Groku pisze:eee... dlazcego nie ma herkiego ?? a jak dla mnie najslabszym wojownikiem w histori był uczeń herkólesa którego pokonał bodajrze Tronk albo Goten na wielkim turnieju sztuk walki młodzików
Czytanie Bh kuleje ??
1.Tao Pai Pai
2.Genialny Żółw
3.Chaozu
4.Yamcha
5.Pan
6.Krillan
7. Ten -Shin
8.Goten
9.Trunks (z DB GT)
Mój ranking. Pan raczej przeszkadzała Goku niż pomagała.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
brolly ssj pisze:NAJSŁABSZY W HISTORI DRAGON BALA BYŁ HERKULES!!!!!!!!
Polemizował bym. Jeśli chodzi o te ważniejsze postacie to moge się zgodzić. Ale w historii z tych troszke mniej ważnych i słabszych troszke byli ludzie(mało ważni, potem nawet Genial był słabszy ale z racji wieku, słby był farmer, którego ubił Raditz. Bardzo ważna postać dzięki niej poznaliśmy charakter Raditza Sądze, żę RAditz przegrał by z Herkulesem, ale szanse były by bardzo podobne.
Genialny Żółw pokonał by Herkulesa jednym palcem !!!
pp3088 pisze:Patrze na ankiete i oczom nie wierze. Goten słabszy od Herkulesa, Trunks słabszy także. Jak można pominąć Herkulesa.
E nikt nie oddal glosow na Tronka i Songotena (o ile ci chdozi ze Herkules jest slabszy od ich dwoch) a co do pominiecia Herkulesa , to pytania daj do Krzyska , o ile ma w sobie Kakarotta i twierdzi ze Herkules to wielki bohater!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Oczywiście odpowiadam na pytanie w następujący sposób :
Nie umieściłem tu Herculesa (Mr.Satana) ponieważ wg. moich założeń ankieta miała na celu wyłonić najsłabszego ''WOJOWNIKA'' w historii DB ,a Herculesa nie zaliczam do wojowników .Dlatego zaznaczyłem Yamchę .Zaznaczam też ,że jak jest podane w nawiasie to chodzi o Trunks'a z DB GT ,czyli straszego ciotę .
OK dzieki za informacje Krzysiek , ale czemu tu nie ma Gohana z konca DBZ i poczatka DBGT? Przeciez ten kujon tez byl ciota (choc pod koniec DBGT wygladal jak Mystic Gohan , za to lubie DBGT a inni mysla ze od DBGT Gohan to kujon! Przeciez w mandze on skonczyl jako kujon! Wiec to wina pana Akiry)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli