Turniej Dragon Balla
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Czemu ta tablica jest taka zamazana? Czybys zle ja skanowal? 
Update
Ho ho ho Vegeta vs Kakarotto? Bedzie walka , biedny Kakarotto , pewnie wszyscy zaglosuja na Vegete niz na te scierwo
Oto moje hipotezy wynikow tych walk
Son Gohan - Król Vegeta - Krol Vegeta , Gohan nigdy nie zaatakuje swojego krola

Kid Buu - Bardock - Bardock , sam pokonalem Kid Buu jako Bardock w BT , ponadto (pan) Bardock to moja ulubiona postac
Yamcha - (Present) Trunks - ???
Fat Buu - Zarbon - ???
Suu Shenron - C-18 - Suu Shenron , C 18 jest zbyt slaba aby pokonac Suu Shenrona
Bido - Super 17 - Nie wiem , lubie ubydwu
Vegeta - Kakarotto - Vegeta , dlaczego? Podalem na gorze
Freeza - Tapion/Hildegard - Freeza nie ma sans z jednym z nich , jest za slaby
Update
Ho ho ho Vegeta vs Kakarotto? Bedzie walka , biedny Kakarotto , pewnie wszyscy zaglosuja na Vegete niz na te scierwo
Oto moje hipotezy wynikow tych walk
Son Gohan - Król Vegeta - Krol Vegeta , Gohan nigdy nie zaatakuje swojego krola
Kid Buu - Bardock - Bardock , sam pokonalem Kid Buu jako Bardock w BT , ponadto (pan) Bardock to moja ulubiona postac
Yamcha - (Present) Trunks - ???
Fat Buu - Zarbon - ???
Suu Shenron - C-18 - Suu Shenron , C 18 jest zbyt slaba aby pokonac Suu Shenrona
Bido - Super 17 - Nie wiem , lubie ubydwu
Vegeta - Kakarotto - Vegeta , dlaczego? Podalem na gorze
Freeza - Tapion/Hildegard - Freeza nie ma sans z jednym z nich , jest za slaby
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
BH, tego nie zrobił Bobercik, a ja
Byłem ciekawy jak wygląda, gdy się wrzuci na forum. A czemu jest zamazana? Wcale nie przez skanowanie, to 100 % Photoshop, a ta "plamka" jest specialnie ^^ Po prostu zostało to zniszczone "czymś" (wygląda jakby ktoś wylał kawe). Także boki są poszarpane, lecz nie powiem, by wyszło to ładnie.
Tak czy inaczej widać tu, że trzeba stoczyć jeszcze z 30 walk, jeśli się nie pomyliłem...
NO I OCZYWIŚCIE - POMYLIŁEM SIĘ ^^' Muszę zrobić jeszcze raz, bo ten system jest bez sensu...
EDIT
Ok, dobra wersja

Tak czy inaczej widać tu, że trzeba stoczyć jeszcze z 30 walk, jeśli się nie pomyliłem...
NO I OCZYWIŚCIE - POMYLIŁEM SIĘ ^^' Muszę zrobić jeszcze raz, bo ten system jest bez sensu...
EDIT
Ok, dobra wersja

Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nom , jakoś nuda bez ankiety , BTW nie "Vegeta no Chi Chi" tylko "Vegeta Ou" BTW i tak znam wynik 
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Krol Vegeta bo:
-Jest krolem
-Jego syn i wnuk to moi idole
-Gohan pod koniec DBZ jest kujonem (koniec DBGT go nie uratuje)
-Jest z krolewskiego rodu , nie jak Gohan (choc moze Gohan JEST ksieciem , skoro to syn Chi Chi , corki krola)
-Jest krolem
-Jego syn i wnuk to moi idole
-Gohan pod koniec DBZ jest kujonem (koniec DBGT go nie uratuje)
-Jest z krolewskiego rodu , nie jak Gohan (choc moze Gohan JEST ksieciem , skoro to syn Chi Chi , corki krola)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
OK kiedy kolejna walka , chcialbym glosowac zanim zacznie sie "akcja" "banowanie biednego Bartusia"
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta miales racje , mialem na mysli , "Banowanie tego wielkiego smiecia plisa ktory obraza uzytkownikow forum"plis pisze:Chciales napisac banowanie durnego spamera bYhY tak mi sie zdaje
Mialem cie ignorowac , ale ten txt ktory dales byl baaaaaaaaaaaaaaaaardzo glupi
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta , wiem , masz racje , Goku ssj2 i Vegeta ssj2 sa tego najlepszym dowodemMyslalem ze spamerzy to smiecie a nie uzytkownicy
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019