Według mnie Dende ponieważ odgrywał większą role w Db nie to co Wszechmogący co on takiego zrobił ważnego w DB ?? Tylko To że zrobił Jako Pierwszy Ziemskie Smocze kule i to wszystko
Wszechmogący czy Dende
Moderator: Moderatorzy
Wszechmogący czy Dende
Jak myślicie który z nich jest lub był lepszym Wszechmogącym ??
Według mnie Dende ponieważ odgrywał większą role w Db nie to co Wszechmogący co on takiego zrobił ważnego w DB ?? Tylko To że zrobił Jako Pierwszy Ziemskie Smocze kule i to wszystko
Gdyby nie Wszechmogący to Piccolo umarłby podczas walki z Cellem. Vegeta i reszta też byli wtedy za słabi więc pewnie też by zginęli. Gdyby nie Wszechmogący i ożyłby Goku po walce z Raditzem. Wtedy Vegeta i Nappa zabiliby Yamche i reszte. Mój głos do Wszechmogącego!Beniu pisze:No nie wiem czy Dende odgrywał większą role...Gdyby nie Wszechmogący, Goku przegrałby z Piccolo jr. i by nie było DBZ

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmm obaj "zieloni bogowie" Ziemii DB , wybieram Wszechmogacego , gdyz dodalem go do swojej gry raz , a Dende'ego jeszcze nigdy
BTW najwazniejsze to jest to , ze gdyby nie bylo Wszechmogacego to
Nie bylo by Piccolo jr (Radim przybywa , niszczy planete , KKRT i reszta gina , choc o ile , oni cos by wymyslili)
Nie bylo by Piccolo Daimaou (Brak Piccolo jr = opis na gorze)
Nie bylo by Smoczych kul (Co oznacza brak serii , o ile by zmienili nazwe serii na cos innego)
BTW najwazniejsze to jest to , ze gdyby nie bylo Wszechmogacego to
Nie bylo by Piccolo jr (Radim przybywa , niszczy planete , KKRT i reszta gina , choc o ile , oni cos by wymyslili)
Nie bylo by Piccolo Daimaou (Brak Piccolo jr = opis na gorze)
Nie bylo by Smoczych kul (Co oznacza brak serii , o ile by zmienili nazwe serii na cos innego)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bo Piccolo Daimaou to jego "zly brat blizniak" lub "mroczna czesc" , zreszta podobnie jak Thales z Kakarottem=>Vegeta<= pisze:Stary Wszechmogący był o niebo lepszy,bo kojarzył mi się z Piccolo Daimao
![]()
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019