bobercik pisze:Ja(bobercik) i Wolak zakładamy własną stronę internetową. Szukamy trzeciego założyciela, oto warunki:
Kultura osobista nie może być zbyt mała. Musi znać się DOBRZE na tworzenu stron Musi znać się na Anime
I to chyba tyle, jak co Krzysiek dopowie
Ja mogę być założycielem. Jestem dość kulturalny. Trochę znam sie na robieniu stron, ale raczej w PHP. A anime, w których jestem niezły to Pokemon, Shaman King, Yattaman, Yattodetaman i MegaMan NT Warrior.
Mogliscie mnie o tym informowac na gg...
Przemysle sprawe... Narazie mam szlaban na kompa, bede go mial jeszcze przez miesiac, ale potm bedzie czas zeby brac sie do roboty... ;]
Kana pisze:Sądzę, że Kenyan chcętnie się zgłosi jak wróci z basenu .
No cóż, mogę się zgłosić, znam się na PHP i HTML oraz Anime i średnio na grafice internetowej! Mógłbym zajmować się programowaniem oraz od czasu do czasu pisać jakieś info
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Ostatnio coś żadko jestem na necie ,bo obowiązki wzywają ( czyt. filmy na DVD) .Jeśli jesteśmy w temacie kandydatur to bierzemy tylko doświadczonych w bojach i takich z dużą wiedzą na różne tematy .Potrzebny jest dobry grafik ,który by robił ''to i owo '' .Wszystko zależy od tego kiedy w końcu założymy stronę ,bo specjalnie po to się doskonalę za pomocą podręcznika .
PS.Bobercik Robercik ,czemu nie wychodzi nasze spotkanie ?Jak ja jestem to ciebie nie ma i na odwórt ; ]
Kenyan chciał zrobić swoją stronke, ale nie wiem czemu się wycofał. Szkoda chicałem zrobić coś pożytecznego w tematyce DB:( Mam nadzieje, że wam odpowie nie jak mi(nie chce nic odpowiedzieć nawet na gg :/)
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*