Sprawa tajemniczych telefonów!

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

Dobra, przyznać się kto mi robi kawały?
Dzwoni jakiś bęcwał- ja odbieram, i głuchy telefon. nie jest to napewno żaden ze znajomych bo się już pytałem, a mnie to powoli denerwuje. Nigdzie indziej jak tu nie dawałem więcej mojego numeru telefonu. Jeżeli to ktoś z forum to kto do mnie, do cholery dzwoni?

Dae, wiem, że mogę tu napisać tylko jedną wiadomość, ale zrozum! A nie będę przecież tworzył osobnego tematu
Ostatnio zmieniony czw lip 20, 2006 12:32 pm przez Keynan, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Gdybym ja zadzwonil do Krzyska bo bym nie robil zartow , BTW napewno to nie ja , ostanie osoby z ktorym rozmawialem przez telefon/komorke to byly Tomek , Maciek (Macix , blednie uznany za dziewczyne przez mojego "ojca") i Wego

Update

Dziwne , przed chwila zadzwonilem do Krzyska , ktos odebral , spytalem sie czy jest Krzysiek i telefon byl gluchy :|

Hmmmmmm teraz ktos sie zglosil pewnie jego mama , mowila ze za godzine przedzwoni , poczekam wiec , fajnie bedzie poznac Krzysia przez telefon

No juz z nim rozmawialem i to nei byl on , hmmmm zachowuje sie doparwdy jak Kakarotto , nie byl an mnei zly , mam nadzieje ze to byl jego zart
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Tak to jest jak sie podaje nr Telefonu komorkowego na publicznych forach :)
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Michal pisze:Tak to jest jak sie podaje nr Telefonu komorkowego na publicznych forach :)
Zapomnailes dodac , numeru domowego Michal , bo to byl nuemr domowy nie komorkowy

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Re: Kontakty

Post autor: Maciej »

dae pisze:
W tym temacie każdy użytkownik może napisać tylko jedną wiadomość :!: Wszystkie pozostałe będą kasowane.
No, więc reszta użytkowników troche się zapędziła... :razz:
Fight.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: Kontakty

Maciek pisze:
Piotrek pisze:W tym temacie każdy użytkownik może napisać tylko jedną wiadomość :!: Wszystkie pozostałe będą kasowane.
No, więc reszta użytkowników troche się zapędziła... :P
No , ale ktos robil gluche telefony wiesz , ze to zle i trzeba to zglosic!

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Kenyan pisze:Dobra, przyznać się kto mi robi kawały?
Dzwoni jakiś bęcwał- ja odbieram, i głuchy telefon. nie jest to napewno żaden ze znajomych bo się już pytałem, a mnie to powoli denerwuje. Nigdzie indziej jak tu nie dawałem więcej mojego numeru telefonu. Jeżeli to ktoś z forum to kto do mnie, do cholery dzwoni?

Dae, wiem, że mogę tu napisać tylko jedną wiadomość, ale zrozum! A nie będę przecież tworzył osobnego tematu
Ta sprawa może być naprawde poważna, więc założyłem osobny temat. Niestety nie moge Ci pomóc, mam za to nadzieje, że szybko się to wyjaśni!

BTW. A może jakiś uczeń sobie z Ciebie "jaja" robi? Pomyślałeś o tym?
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Piotrek pisze:BTW. A może jakiś uczeń sobie z Ciebie "jaja" robi? Pomyślałeś o tym?
Ta mozliwe , ja chetnie byl zrobil jaja z swojego nauczyciela ktorego nie lubie (bez obrazy na ciebie Jacek)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

Już z nim rozmawiałem zawszystko przeprosił ;/
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Macie nauczkę, że nie podaje się takich informacji na publicznym forum. Zamykam.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Zablokowany