GT CITY

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

GT CITY

Post autor: Szpaner »

Od niedawna (dokładniej wczoraj, czyli 29.04.06) istnieje nowa witryna GT City, nowa wersja gt center. Oto jej adres www.gtcity.glt.pl liczę, że wypowiecie się na jej temat w komentach a także stwierdzicie co zmienić :).
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 :wink:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.No narescie ktos napisal na tym forum dzisiaj :)
2.A czy ta strona ma wirusy? Wiesz skrot GLT
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

Jeżeli masz na myśli domene .glt.pl to chyba nie masz się czego obawiać. Przewertowałem tą strone dziś z każdej strony i jeszcze nie mam trojanów, więc sądzę, że jest bezpiecznie.

Zresztą jestem redaktorem na stronie i wiem, że ma być ona o M&A a nie o podstępnym roznoszeniu wirusów. ^_^
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 :wink:
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

BH Daimaouji pisze:Wiesz skrot GLT
Heh... żal... pozwól, że wyjaśnię:

Strona glt.pl, jest to portal dla Webmasterów, służący przedewszystkim do zmiany długiej nazwy swojej strony na krótszą, np: z www.grr.wbamg.lulo.hds.com na www.grr.glt.pl. Więc jest to nieważne czy będziesz miał www.grr.wir.pl czy www.grr.glt.pl, KPW?
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kenyan pisze:
BH pisze:Wiesz skrot GLT

Strona glt.pl, jest to portal dla Webmasterów, służący przedewszystkim do zmiany długiej nazwy swojej strony na krótszą, np: z www.grr.wbamg.lulo.hds.com na www.grr.glt.pl. Więc jest to nieważne czy będziesz miał www.grr.wir.pl czy www.grr.glt.pl, KPW?
1.Ale to Krzysiek tak mi powiedzial! To nie moja wina!
2.Dzieki za info mimo co heh
3.Z takimi obrazliwymi txtami jak twoimi , nie ma co myslec zebym znowu sie z toba zaprzyjaznij :| A szkoda , ten temat z chomikami jest fajny :)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

BH Daimaouji pisze:
Kenyan pisze:
BH pisze:Wiesz skrot GLT

3.Z takimi obrazliwymi txtami jak twoimi , nie ma co myslec zebym znowu sie z toba zaprzyjaznij :| A szkoda , ten temat z chomikami jest fajny :)
Jeśli już o mnie chodzi tu mówiłem ,zebyś uważał na strony z org. ,adverbs. itp. Oczywiście sporo torrentów ma org. ,ale na torenty wchodź śmiało ,zresztą co ci zrobią wirusy ?? Wirusy zbierasz tak czy siak ,wieć czego się przejmujesz ? Ja zebrałem od maja tamtego roku dokładnie 134 wirusy : ) .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Krzysiek pisze:
BH pisze:
Kenyan pisze: Heh... żal... pozwól, że wyjaśnię:

Jeśli już o mnie chodzi tu mówiłem ,zebyś uważał na strony z org. ,adverbs. itp. Oczywiście sporo torrentów ma org. ,ale na torenty wchodź śmiało ,zresztą co ci zrobią wirusy ?? Wirusy zbierasz tak czy siak ,wieć czego się przejmujesz ? Ja zebrałem od maja tamtego roku dokładnie 134 wirusy : ) .
1.A po co mi Torrenty , skoro nie wiem jak je sciagac bo nie mam programu do ich sciagania!
2.A skad ten pomysl ze mam wirusy , przeciez wchdoze na malo stron i wogle nic nie sciagam a komputer chodzi w 70% ok!
3.Wirusy to smiertelne istoty komputera , dowiedzialem sie o tym ostanim razem
4.Ja nigdy tyle nie mialem wirusow , mam szczescie , max liczba wirusow to chyba 20 na raz!

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ