Kim sa Super Sajanowie??

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Kim sa SSJ?

Demonami kosmosu
14
58%
Odpowiedziami na placze
5
21%
Nie wiem
5
21%

Liczba głosów: 24

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kim sa Super Sajanowie??

Post autor: BH Daimaouji »

Nie dawno grałem w BT i uslyszlem najglupszy txt , Kakarotto powiedzial ze jest odpowiedzia na placze i mowil ze on jest Super Sajanem!

Heh Super Sajanowie/Saiyanie to nie sa odpowiedzi na placze! TO sa zrodla placzu (widzac u Broliego) a wy co o tym myslicie? Obroncy czy zli???

Ehem dawajcie odpowiedzi prosze

Update

Dobra kto "poprawil" nazwe sajanow i w dodatku zle? To nie "Sayianie" tylko Saiyanie jakby co :|
Ostatnio zmieniony pt lut 23, 2007 4:45 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 3 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Ja mysle ze sa odpowiedziami na placze, przynajmniej ci, ktorzy mieszkali na Ziemii, w koncu Broly byl odmiencem. Cytuje txt z angielskiej werji DB, odcinka 96: "I am the hope of the universe! My name is Goku, the Super Saiyan!!!" To mowi Goku do Freezy rowniez w grze Budokai 3, wiec skoro sam tak o sobie twierdzi, to tak bedzie, w koncu to on zawsze ratwal wszechswiat... Broly to dla mnie inna historia, taki odmieniec, wybryk, pomylka- aczkolwiek bardzo lubie jego postac, jest wyjtkowo ciekawa w swej prostocie i daje duza mozliwosc kontemplacji...
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Dokładnie tak jak mówisz Dragon Fist .Goku był odpowiedzią na zło ,a Broly to już inna bajka (twór filmowy ).
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dragon Fist pisze:Broly to dla mnie inna historia, taki odmieniec, wybryk, pomylka
To Dobry Kakarotto byl wybrykiem! :evil: a sie nie zgadzam z toba Dragon Fist gadasz jakies glupoty , gdyby prawdziwy Kakarotto zmienil sie w SSJ i pokonal Freeze , nie zrobil by tego w imieniu ofiar ktorych zabili (obie strony) , zrobil by zeby zabic tego "smiecia" i rzadzisz wszechswiatem!

BTW to jest dobry Kakarotto! On nic nie wie o prawdziwych super sajanach!

BTW Warcajac do Vegety , to on sam powiedzial ze aby zmienic sie w SSJ nie trzeba miec calkowicie czystego (dobrego) serca wystarczy serce czyste zla! I przed walka to nawet w LoK2 powiedzial , ze ON tylko ma ten zaszczyt zabic Kakarotta! To hcyabn ie jest txt obroncy wszechswiata
Ostatnio zmieniony śr gru 21, 2005 1:45 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Kakarotto wybrykiem ??Ło rzesz ty jak możesz go nazywać Kakarottem ,on nazywa się Goku i rządzi .Tylko przypadek sprawił ,że walnął się w łeb i zapomniał ,że jest zły .Hmm to brzmi idiotycznie ,ale taka jest prawda .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:Kakarotto wybrykiem ??Ło rzesz ty jak możesz go nazywać Kakarottem ,on nazywa się Goku i rządzi .Tylko przypadek sprawił ,że walnął się w łeb i zapomniał ,że jest zły .Hmm to brzmi idiotycznie ,ale taka jest prawda .
Nie bede go nazywal Goku (aka Go) wole go nazywac Dobry Kakarotto bo wszak Dobry Kakarotto = Go :)

ON rzadzi? Ta to Vegeta bardziej jest lepszy od tego "wiesniaka" jak Dobry Kakarotto smial powiedziec do wlasnego ksiecia ze wyrzutek moze przescignac Elita jesli bedzie duzo trenowal?

Dobra koniec Offtopicowania , wracamy do tematu :)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Jak dlamnie to są to demony kosmosu (nielicząc tych na ziemi)
Proste przykłady:
1. Wybili rase tsufuli
2. Podbijali kolejne planety i je sprzedawali
3. Nieznali litości
4. Niszczyli wszystkich którzy stawali im na drodze (jeśli mogli dać tremu komuś rade)
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Hej Bartek ty mowisz o Sajanach czy o Super Sajanach? Czy dales ich przyklad przed ich zamiana w SSJ? BTW zawsze podoba mi sie twoj mroczny charakter :D

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Ups zonk, niedoczytałem że chodzi o Super Sajanów :D Ale przecież podczas przemiany charakter sie niezmienia, więc jak są źli przed przemianą to źli pozostaną po przemianie
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Bart pisze:Ale przecież podczas przemiany charakter sie niezmienia, więc jak są źli przed przemianą to źli pozostaną po przemianie
Doslownie.....BARDZIEJ zli , bo wg mnei rosnie ich ego i temu sa tak pewni siebie

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Goku po przemianach w ssj coraz wyższe stawał się coraz bardziej poważny wg. mnie na ssj 2 nie był już takim przygłupem jak w zwykłej postaci .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Np. Goku SSJ4 był już bardzo inteligentny i pomysłowy- odnosiłem też dziwne wrażenie, jakoby przybywało mu brakującej wiedzy, nie było już głupich txt, jak np. "Bo ryby siusiają..."
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dragon Fist pisze:Np. Goku SSJ4 był już bardzo inteligentny i pomysłowy- odnosiłem też dziwne wrażenie, jakoby przybywało mu brakującej wiedzy.
ta w FB nie jest juz taka dobra osoba jaka byl wczesniej nawet w BT zmaiast txtu "jestes bardzo silny!" mowi "TY szkodniku!" czy jakos tak , "boje" sie co by bylo gdyby prawdziwy Kakarotto byl ssj4!

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

ja tam lubię prawie wszystkich z db ale coś powiem ogólnie to vegeta też przeszedł na strone dobra i tylko nienawidził goku
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

kakarotto po zmianie w SSJ stwał sie bardziej pewny siebie trochę przypominał vegete
Obrazek
ODPOWIEDZ