Pokemon Red

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

Musisz przejsc przez jaskine digletów jak wyjdziesz to ici w dół i pytaj sie ludzi ktos ci da.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Wypowiem się na temat wszystkich gier w które grałem:

:arrow: Yellow - bardzo fajna gierka, kiedyś Pikachu przeszkadzał lecz później był całkiem zabawny xD gre przeszedłem całą ;]

:arrow: Red - doszedłem do Ligi, dalej jednak nie grałem - powodem były za słabe poki i brak czasu (i ochoty) na ich trenowanie

:arrow: Blue - to samo co Red, więc szybko mi sie znudziły

:arrow: Crystal - najlepsza z wszytkich gier pokemon! Przeszedłem całą, kilka razy miałem dwa poki na 100 lv (Feraligatr i Pidgeot). Crystal rox

:arrow: Gold i Silver - nie grałem długo

:arrow: Emerald - nie chciało mi się w to zagrać. Raz chyba włączyłem i wstukałem kody na najlepsze legendy w trawce. Potem łapałem na Master Balle XD fajna zabawa

:arrow: Ruby - grałem, byłem przy piątym stadionie niestety zmienialem system i save przepadł. Później od początku grać się nie chciało

:arrow: Fire Red - przy lidze poki za słabe były, to samo co przy zwykłych Red'ach
Obrazek
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Mam Kolejny Problem xD Złapałem Abre I Przemienił Się w Kadabre A Pisze Mi że Kadabra Zamienia SIę W Alakazama Za Pomocą Wymienay O Co Chodzi z Tą Wymianą ??
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

AnimKing pisze:Mam Kolejny Problem. Złapałem Abre I Przemienił Się w Kadabre A Pisze Mi że Kadabra Zamienia SIę W Alakazama Za Pomocą Wymienay O Co Chodzi z Tą Wymianą ??
1.Nie slyszales nigdy o wymianie pokemonow? Od kiedy grasz w pokemona?
2.Proste , idz do pokecentrum , porozmawiaj z lekarka (?) obok i polacz sie z kolega , niech ci wysle Kadabre i masz Alakazama , innej metody nie ma (poza kodami)
Robert pisze: :arrow: Yellow - bardzo fajna gierka, kiedyś Pikachu przeszkadzał lecz później był całkiem zabawny. Gre przeszedłem całą
Ja traktuje Pikachu tak samo jak Kakarotta wiec wiecie co to oznacza :twisted:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:1.Nie slyszales nigdy o wymianie pokemonow? Od kiedy grasz w pokemona?
2.Proste , idz do pokecentrum , porozmawiaj z lekarka (?) obok i polacz sie z kolega , niech ci wysle Kadabre i masz Alakazama , innej metody nie ma (poza kodami)
1.W Pokemony Gram Od Hmmm 4 Dni Albo Więcej.
2.A Można Się Jakoś Połączyć Przez Emulator ??
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

AnimKing pisze:
BH Daimaouji pisze:1.Nie slyszales nigdy o wymianie pokemonow? Od kiedy grasz w pokemona?
1.W Pokemony Gram Od Hmmm 4 Dni Albo Więcej.
2.A Można Się Jakoś Połączyć Przez Emulator ??
1.Widze
2.
a)Jest taka metoda ale jej nie probowalem jeszcze
b)Jest taki emulator DGB_Dual ktory to umozliwia

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Mam Kolejny Problem Ale z FireRed :P

Kiedy Pikachu Ewoluuje W Raichu ?? Na 16 Lvl ??
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

Ewoluje za pomocą kamienia(już nie pamiętam jak to był kamien)ale kupisz go w dużym markecie przy 4 odznace
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

adrian pisze:Ewoluje za pomocą kamienia(już nie pamiętam jak to był kamien)ale kupisz go w dużym markecie przy 4 odznace
Ten Kamień Jest w Celadon City Czy Jakoś Tak.

Thx
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

adrian pisze:Ewoluje za pomocą kamienia(już nie pamiętam jak to był kamien)
To jest Kamien gromu/Piorunowy kamien (Thunder stone) sluzy tez do ewolucji Eeviego w Jolteon/Blitza

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ