Skandal!!!

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Bliz
SSJ 5

Skandal!!!

Post autor: Bliz »

Skandal ludzie skandal!!!!!!!! Polsta wykupil mozliwosc emisji Duel Master!!! DB mogli by dac !!!! Oszusty!!!!!!! Co to ma byc wogole co oni soba prezentuja w ten sposob!!!! Przeciez DM to jest lipa prefidny zrzyn Yu-Gi-Oh czy jakos tak. No nie mozliwe zly jestem!!!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Popieram ale gdyby DB było na polsacie to wszyscy by to oglądali ale mimo czego na Cartoon Network PL będzie DB , poczekam na ten moment
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

DB będzie emitowane na Jetix'ie :!: Dragon Ball ponownie zawita w sercach fanów, szczególnie tych, którzy kontakt z DB mieli tylko w tv :P
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Bliz
SSJ 5

Nie mam Foxkids/Jetixa fuck!!! ;( mam CN PL to w koncu gdzie bedzie DB ?
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

DB będzie na Jetix'ie :!: Ja mam obydwa programy i Jetix'a i CN więc mi i tak to obojętne... I niestety BH mimo że nielubisz Jetix'a, to właśnie tam będzie leciało DB :P
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

gutek pisze:DB będzie na Jetix'ie :!: Ja mam obydwa programy i Jetix'a i CN więc mi i tak to obojętne... I niestety BH mimo że nielubisz Jetix'a, to właśnie tam będzie leciało DB :P
Gadasz głupoty! Tylko na Cartoon Network będzie leciała DB , na Fox kids mogą "tylko" lecieć Pokemony , Hamtaro , Teknoman itp. , ale nie DB! Pomysl uważnie

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Bliz
SSJ 5

To w koncu jak bo BH mowi ze CN gutek ze na Jetixie to w koncu sie zgadajcie!!! Nie wprowadzac mnie w blad:P
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Vegeta pisze:Właśnie się dowiedziałem że DB na CN to plotki , ale nie szkodzi , mamy swoje sposoby :twisted:
Bliz pisze:To w koncu jak bo BH mowi ze CN gutek ze na Jetixie to w koncu sie zgadajcie!!! Nie wprowadzac mnie w blad:P
(...) TYLKO na CN może być DB , (...) przedzęj Rasa ludzka stanie się barbarzyńcami niż DB będzie na Fox kids

Ayla Mioduńska 2003-2019
Bliz
SSJ 5

DB musi byc na CN, Jetix suck, pozatym na polsacie tez moglo by byc DB :D
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Bliz pisze:DB musi byc na CN, Jetix suck, pozatym na polsacie tez moglo by byc DB :D
Racja , dobra problem rozwiązany , Arti zamykaj temat

http://www.absoluteanime.com/ustv.php

Oto spis anime w telewizji z USA i TAM nie pisze nic że DB jest na Fox kids tylko że jest na CN więc DB będzie na Cartoon Network PL! Kiedyś

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Mówcie co chcecie ale DB będzie w Jetix'ie :!: Sami sie przekonacie w niedalekiedj przyszłości :twisted: Dobra Arti teraz możesz zamknąc temat bo już im wyjaśniłem jak będzie :P
Bliz
SSJ 5

Daj jakis dowod Gutek!! Tak jak BH/ Arti zamknij temat bo to jest bez sensu bo BH bedzie caly czas pisal o tym ze DB na CN a Gutek ze na J.....
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

gutek pisze:Mówcie co chcecie ale DB będzie w Jetix'ie :!: Sami sie przekonacie w niedalekiedj przyszłości :twisted: Dobra Arti teraz możesz zamknąc temat bo już im wyjaśniłem jak będzie :P
Już cie nielubie , pisesz jakieś głupoty że DB będzie na Fox kids , To na 100% nie możliwe! Jak poalcy mogą być tacy głupi i umieszczać Anime które na jednym z wesji programu tego nie było?! Pokemona 2 razy widziałem na Fox kids i jak widze Poslki CN chce dorównywać swego angielskiemu kuzynowi do pięt , DB sie pojawi na CN a nie na fox kids! Myśl uważnie!

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

To niech BH da dowód że będzie na CN :!: Jak znajde tego linka to ci pokaże... A tak wogóle to pisało w newsie dosyć dawno na dbzc.pl ale nie ma tam archiwum newsów... :evil: Arti zamknij temat bo nie ma sensu dalej gdybać...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

gutek pisze:To niech BH da dowód że będzie na CN :!: Jak znajde tego linka to ci pokaże... A tak wogóle to pisało w newsie dosyć dawno na dbzc.pl ale nie ma tam archiwum newsów... :evil: Arti zamknij temat bo nie ma sensu dalej gdybać...
Dałem że jest na CN ale nie podałem na jakim ale napsiałęm CN pisz Carton nwtork PL a nie samo "cartoon network" bo ja sie mile

kolejne linki tutaj

www.cartoonnetwork.com i może też tu www.cartoonnetwork.co.uk

aż CN PL vs fox kids ciekawe gdzie będzie DB?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Zablokowany