Znaki Zodiaku i Wasze Charaktery

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Znaki Zodiaku i Wasze Charaktery

Post autor: Kris »

LOOL Juz tak mi sie nudzi że niemam co wymyślać więc podajecie yu znaki zpod ktorych sie urodziliście i wasze charaktery czyli jak sie zachowujecie

Znak Zodiaku: Panna-Virgo

Charakter: Czasem zbyt nerwowy i pobudzony . Za dużo gadam , nielubie ciszy :D .Troche pobudzony. Ale w wiekszości jestem miły i spokojny ogółem jestem dziwny xD ........
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Znak - Strzelec
Charakter - Dobry , ale nie az tak :twisted:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Byk
Agresywny, ale uczuciowy. Dużo gadam, a potem myśle o każdym słowie, czy nikogo nie uraziłem
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

Panna

lubie przypały robci,dobrze sie bawici,niespokojny,.........(i niewiem co dalej napisaci)
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Skorpion.

sam nie wiem, na pewno nerwowy, chyba miły i to na tyle, nie lubie siebie opisywać.
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Wodnik

Charakter:Pobudzony<dowcipny (tak mi mówią :P) jak trzeba to uczuciowy i romantyczny i wybuchowy oraz niespokojny i duzo gadam
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Bliźnięta ;]

Charakter: spokojny, ale do czasu, a jak sie zdenerwuje to lepiej nie wchodzić mi w droge :twisted: odważny, i czasami zbyt pewny siebie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Znak zodiaku: Wodnik
Charakter: Raczej dobry, staram się pomagać innym, ale do czasu.
Inne: Lubię się śmiać, ze wszystkiego, ze szczęścia i nieszczęścia, z bólu i rozkoszy - ze wszystkiego. Jak to mój brat powiedział: "Ale ty jesteś dziwny, normalnie wszystko masz gdzieś...". W sumie prawda, nie wie jednak, jaki jestem uczuciowy i co byłbym w stanie zrobić, gdyby wymagała tego sytuacja - skąd mógłby wiedzieć.
Lubie WSZYSTKO, każdy rodzaj muzyki, każdy sport, każdą gre, każdy przedmiot w szkole, prawie każdy posiłek(kilka wyjątków, no), prawie każdą osobe(chyba nie lubie tylko jednej osoby na całym świecie!).
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Znak zodiaku : Bliźnięta
Charakter : 98% evil . Jestem agresywny , według mojej mamy pyskaty :P , lubię wyzywać z kolegów a szczegulnie koleżanki a potem gdy widze że ich uraziłem śmieję się jeszcze z tego bardziej , lubię szarpać się z dyrektorką , bić się , znęcać nad słabszymy . Nie którzy zapytają dlaczego tylko dałem 98% evil :?: Ja odpowiem że nie biję aż do połamania kości (raz w mojej karierze udało mi się tylko rozwalić nos koledze) i nie kradnę (jak 5 osób z mojej klasy)
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

skibix pisze:Znak zodiaku : Bliźnięta
Charakter : 98% evil . Jestem agresywny , według mojej mamy pyskaty :P , lubię wyzywać z kolegów a szczegulnie koleżanki a potem gdy widze że ich uraziłem śmieję się jeszcze z tego bardziej , lubię szarpać się z dyrektorką , bić się , znęcać nad słabszymy . Nie którzy zapytają dlaczego tylko dałem 98% evil :?: Ja odpowiem że nie biję aż do połamania kości (raz w mojej karierze udało mi się tylko rozwalić nos koledze) i nie kradnę (jak 5 osób z mojej klasy)
Ta Inteligentne do granic mozliwości ..... Dlamnie to jest chore ze smiejesz sie komus"w oczy" jak widzisz że przez ciebie ktoś cierpi , bić sie kij sam komus wystawilem reke.... a reszta to juz dziwne
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kris pisze:
Maciek pisze:Znak zodiaku : Bliźnięta
Ta Inteligentne do granic mozliwości ..... Dlamnie to jest chore ze smiejesz sie komus "w oczy" jak widzisz że przez ciebie ktoś cierpi , bić sie kij sam komus wystawilem reke.... a reszta to juz dziwne
Heh i kto to mowi :|

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

BH Daimaouji pisze:
Kris pisze:
Maciek pisze:Znak zodiaku : Bliźnięta
Ta Inteligentne do granic mozliwości ..... Dlamnie to jest chore ze smiejesz sie komus "w oczy" jak widzisz że przez ciebie ktoś cierpi , bić sie kij sam komus wystawilem reke.... a reszta to juz dziwne
Ale Oco ci chodzi ?
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kris pisze:
BH Daimaouji pisze:
Kris pisze: Ta Inteligentne do granic mozliwości ..... Dlamnie to jest chore ze smiejesz sie komus "w oczy" jak widzisz że przez ciebie ktoś cierpi , bić sie kij sam komus wystawilem reke.... a reszta to juz dziwne
Ale Oco ci chodzi ?
No o tobie i Bartku , tez przez was jestem (no bylem) smutny a mowisz ze on sie zle zachowuje :?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Pewnie o to że sam śmiejesz się z BH, choć on cierpi :razz: Oczywiście nie staje po żadnej stronie
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ja tez nie staje po twojej stronie jak Maciek sie z ciebie nabija

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ