pomysl!)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

Oto nowy odcinek kabaretu. Sparodiowana walka Team Z vs Cell. Oto część 1 z niewiadomo ilu:

Komentator 1 : Witamy na nowym turnieju, zatwierdzonym przez naszego prezydenta. Dzis prezentujemy wam walke Cell vs Drużyna Zet.

Komentator2: Na arenie stoi zielonoskóry organizator (nie mylić z onanizator) turnieju... CEEEEELL! Całą arenę otacza zaś Drużyna Z, na przedzie stoi ich najsilniejszy wojownik... GOOOKUUU!

Herkules : nie zapominajcie ! o najsilniejszym człowieku na świecie ! . (Krzyczy Herkules po czym zeskakuje stylowo z helikopteru na ziemie)

Wiatr zwiewa Herculesa, który wylądował w pobliskim zbiorniku szamba. Pysk Herculesa wyłania się na chwilę ponad taflę płynnego gówna - Nic mi nie jest! - zapewnia nasz Mistrz.

Krillan wskazuje palcem na herkulesa i mówi - Patrzcie to żyje ! - patrząc na niego z niesmakiem. Po chwili Mistrz rzuca w krillana szambem, który jest wyraźnie obużony

- AAAAA! KUPA! - krzyczy przerażony Krillan, biegając we wszystkie strony jak dziki osioł. Nagle odzywa się wysoki dziewczęcy głoś - Koniec! Trza walczyć! - to Cell zdegustowany zachowaniech uczestników, przypomina po co tu są.

- A łyżeczka na to, nie możliwe - odpowiada pewien siebie F.Trunks, który najwidoczniej jest pewien swego. Po chwili namysłu siada na ziemi po czym wyjmuje flamaster i zaczyna rysować plan.

Do F. Trunksa podchodzi Abdul Wisimulacha (który wziął się nie wiadomo skąd), który jest z pochodzenia egipcjanem - Ja bym to bardziej z profilu - odezwał. Trunks skomentował to długim, głośnym pierdnięciem i rysował dalej flamastrem po piachu.

Cell wystawiając ręke wypuscił różowy promien i zabił Abdula. -To skandal !, ja chce walczyć - rzekł czarno włosy mężczyzna zwany Vegetą

- Pierwsze to chcieć, drugie to móc Vegeta - powiedział Piccolo, nawiązując do kolosalnych przerostów prostaty u naszego dumnego saiyana. Cell totalnie zbulwersowany krzyczy - Koniec tych głupich głupot! Koniec dyskusji! Wybierzcie kto pierwszy walczy!

-Dobra jełopy, gramy w papier kamien nozyce - rzekł Gohan, po czym ustwaił się w pozycji do gry. -Raz, Dwa, TRZY !- wszyscy wyciągneli ręce przed siebie.

Niestety wszyscy pokazali kamień. Tylko Goku cwaniak pokazał petardę (środkowy palec) - Ha! Wygrałem! Inteligencja zawsze była moją mocną stroną! Drużyna zet - 0_0'

Wszyscy będąc zaskoczeni, pozostawili wolne pole swojemu liderowi, który co 5 min poprawiał grzywke. -Cel ! żulu, czas spóścić wode ! - rzekł donośnym głosem Goku, który już wszedł na "mate"

-Hahaha! Hehehe! Hihihi! - zaśmiał się durnowato Cell - zginiesz Goku! Jak cię pokonam, to opanuje cały świat, reszta to leszcze! Hahaha! Założę sieć burdeli na kółkach! Będę bogaty! Hahaha! Hehehe! Hihihi! - ponownie zaśmiał się durnowato.

-Tak ! zgadzam się ! - mówi jeden z komentatorów , który po chwili padł martwy. Goku strojąc inteligentny wyraz twarzy ruszył do ataku. Goku szybko poleciał w strone Cella, lecz w ostatniej chwili, gdy chciał wyprowadzić cios, poślizgnął się na skórce od banana i wyjechał poza mate

Team Z - -_-'
- eeee... No więc chyba przegrał.... Kto następny? - Powiedizał lekko zdziwiony Cell.
-Kruca fux - burknął obrażony Kakarotto - niewiele brakowało a bym wygrał.

Nagle z Poza drużyny Z ! Pojawia się upieprzony szambem HERCULES !. Który wbiega na mate i udeza głową cella. - hahaha !, poczuj tą siłe jeszcze nikt nie przeżył po tym udeżeniu - mówił zafasynowany sobą Mr.Satan

- Ale od ciebie yebie! Won! - zaskrzeczał Cell i kopnął Herculesa w brudną dupę.
- Hercules znowu błysnął! - zaryczał Mistrz w locie.

BH, poprawione.
Ostatnio zmieniony sob lip 07, 2007 1:38 pm przez Acer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Dobra jełopy, gramy w papier kamien nozyce - rzekł Gohan, po czym ustwaił się w pozycji do gry. -Raz, Dwa, TRZY !- wszyscy wyciągneli ręce przed siebie.
A , te wspomnienia

BTW dobre z tym mottem z bananem , nalezalo sie KKRTowi :lol:

Moge tez zrobic smieszna wersja jakies sceny walki z DB?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mark
SSJ 2

Post autor: Mark »

Ludzie kiedy następny odcinek bo są zbyt rzadko weźcie coś zróbcie
ODPOWIEDZ