Wspólny Fan Fick
Moderator: Moderatorzy
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No dla mnie mozesz (bylo by fajnie gdybysmy dalej to pisali) , ale to Robert/Bobercik ustala to , lepiej sie go spytaj poprzez jego numer GGKrox_SSJ2 pisze:pytalem sie BH
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Też bym Ast chciał to wiedzieć,ale może szanowny Krox nam powie oświeci nas swoją mądrością xDAstarot pisze:Krox_SSJ2 pisze:Ty masz tu guwno do gadania pytalem sie BH
Nie widze tu nigdzie pytania skierowanego do BH...
Wydaje mi sie, ze GokugetaSS6 nie gada gownem, choc moze w Twoim przypadku jest inaczej
Ech...Skad biora sie tacy ludzie
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A ty to co, lepszy?Astarot pisze:Ech...Skad biora sie tacy ludzie
To Bobercik jest bykiem?Nie spamujcie w temacie byka bo was zje!!!
Hmmmmmmmmm
Dobra postanowiłem kontynuować fanfika, napisze go potem, zapraszam do lektury i pisania
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
As you wishBarni pisze:Can't wait!
Odcinek 25 "Wojownicy z przyszłości"
2 dni po scaleniu z nieba widać tajemniczy obiekt, dziadku co to może być - powiedziała Pan z wymiaru Vegetto, nagle obiekt sie pojawił to była maszyna czasu a z niej przybyli - Gohan, Trunks, Videl, Pan oraz tajemnicza postać - siema wszystkim! - powiedział Kakarotto - ten głos - powiedział Gohan - ojcze nareście cie znowu widze! - powiedział to prawie we łzach w oczach - więcej Gohanów? Jak miło. Tymczasem w piekle - dobra Freeza wracaj na Ziemie powodzenia w nowym życiu - powiedział Enma do Freezy - dziękuje panu! - Tymczasem na Ziemii - Cholera więcej mocy! Kto to może być?! - powiedział Gen. Niebieski, wracając do naszych bohaterów - witaj ojcze oto Trunks.........- powiedział Gohan a Kakarotto mu przerwał - znam już Trunksa - hehe a oto moja żona Videl i córka Pan - powiedział Gohan zszokując Kakarotta - kolejna Pan?! Wow - powiedział a Gohan na to - Kolejna? To jest inna Pan? - Tak - powiedziała Pan z wymiaru Vegetto - część! - powiedziała Future Pan do Pan z wymiaru Vegetto, nagle tajemniczy głos powiedział - Gohan, czy mogę sie "przywitać" z twoim ojcem? - możesz, ale nie zabijaj go, bo poznasz mój gniew - powiedział Gohan troche wnierwiony - wychodzi tajemnicza postać, duży chłopak - witaj Goku Sonie!
Kim jest tajemniczy wojownik i co chce od Goku?
Cast
Masako Nozawa - Kakarotto, Future Gohan
Yuko Minaguchi - Future Pan, Future Videl, Pan
Hikaru Midorikawa - Wielki mężczyzna
Ryuusei Nakao - Freeza
Toshio Furukawa - Gen. Niebieski
Jouji Yanami - Narracja
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019