Ulubione Anime z gatunku piłka nożna
Moderator: Moderatorzy
Ulubione Anime z gatunku piłka nożna
Captain Tsubasa - chyba najbardziej znane z piłkarskich Anime
Aoki Densetsu Shoot! - historia, która inaczej niż Tsubasa nie opowiada tylko o piłce
Hungry Heart Wild Striker - nie znam, ale ponoć dobre
Galactic Football - anime, które leci na Jetix
Moje głosy do Aoki bo to uwielbiam i GF bo ostatnio oglądam xD
Aoki Densetsu Shoot! - historia, która inaczej niż Tsubasa nie opowiada tylko o piłce
Hungry Heart Wild Striker - nie znam, ale ponoć dobre
Galactic Football - anime, które leci na Jetix
Moje głosy do Aoki bo to uwielbiam i GF bo ostatnio oglądam xD

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Captain Tsubasa i Aoki Densetsu Shoot! bo te anime znam
2.Robert! Galactic Football to nie anime , to imitacja anime , ale to nie jest anime!
2.Robert! Galactic Football to nie anime , to imitacja anime , ale to nie jest anime!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jak chcesz , i tak ja tez traktuje Witch/Odlotowe Agentki i Marcina Tajemniczego jako Anime (liczac tez te Robo malpy ktore przypominaja graficznie te stare seriale z lat 70)bobercik pisze:Ale zalicza się do animepodobnych I jest o piłce nożnej.Bartek pisze:2.Robert! Galactic Football to nie anime , to imitacja anime , ale to nie jest anime!
skończcie ten offtop.
Dragon Fist
Ostatnio zmieniony czw paź 19, 2006 7:59 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Przeciesz gadamy czy dane anime można zaliczyć do ankiety. To nie offtop DF. A poza tym czy znacie jeszcze jakieś Anime z piłką nożną?skończcie ten offtop.
Dragon Fist
To jest offtop.
Jeżeli chcecie prowadzić dyskusję na temat przynależności do Anime to załóżcie taki temat ...
DF
Ostatnio zmieniony czw paź 19, 2006 8:21 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
No Robert ma racje , i nie potrzebnie znowu odpisales sie do mojego i pisze te @#$% napis znowu , ech jak ja nie lubie tego stylu forum , kogo obchdozi to kto edytuje post skoro sie podpisze?Tomek pisze:skończcie ten offtop.
Poszukuje ale nie moge nic znalesc , czy anime gdzie Pilka nozna jest jedna ze sportow ktore graja postacie sie liczy?Robert pisze:A poza tym czy znacie jeszcze jakieś Anime z piłką nożną?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ja powiem tak oglądałem wszystkie wymienione anime o piłce nożnej i tak : 
Captain tsubasa: dobre anime ale brakuje miłosci , kazdy lubi te anime bo jest najpopularniejsze
Hungry Heart Wild Striker: polecam wszystkim mało znane anime (jestem zarejestrowany na forum tsubasa.pl i wszyscy tam kochali tsubasę dopoki nie pokazało sie anime HHWS gdy fani tsubasy obejzeli to anime mało sie nie posikali ze szczęścia
)
Ads: dobre anime ale stare
Galactik Footboll : najgorsze anime jakie oglądałem
Polecam wszystkim HHWS jesli wam na początku nie spodoba to i tak oglądajcie
najwazniejszy jest koniec jak... nie nie powiem 
Musicie to zobaczyć

I jeszcze myslicie se ze jestem nowy to sie nie znam na anime
a to nie prawda
Znacie Tsubase i myslicie ze to jest dobre
w cale nie obudzcie sie i zacznijcie sciągac HHWS :p :p :p
Captain tsubasa: dobre anime ale brakuje miłosci , kazdy lubi te anime bo jest najpopularniejsze
Hungry Heart Wild Striker: polecam wszystkim mało znane anime (jestem zarejestrowany na forum tsubasa.pl i wszyscy tam kochali tsubasę dopoki nie pokazało sie anime HHWS gdy fani tsubasy obejzeli to anime mało sie nie posikali ze szczęścia
Ads: dobre anime ale stare
Galactik Footboll : najgorsze anime jakie oglądałem
Polecam wszystkim HHWS jesli wam na początku nie spodoba to i tak oglądajcie
Musicie to zobaczyć
I jeszcze myslicie se ze jestem nowy to sie nie znam na anime
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.No bo to nie Anime! (jeszcze zle napisales , poprawilem)bunio11 pisze:Galactik Football : najgorsze anime jakie oglądałem
Znacie Tsubase i myslicie ze to jest dobrew cale nie obudzcie sie i zacznijcie sciągac HHWS
2.Ja znam Cubase/Tsubase od gry na pegazusa (ktora zreszta sam sobie kupilem) , o anime dowiedzialem sie potem (z polonii 1 rzecz jasna)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Glosuje na Galactic Football. Choc ogladalem pare odcinkow. Reszty nie znam chyba badz nie kojarze. Kiedys lecialo fajne anime chyba na polskim RTL2 o pilkarzach ale nie pamietam nazwy ;/. Byla fajna fabula i nie bylo kosmicznych efektow. Kiedys jak mi sie przypominaja dawne czasy, lecialo kilka fajnych anime ktorych nazw nie pamietam... jesli ktos pamieta to gg lub pw plz.

I'll become The King of Pirates!
Captain Tsubasa - poprostu Anime, które mi się nigdy nie znudzi i na dodatek robią nową serię Captain Tsubasa Road To 2006, w którym Tsubasa będzie miał ponad 22 lata (tak słyszałem)
Aoki - Aoki graficznie nie imponuje, ale przecież to stare anime, ale jednak imponuje
Aoki - Aoki graficznie nie imponuje, ale przecież to stare anime, ale jednak imponuje

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >