Duety w Capitanie Tsubasa
Moderator: Moderatorzy
Duety w Capitanie Tsubasa
Wolak kun chciał w przyszłości zrobić taki temat, lecz niestety
odszedł(na razie) ja osobiście się nie znam n CT więc proszę was o pomoc, ja opiszę tylko duet Tsubasa-Misaki, proszę pisać mi na PW czy chcecie opisać jakiś duet

Tsubasa Ozora - Taro Misaki
Pierwszoplanowy i najbardziej znany duet w Capitanie Tsubasa.
Poznali się gdy Misaki przyjechał do Nankatsu. Akcje tej dwójki często kończyły się bramkami dlatego nazwali Ich "Złotym Duetem". Gdy Misaki wyjechał do Francji gra drużyny Tsubasy nie wyglądała już tak dobrze.
Jednak znów spotkali się na Mistrzostwach Świata do lat 16. Także dzięki ich akcją Japonia zdobyła Mistrzostwo Świata.

jak co Wolak uzupełni
Pierwszoplanowy i najbardziej znany duet w Capitanie Tsubasa.
Poznali się gdy Misaki przyjechał do Nankatsu. Akcje tej dwójki często kończyły się bramkami dlatego nazwali Ich "Złotym Duetem". Gdy Misaki wyjechał do Francji gra drużyny Tsubasy nie wyglądała już tak dobrze.
Jednak znów spotkali się na Mistrzostwach Świata do lat 16. Także dzięki ich akcją Japonia zdobyła Mistrzostwo Świata.

jak co Wolak uzupełni

Jestem oczywiście i od razu parę uwag w punktach :
Tsubasa Ohzora * : )
Zdecydowanie numer jeden wsród wszytkich duetów z anime .Tsubasa i Misaki rozumieli się bez słów ,można by rzecz ,że zostali stworzeni by grać ze sobą .Potrafili oni wykonać ''twin shoot '' czyli bliźniaczy strzał ,ale niestety dla nich nigdy nie strzelili w ten sposób gola !!! Pierwszy taki strzał możemy zaobserwowować w finale MJ (Japonii ) ,gdzie Wakashimazu broni ich strzał bez trudu .Po mistrzostwach Misaki wyjeżdża do Francji i duet się rozstał .Spotkali się dopiero 3 lata później na MŚ do lat 13 ,gdzie po mimo upływu czasy nadal byli bajecznie zgrani i doprowadzili Japonię do tytułu MŚ do lat 13 .
Zdecydowanie numer jeden wsród wszytkich duetów z anime .Tsubasa i Misaki rozumieli się bez słów ,można by rzecz ,że zostali stworzeni by grać ze sobą .Potrafili oni wykonać ''twin shoot '' czyli bliźniaczy strzał ,ale niestety dla nich nigdy nie strzelili w ten sposób gola !!! Pierwszy taki strzał możemy zaobserwowować w finale MJ (Japonii ) ,gdzie Wakashimazu broni ich strzał bez trudu .Po mistrzostwach Misaki wyjeżdża do Francji i duet się rozstał .Spotkali się dopiero 3 lata później na MŚ do lat 13 ,gdzie po mimo upływu czasy nadal byli bajecznie zgrani i doprowadzili Japonię do tytułu MŚ do lat 13 .
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dziwne , romanizacja jego imienia i nazwiska to "Tsubasa Oozora" wiec nie wiem skad to "h" sie wzieloKrzysiek aka Kakarotto pisze:Jestem oczywiście i od razu parę uwag w punktach :
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem .Oto i odpowiedź w 4 punktach :BH Daimaouji pisze:Dziwne , romanizacja jego imienia i nazwiska to "Tsubasa Oozora" wiec nie wiem skad to "h" sie wzieloKrzysiek aka Kakarotto pisze:Jestem oczywiście i od razu parę uwag w punktach :
Tsubasa Ohzora * : )mozesz mi wytlumaczyc Krzyś kun? BTW Dajcie duet braci Tashibana
1.Takie ma nazwisko na koszulce w mandze i anime
2.Takie ma też nazwisko na swojej karcie zawodniczej
3.Tak się nazywa
4.Ja sobie nie wymyślam nazwisk tylko daję jak jest
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
OK dzieki , niewiedzialem bo Tsubasa juz nie leci od dawna w polsce a w grach sa tylko numery i jego japonskie imieWolak pisze:Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem .Oto i odpowiedź w 4 punktach :BH pisze:Dziwne , romanizacja jego imienia i nazwiska to "Tsubasa Oozora" wiec nie wiem skad to "h" sie wzieloKrzysiek aka Kakarotto pisze:Jestem oczywiście i od razu parę uwag w punktach :
Tsubasa Ohzora * : )mozesz mi wytlumaczyc Krzyś kun?
1.Takie ma nazwisko na koszulce w mandze i anime
2.Takie ma też nazwisko na swojej karcie zawodniczej
3.Tak się nazywa
4.Ja sobie nie wymyślam nazwisk tylko daję jak jest
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Drugi Duet To :

Masao i Kazuo Tashibana
Bracia Bliźniacy, którzy popisują się wspaniałą, a zarazem zapierającą dech w piersi akrobacją, którą wykorzystują na boisku. Ich popisowy strzał nazywa się "Trójkątnym Strzałem", który wymaga naprawdę "gimnastyki", jest on nie możliwy do obronienia
.

Masao i Kazuo Tashibana
Bracia Bliźniacy, którzy popisują się wspaniałą, a zarazem zapierającą dech w piersi akrobacją, którą wykorzystują na boisku. Ich popisowy strzał nazywa się "Trójkątnym Strzałem", który wymaga naprawdę "gimnastyki", jest on nie możliwy do obronienia

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >